Disclaimer

Audi financieren

Audi financieren? Ontdek de mogelijkheden om een compacte A1, een fijne A3 of een luxe A4 te rijden. Of een van de andere Audi-modellen. Bij Findio vind je de lening die bij jouw financiële situatie past. 

Natuurlijk netjes binnen jouw budget en met een scherpe rente. Voor een Audi financiering die voorkomt dat je daar in één keer een groot bedrag aan moet uitgeven. Om te betalen tijdens de periode dat je in de auto rijdt, omdat we de looptijd netjes helpen af te stemmen op het aantal jaren dat je de auto denkt te rijden.

Dus droom je van een nieuwe of gebruikte Audi, maar wil je daar niet al je spaargeld voor gebruiken? Of zoek je snel een andere auto, zonder dat je daarvoor uitgebreid hebt kunnen sparen? Wij helpen je jouw droom te realiseren of zorgen ervoor dat je een nette en representatieve Audi kunt rijden.

 

Nieuwe of gebruikte audi financieren

Benieuwd naar het uitgebreide aanbod Audi-modellen? Je hebt de keuze uit compacte auto’s, fijne hatchbacks, luxe sedans en natuurlijk de diverse SUV-uitvoeringen. Voor een auto die precies bij je past. Speciaal voor het woon-werkverkeer, om zakelijke klanten mee te bezoeken of om met het hele gezin heerlijk op vakantie te gaan.

Ontdek bijvoorbeeld onze autoleningen voor de volgende modellen:

 • Compacte Audi A1
  Geen Audi zo compact als de A1, waarmee je in de stad heerlijk eenvoudig kunt rijden. Door de kleinste straatjes en altijd met een parkeerplaats waar je makkelijk in past. Om je nooit meer zorgen te hoeven maken, omdat je zeker weet dat je met jouw A1 precies komt waar je naartoe wilt.
 • Fijne Audi A3
  Op zoek naar iets meer comfort in een auto die ondertussen heel compact is? Een financiering voor een Audi A3 is dan waarschijnlijk een uitstekende keuze. De auto is er zowel als limousine als sportback, waarmee je zelf kiest voor het model en de uitvoering die je het meest aanspreekt.
 • Luxe Audi A4
  Ga je voor het populairste model van Audi? Dan is een financiering voor een A4 een goede keuze. Natuurlijk beschikbaar als sedan, net als in een paar andere uitvoeringen. Met state-of-the-art technologieën, fijn comfort en voldoende ruimte om zelfs met z’n allen op vakantie te gaan. 
 • Grote Audi Q5
 • De grotere Audi Q5 is een echt ruime auto, waarin je nooit meer iets tekort zal komen. Als representatieve keuze om goed voor de dag te komen en natuurlijk om samen langere ritten mee te maken. Waarvoor je een lening bij Findio kunt afsluiten, om de Audi die je op het oog hebt te financieren.

En ben je op zoek naar een van de andere modellen? De Audi financiering kun je gebruiken voor zowel een nieuwe als een (jong)gebruikte auto. Jij hebt de volledige vrijheid in het model dat je gaat rijden, omdat jij bepaalt hoe je het geld van de autolening wilt gebruiken.

 

Financiering voor een Audi: hoe werkt dat?

Benieuwd hoe het werkt als je een Audi wilt financieren? We maken het je bij Findio zo makkelijk mogelijk. Zodat jij de auto kunt rijden waar je van droomt. Zonder ingewikkelde procedures of allerlei lastige vragen:

1. Audi financiering berekenen

Wat heb je nodig om de Audi te financieren? Jouw aanvraag begint met een online berekening. Van het geld dat je wilt lenen en met een overzicht van de kosten waar je op kunt rekenen. We geven je aan wat de mogelijkheden zijn en schatten in welk bedrag je per maand zal betalen. Op basis van de looptijd, de scherpe rente die we je aanbieden en de mogelijkheden op basis van jouw inkomen.

2. Autofinanciering voor je Audi aanvragen

Kun je het geld lenen? Je kunt online de autofinanciering aanvragen voor de Audi die je graag wilt rijden. Wij gaan voor je aan de slag met de aanvraag en sturen je een e-mail met daarin ons aanbod. Uiteraard lees je daarin over de looptijd, over de rente die je betaalt en de precieze bedragen die je per maand afrekent om in de nieuwe of gebruikte Audi te kunnen rijden.

3. Geld op je rekening

Ga je akkoord met ons voorstel? Zodra je de belangrijke gegevens en documenten aanlevert kunnen we het voor je in orde maken. Onze medewerkers gaan er voor je mee aan de slag. Zo zorgen we ervoor dat het geld daarna snel op je rekening staat. Om de Audi te kopen bij de dealer of het autobedrijf waar je naartoe wilt. Waar jij alle vrijheid in hebt, omdat je zelf bepaalt hoe je het geld van de autolening wilt gebruiken.

Tip: nog niet helemaal zeker of je de Audi wilt financieren? Je hebt altijd 30 dagen bedenktijd. Daarmee zorgen we er bij Findio graag voor dat je er gewoon op terug kunt komen, zonder dat we daar ingewikkelde vragen over stellen.

 

Tips voor jouw Audi lening

Je wilt jouw autolening voor de Audi natuurlijk op een goede manier afsluiten. Dus heb je daar weinig ervaring mee of doe je het zelfs voor de eerste keer? We geven je een paar handige tips mee, waarmee we er bij Findio graag voor zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan:

 • Let op de looptijd
 • De kosten per maand
 • Vervroegd extra aflossen

 

1. Let op de looptijd

Let goed op de looptijd, als je een Audi wilt financieren. Een langere looptijd zorgt voor lagere kosten per maand, maar kies de looptijd niet langer dan het aantal jaren dat je de auto wilt rijden.

Stem de looptijd af op de periode dat je gebruik denkt te maken van de nieuwe of gebruikte Audi die je op het oog hebt. Wil je er bijvoorbeeld 4 jaar in gaan rijden? Zorg ervoor dat de financiering niet langer dan die periode loopt. Zo voorkom je dat je voor de auto blijft betalen, terwijl je weer op zoek bent naar een nieuw model.

2. De kosten per maand

Minstens zo belangrijk zijn natuurlijk de kosten per maand. Omdat je goed wilt weten wat je gaat betalen, en zeker wilt zijn dat het past binnen jouw budget.

Je betaalt een scherpe rente en we berekenen vooraf welke aflossingen je zal doen. Zo weet je de precieze maandbedragen voor de volledige looptijd, om verrassingen te voorkomen. En we zorgen er natuurlijk voor dat je de bedragen zonder problemen kunt betalen, door rekening te houden met het inkomen dat je verdient.

Tip: twijfel je tussen een korte looptijd of een lager bedrag per maand? Vraag het onze specialisten, dan leggen we je er graag meer over uit. Op die manier helpen we je bij Findio graag een goede keuze te maken.

3. Vervroegd extra aflossen

Wil je vervroegd extra aflossen, bijvoorbeeld omdat je ineens een meevaller hebt? Of blijk je maandelijks meer te kunnen betalen dan je had verwacht? Wat je wensen ook zijn, je kunt de lening voor de Audi die je rijdt zonder problemen en natuurlijk zonder boete vervroegd extra aflossen. Zodat jij volledig flexibel bent en je zelf de touwtjes in handen hebt.

 

Audi financieren: persoonlijke lening bij Findio

Wil je een Audi financieren? Met onze persoonlijke lening heb je ontzettend veel vrijheid. Bovendien weet je zeker dat je een verantwoord bedrag leent, waarmee je zeker weet dat je de auto op een fijne manier zal rijden. Bereken online hoeveel je kunt lenen, zodat je binnenkort weg kunt rijden in een mooie nieuwe Audi.