Disclaimer

Peugeot financieren

Peugeot financieren? Met een lening voor een nieuwe auto voorkom je dat je daar in één keer een groot bedrag voor moet afrekenen. Je kunt er snel in wegrijden, zonder dat je daar eerst jaren voor hoeft te sparen.

Droom je van een nieuwe 108, een 208 of een grotere 2008 SUV? Of heb je een (jong)gebruikte 308, 308 SW of een 3008 SUV gezien? Geweldige auto’s met het typische comfort van Peugeot. Om fijn en comfortabel mee te rijden, zowel voor het woon-werkverkeer als naar de vakantiebestemming in Zuid-Frankrijk.

Bij Findio helpen we je graag de beste financiering voor jouw Peugeot te vinden. Afgestemd op jouw wensen en natuurlijk op basis van een maandbedrag dat netjes past binnen je budget. Specifiek voor het model dat je zoekt, waarvoor je een lening afsluit met natuurlijk een scherpe rente en een looptijd die aansluit bij hoe lang je de auto wilt rijden.

 

Nieuwe of gebruikte Peugeot financieren

Wil je een nieuwe of gebruikte Peugeot financieren? Je hebt de keuze uit tal van modellen, waarvan we de populairste voor je op een rij zetten:

 • Compacte Peugeot 108 (3-deurs en 5-deurs)
  Een Peugeot 108 financieren? De auto is er als 3-deurs en als 5-deurs. Een lekker compact model, waarmee je in de stad eenvoudig manoeuvreert en natuurlijk altijd een parkeerplaats vindt. Ideaal voor een avondje uit of een afspraak bij de klant, omdat je echt overal kunt komen en tegelijkertijd kunt rekenen op het fijne Peugeot-comfort. 
 • Speelse Peugeot 208 en 2008 SUV
  Zoek je wat meer ruimte, in een auto die tegelijkertijd lekker wendbaar blijft? Ontdek dan de Peugeot 208 en z’n grote broer. Zowel de 208 als de 2008 SUV laten zich makkelijk besturen, zien er geweldig uit en bieden ontzettend veel rijplezier. Een ideale Peugeot om te financieren, waar we je bij Findio graag mee helpen. 
 • Complete Peugeot 308 en 308 SW
  Gebruik je de lening voor een Peugeot 308 of een 308 SW? Zowel de hatchback als de stationwagon rijden heerlijk en zorgen ervoor dat je altijd voldoende ruimte hebt. Voor jou, je partner en ook voor de rest van het gezin. Zodat je altijd overal naartoe kunt, zelfs op vakantie naar een mooie zonnige bestemming. 
 • Spectaculaire Peugeot 508 en 508 SW
  Zin in een auto die meer opvalt? Ontdek de spectaculaire Peugeot 508 en de 508 SW. Mooie modellen om zowel privé als zakelijk op een representatieve manier voor de dag te komen. Die je kunt financieren, zodat je daar met een autolening een vaste lage prijs per maand voor betaalt. 

 

Financiering voor een Peugeot: hoe werkt dat?

Gebruik maken van een Peugeot autofinanciering bij Findio en benieuwd hoe dat werkt? We leggen het je uit, aan de hand van 3 duidelijke stappen:

1. Peugeot financiering berekenen

Je kunt de lening voor jouw Peugeot online berekenen. Vul in welk bedrag je nodig hebt en hoe lang je gebruik wilt maken van de financiering. We laten je zien wat de kosten per maand zullen zijn, opgebouwd uit aflossing en de rente die je betaalt.

Tip: je kunt de auto volledig financieren of een deel zelf betalen. Vraag de lening aan voor het bedrag dat je nodig hebt, naast de eventuele inruilwaarde of het spaargeld dat je wilt gebruiken om een nieuwe of gebruikte Peugeot te kopen.

2. Autofinanciering voor je Peugeot aanvragen

Jouw autofinanciering kun je gewoon online aanvragen. Voor het bedrag dat je nodig hebt, door ons aan te geven dat je een mooie Peugeot op het oog hebt. Je ontvangt van ons het aanbod, waarin je precies ziet wat de kosten zullen zijn en hoe lang de financiering loopt.

Akkoord met het voorstel? Wij beoordelen je aanvraag, samen met de belangrijke documenten die je ons aanlevert. Als alles in orde is gaan we daar meteen mee aan de slag, zodat het geld snel op je rekening staat.

3. Geld op je rekening

Je ontvangt het geld op je rekening, waarmee je de Peugeot kunt kopen. Door het bedrag over te maken naar het autobedrijf of de dealer, omdat je daarin de volledige vrijheid hebt. Zonder beperkende voorwaarden, omdat je zelf bepaalt hoe je het geleende geld wilt gebruiken.

Tip: nog niet helemaal zeker of je de Peugeot wilt financieren? Je hebt altijd 30 dagen bedenktijd. Daarmee zorgen we er bij Findio graag voor dat je er gewoon op terug kunt komen, zonder dat we daar ingewikkelde vragen over stellen.

 

Tips voor jouw Peugeot lening

Zeker weten dat je met de Peugeot financiering een goede keuze maakt? Aan de hand van een paar handige tips maak je daar slim gebruik van:

 • Let op de looptijd
 • De kosten per maand
 • Vervroegd extra aflossen

 

1. Let op de looptijd

Misschien wel de belangrijkste eigenschap van de financiering voor jouw Peugeot. Wat is de looptijd van de lening die je gebruikt voor de auto? Voorkom dat je daar nog voor blijft betalen, op het moment dat je de auto al niet meer rijdt.

Ben je bijvoorbeeld van plan om de nieuwe of gebruikte Peugeot zo’n 4 jaar te rijden? Stem de financiering daar op af, door de looptijd niet langer te laten zijn. Je weet dan zeker dat je de auto hebt afbetaald, voordat je op zoek gaat naar een ander model. En wil je de auto daarna nog wat langer blijven rijden? Dat is natuurlijk geen probleem, de auto is vanaf het begin helemaal van jou. Jij bepaalt hoe lang je die rijdt en wat je er daarna mee doet.

2. De kosten per maand

Naast de looptijd let je natuurlijk op de kosten per maand, als je een Peugeot wilt financieren. Met een lening voor de auto, die goed past binnen het budget dat je beschikbaar hebt. Waarbij we je graag helpen te berekenen wat de mogelijkheden zijn, om te voorkomen dat de kosten per maand te hoog oplopen.

Wij berekenen vooraf het precieze bedrag per maand, voor de gehele looptijd. Zo weet je goed waar je aan toe bent en kom je met de financiering voor jouw Peugeot in ieder geval niet voor verrassingen te staan.

Tip: twijfel je tussen een korte looptijd of een lager bedrag per maand? Vraag het onze specialisten, dan leggen we je er graag meer over uit. Op die manier helpen we je bij Findio graag een goede keuze te maken.

3. Vervroegd extra aflossen

Heb je een meevaller of wil je de lening voor jouw Peugeot om een andere reden vervroegd aflossen? Geen probleem, daarin heb je altijd de volledige vrijheid. Om maandelijks extra af te lossen, eenmalig een grote aflossing te doen of tijdens de looptijd gewoon de afgesproken bedragen per maand te betalen.

 

Peugeot financieren: persoonlijke lening bij Findio

Wil je een Peugeot financieren? Met onze persoonlijke lening heb je ontzettend veel vrijheid. Bovendien weet je zeker dat je een verantwoord bedrag leent, waarmee je zeker weet dat je de auto op een fijne manier zal rijden. Bereken online hoeveel je kunt lenen, zodat je binnenkort weg kunt rijden in een mooie nieuwe Peugeot.