Geld lenen kost geld

Een lening sluit ik
zelf online af
vanaf 5,1%

9,6 Klantwaardering

Bron: eKomi
1
2
3
Besparing berekenen

Bespaar door je lopende lening(en) over te sluiten

Wil jij profiteren van een scherpe rente? Sluit dan je lopende lening met een hogere rente over naar Findio. Ook als je meerdere leningen oversluit naar één lening profiteer je vaak van een lagere maandlast. De rente op één samengevoegde lening bij Findio is namelijk vaak lager dan die op meerdere afzonderlijke leningen. Mogelijk kun je flink besparen als je bijvoorbeeld een autolening hebt, structureel rood staat of bij de bank of een andere kredietverstrekker een lening hebt. Bereken hieronder je besparing en sluit je lening over.

Een moment geduld alsjeblieft, het aanvraagformulier wordt geladen.

Met welke leningen wil je overstappen?
,00
%

,00
%

,00
%

,00
%

,00
%

,00
%

,00
%

,00
%

,00
%

Vul hier een bedrag van minimaal € 1 in.
Totale leenbedrag
Hoeveel wil je maximaal per maand betalen?

Kies hier hoeveel je maximaal per maand wil betalen.

Het leenbedrag en de in te lossen bedragen mogen samen niet hoger zijn dan € 75000.
Het leenbedrag en de in te lossen bedragen mogen samen niet lager zijn dan € 5000.
Details van je berekening

In deze berekening zijn je huidige leningen vergeleken met ons laagste Persoonlijke Lening-tarief. Daarbij is uitgegaan van de looptijd die past bij de gekozen gewenste maximale maandtermijn.

Wil je extra lenen of heb je liever een Doorlopend Krediet? Kies dan hieronder voor 'Aanpassen' in plaats van 'Oversluiten'.

Je huidige situatie Op basis van de door jou opgegeven huidige leningen
Persoonlijke Lening
Leenbedrag
Vergelijking niet mogelijk Vul je lopende leningen in om een vergelijking te kunnen maken. Vul je lopende leningen in om een vergelijking te kunnen maken. Vul je lopende leningen in om een vergelijking te kunnen maken.
Looptijd
mnd
mnd
Maandtermijn
Persoonlijke lening kiezen? Om Persoonlijke Lening te kiezen dient het leenbedrag tussen de 2.500 en 75.000 te liggen Wijzig de maandelijkse aflossing om Persoonlijke Lening te kiezen. Om Persoonlijke Lening te kiezen dient het leenbedrag tussen de 2.500 en 75.000 te liggen
Vaste rente
%
%
Totaalbedrag

De gegevens in dit overzicht zijn een indicatie. De looptijd van de lening is afhankelijk van de rente, het leenbedrag en de maandtermijn. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 5,1%, de maximale rente bedraagt 9,7%. Aan dit overzicht kun je geen rechten ontlenen.