Geld lenen kost geld

Doorlopend krediet

Findio stopt per 1 mei 2020 met Doorlopend Krediet

Wij hebben per 1 mei 2020 alle doorlopende kredieten opgezegd, omdat wij er als financiële instelling voor willen zorgen dat onze klanten kunnen uitkijken naar een toekomst zonder schulden. Met andere woorden: dat kredieten niet doorlopen, maar worden afbetaald en de rentekosten lager zijn.

Verwacht je hierdoor problemen? Bijvoorbeeld bij de betaling van je maandtermijn of omdat je geen geld meer kunt opnemen uit je krediet? Wij begrijpen dat je je zorgen maakt. Daarom staan onze medewerkers voor je klaar. Je kunt ons bellen op het gratis telefoonnummer 0800-00 56. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 uur en 18.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen je graag!

Heb je een doorlopend krediet? Dan hoef je het uitstaande saldo niet in één keer terug te betalen: je blijft maandelijks hetzelfde bedrag betalen totdat je schuld volledig is afgelost.

Kies voor zekerheid bij Findio

Doordat we stoppen met het Doorlopend Krediet betaal je bij Findio geen variabele rente meer. Het belangrijkste voordeel hiervan is zekerheid. Zekerheid voor iedereen die een lening bij ons afsluit. Met een Persoonlijke Lening weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Je betaalt een vaste rente en een vast maandbedrag gedurende een vaststaande periode. En aan het einde van de looptijd heb je je lening gegarandeerd afgelost. Wel zo’n fijne gedachte, toch? Wil je in de tussentijd extra aflossen op je lening? Dat kan. Bij Findio kun je op elk moment kosteloos extra aflossen op je Persoonlijke Lening.