Geld lenen kost geld

Elektrische auto financieren

Elektrische auto’s zijn de toekomst. Op steeds meer plekken in Nederland verschijnen laadpalen en snellaadstations. Ook wordt de actieradius steeds groter. En het allerbelangrijkste: elektrisch rijden is goed voor het milieu. Dus ben je op zoek naar een nieuwe auto? Neem de elektrische auto dan zéker in overweging. Heb je niet genoeg spaargeld? Bij Findio kun je terecht voor een financiering voor je elektrische auto.

Persoonlijke lening aanvragen voor een elektrische auto

Heb je je beslissing genomen en wil je elektrisch rijden? Bij Findio kun je geld lenen voor je elektrische auto. Verdiep je vóórdat je de lening afsluit, in de verplichtingen en risico's van de lening. Als je kiest voor een lening van Findio voor jouw elektrische auto, dan krijg je een persoonlijke lening. Meer informatie over de persoonlijke lening vind je hier.

Hoe werkt geld lenen voor een elektrische auto bij Findio?

Geld lenen voor een elektrische auto gaat bij Findio in 3 stappen:

1. Aanvragen
Geef in onze online tool aan waarvoor je wilt lenen, hoeveel je wilt lenen en welk bedrag je maximaal per maand wilt betalen. Vervolgens zie je het bedrag dat jij kunt lenen, inclusief de hoogte van je maandtermijn, de rente die je betaalt en de looptijd van de financiering voor je elektrische auto. Alles staat dus van tevoren vast. Daardoor weet jij precies waar je aan toe bent: je komt niet voor verrassingen te staan. Ook goed om te weten: je kunt boetevrij aflossen. Besluit je om geld te lenen voor je elektrische auto? Dan kun je de lening vrijblijvend aanvragen.

2. Beoordelen
Nadat we jouw aanvraag hebben ontvangen en voorlopig hebben goedgekeurd, krijg je van ons een mail. Via de link in deze mail kom je in je persoonlijke online omgeving terecht. Daar kun je ons aanbod bekijken en digitaal ondertekenen. Ook kun je hier de documenten uploaden die nodig zijn om de aanvraag van de financiering voor je elektrische auto compleet te maken. Zodra wij alles binnen hebben, beoordelen we jouw persoonlijke financiële situatie en controleren we of je het gevraagde bedrag verantwoord kunt lenen. We doen ook een check bij Bureau Krediet Registratie (BKR) om te kijken of je daar geregistreerd staat.

3. Uitbetalen
Zijn we definitief akkoord met je aanvraag? Dan storten we het geld de volgende werkdag op je rekening. Daarna kun je de auto kopen. Je hebt nog 30 dagen bedenktijd als je de lening hebt afgesloten. Genoeg tijd om te bepalen of je écht de juiste keuze hebt gemaakt.
Wil je meer details over het aanvraagproces ? Die vind je hier.

Tips voor het afsluiten van een lening voor je elektrische auto

  • Kies bij het afsluiten van een lening voor je elektrische auto voor een looptijd die past bij de gebruiksduur. Verwacht je dat je er vijf jaar in gaat rijden? Kies dan voor een looptijd van maximaal vijf jaar. Zo voorkom je dat je nog aan het aflossen bent als je de auto allang niet meer hebt.
  • Leg de aanbiedingen van verschillende kredietverstrekkers naast elkaar. Dan weet je zeker dat je niet te veel betaalt.
  • Kies niet zomaar voor de goedkoopste lening voor je elektrische auto, maar kijk ook naar andere voorwaarden, zoals boetevrij aflossen. Niet alle kredietverstrekkers bieden dit aan. Findio doet dit wel. Iets om in je achterhoofd te houden.

 

Wat kun je nog meer financieren bij Findio?

  • Auto financieren
  • Motor financieren
  • Caravan financieren

 

Vragen?

Kom je er alleen niet uit? Of heb je vragen over een financiering voor jouw elektrische auto? Bel ons dan op 0800-346 346 0. Wij staan voor je klaar.

 

Duidelijk en helder.
Daar kies ik voor.