Geld lenen kost geld

Een lening sluit ik
zelf online af
vanaf 5,1%

9,6 Klantwaardering

Bron: eKomi

Geld lenen zonder vast contract

Geld lenen zonder vast contract? Bij Findio begrijpen we dat je soms wat extra geld nodig hebt, ook als je geen vast contract hebt. Daarvoor bieden we een aantal mogelijkheden.
Heb je een tijdelijk contract? Vraag je werkgever dan om een intentieverklaring. Je kunt dan toch een persoonlijke lening aanvragen , zonder dat je een vaste aanstelling hebt. En werk je op basis van een uitzendcontract? Ook dan zijn er mogelijkheden, al gelden er wél een paar aanvullende voorwaarden.
Je betaalt ook zonder vast contract natuurlijk de lage rente die je van ons kent. Bijvoorbeeld om een auto te financieren, je huis te verbouwen of om een nieuwe studie te starten. Met geld dat je online leent. Vooraf weet je precies wat de maandlasten en de looptijd zijn. 

Lening aanvragen

Tijdelijk contract met intentieverklaring

Wil je geld lenen met een tijdelijk contract? Zonder vast contract hebben we wat meer zekerheid van je nodig. We willen zeker weten dat je de komende tijd voldoende inkomen hebt. Dat verkleint voor ons het risico dat je de lening niet terugbetaalt en zorgt ervoor dat jij verantwoord geld kunt lenen.
Je kunt geld lenen zonder vast contract als jouw werkgever een intentieverklaring voor je opstelt. Dit is een verklaring waarin de werkgever aangeeft dat het de bedoeling is om je de komende tijd in dienst te houden. Zo’n verklaring zorgt voor meer zekerheid dan een tijdelijk contract alleen, omdat dit na enige tijd vanzelf afloopt. 

Tip: weet je niet goed hoe je een intentieverklaring bij jouw werkgever moet aanvragen? Vraag het onze specialisten, die helpen je graag. 

Geld lenen met uitzendcontract

Werk je op basis van een uitzendcontract? Ook dan kun je geld lenen, als je voldoet aan de aanvullende voorwaarden:
• Uitzendcontract in fase A, B of 1, 2 of 3
Uitzendcontracten zijn er in verschillende fases, afhankelijk van hoe lang je al bij een organisatie werkt. Wil je geld lenen zonder vast contract? Vertel ons welk type uitzendcontract je hebt. Je kunt geld lenen met een contract in fase A of B, net als in fase 1, 2 of 3. 
• Intentieverklaring
Werk je volgens een uitzendcontract in fase A of fase 1 of 2? Dan vragen we je om een intentieverklaring van je werkgever. Dat geeft meer zekerheid over de plannen die het bedrijf met je heeft en het inkomen waarop je kunt blijven rekenen. 
• Voldoende gemiddeld inkomen
Heb je een uitzendcontract in fase A of fase 1 of 2? Dan berekenen we bovendien het gemiddelde inkomen over de afgelopen 3 jaar. Dat gemiddelde gebruiken we zoals het bruto-inkomen van een werknemer met een vast contract. 
Je kunt op die manier geld lenen zonder vast contract, bijvoorbeeld als je werkt via een uitzendbureau. Je ziet: we denken graag met je mee.  

Geld lenen zonder vast contract: persoonlijke lening bij Findio

Wil je geld lenen zonder vast contract? Bij Findio helpen we je graag een persoonlijke lening af te sluiten. Je weet dan vooraf precies waar je aan toe bent, dankzij een paar belangrijke voordelen:

• Vast maandbedrag
Geef aan welk bedrag jij wilt lenen, dan laten wij je zien wat de kosten per maand worden. Je betaalt een maandbedrag dat bestaat uit rente en aflossing. De hoogte van dit maandbedrag hangt af van de looptijd die je kiest. 
• Duidelijke looptijd
Betaal je de persoonlijke lening liever sneller terug of ga je voor een lager maandbedrag? We geven vooraf aan wat de looptijd is, zodat jij precies weet hoe lang je de lening hebt. 
• Vervroegd boetevrij aflossen
Stijgt jouw inkomen of heb je een andere meevaller? Je kunt altijd - boetevrij - vervroegd aflossen. Je kunt dus zonder problemen extra aflossen.
Wil je weten hoeveel je kunt lenen? Bereken het eenvoudig online. Ook als je geld wilt lenen zonder vast contract! 

Geld lenen