Geld lenen kost geld

Groene lening

Denk je erover om je huis te isoleren? Of wil je andere duurzame maatregelen nemen om bijvoorbeeld energie te besparen of je CO2-uitstoot te verminderen, zoals HR++-glas, isolatie voor de kruipruimte of zonnepanelen op het dak?  Dan kun je hiervoor een persoonlijke lening afsluiten bij Findio. Omdat je het geld gebruikt om je huis duurzamer te maken, kun je deze lening zien als een ‘groene lening’.

Geld lenen

De meeste van de genoemde maatregelen leveren een aantrekkelijk rendement op. Denk aan zonnepanelen, die gratis elektriciteit opwekken. Of isolatie, waarmee je voorkomt dat de verwarming de hele dag volop moet branden. En het mooie is, als het rendement van jouw maatregelen meer is dan de maandlasten van je ‘groene lening’, hou je uiteindelijk geld over.

Tip: ben je benieuwd wat je kunt lenen met een ‘groene lening’? Je kunt het online berekenen.

Je huis verduurzamen: de mogelijkheden

Wil je jouw huis duurzamer maken, maar heb je daarvoor niet genoeg spaargeld beschikbaar? Of houd je dat geld liever achter de hand? Dan heb je verschillende opties. Een rondje surfen op internet levert verschillende mogelijkheden op, waarmee jij misschien wel geld kunt besparen.

Groene lening

Groene leningen zijn er in meerdere vormen, altijd bedoeld om duurzame maatregelen voor je huis te nemen. Ze zijn er van verschillende aanbieders, die daarmee de aanschaf en installatie van zonnepanelen, spouwmuurisolatie of een warmtepomp mogelijk maken.

Findio biedt geen speciale groene lening, maar je kunt bij ons wel terecht voor een persoonlijke lening om de verduurzaming van je huis te financieren.

Groene lening bij Findio

Wil je gebruikmaken van een groene lening of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om duurzame maatregelen te financieren? Surf dan eens een middag over het internet. Dan doe je ongetwijfeld veel inspiratie op. Findio biedt geen groene lening, maar je kunt bij ons wel een persoonlijke lening afsluiten voor het nemen van duurzame maatregelen. Denk aan het plaatsen van zonnepanelen of isolatie.

Je kunt online een lening aanvragen. Officieel is er geen  sprake van een groene lening, maar je kunt het geld natuurlijk wél gebruiken voor groene maatregelen voor je huis. Bij Findio betaal je een scherpe rente en staan de looptijd en de maandlasten van je lening vast. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Een lening sluit ik
zelf online af
vanaf 5,1%