Geld lenen kost geld

Een lening sluit ik
zelf online af
vanaf 5,6%

9,6 Klantwaardering

Bron: eKomi
1
2
3
Lening berekenen

Je bestaande lening oversluiten? Bereken je maandlasten

Bij Findio kun je zelf je bestaande lening(en) oversluiten. Je betaalt dan nog maar één bedrag per maand en mogelijk ben je daardoor voordeliger uit. Eventueel kun je ook een extra bedrag lenen. Je krijgt hierbij geen advies van ons. Je weet wat de risico’s en verplichtingen zijn die bij de gekozen lening horen.

Een moment geduld alsjeblieft, het aanvraagformulier wordt geladen.

Sluit je lopende leningen over naar één lening bij Findio. Wij regelen de oversluiting voor je zonder extra kosten.

 • Mijn leningen overzichtelijk bij elkaar
 • Mogelijk besparen op mijn lening
 • Kortere looptijd mogelijk
Waar wil je voor lenen?

Weet je nog niet waar je de lening voor wilt gebruiken, of staat jouw leendoel er niet tussen? Kies dan voor 'Extra financiële ruimte'.

Kies alsjeblieft een leendoel.

Met welke leningen wil je overstappen?

Vul hier een bedrag van minimaal € 1 in.
Hoeveel wil je lenen? Hoeveel wil je extra lenen naast het bedrag dat je wilt oversluiten?
Totale leenbedrag
Hoeveel wil je maximaal per maand betalen?

Kies hier hoeveel je maximaal per maand wil betalen.

Het leenbedrag en de in te lossen bedragen mogen samen niet hoger zijn dan € 75000.
Het leenbedrag en de in te lossen bedragen mogen samen niet lager zijn dan € 5000.
Details van je berekening

Op het moment dat je de lening afsluit weet je precies wat de totale kosten zullen zijn. De kosten zullen nooit hoger worden, zolang je geen aanpassingen doet aan de lening.

Persoonlijke Lening
 • Vast maandbedrag
mnd
 • Vaste looptijd
%
 • Vaste rente
 • Zonder extra kosten

Extra informatie

Je kunt bij veel partijen een doorlopend krediet of persoonlijke lening afsluiten. Soms blijkt dat de lening van jouw keuze financieel gezien niet de meest gunstige lening voor jou is. Bijvoorbeeld vanwege de hoge rente. En heb je verschillende leningen, dan kun je gemakkelijk het overzicht kwijtraken. Dat is vervelend. In dit soort gevallen kan het zinvol zijn om je lening(en) over te sluiten. Dat kan bij Findio.

Een lening oversluiten

Heb jij ergens een lening lopen en wil je die lening oversluiten naar Findio? Geen probleem. Bij Findio doe je dat in een paar stappen zelf. Mogelijk ben je dan voordeliger uit.

Omdat je de lening zelf oversluit, krijg je hierbij geen advies van ons. Wél vind je op onze site alle informatie die je nodig hebt. Daarom gaan we ervan uit dat je weet wat de risico’s en verplichtingen zijn die bij de gekozen lening horen.

Welke leningen oversluiten?

Ben jij benieuwd of dit ook mogelijk is voor de leningen die jij hebt lopen? Wij informeren je graag. Deze leningen kun je oversluiten:

 • een doorlopend krediet
 • een persoonlijke lening
 • meerdere leningen oversluiten naar één overzichtelijke lening
 • een creditcardschuld
 • roodstand
 • een postorderkrediet Ik wil dure leningen samenvoegen

Heb jij meerdere leningen? Of misschien wel leningen bij verschillende maatschappijen? Je kunt die leningen oversluiten naar één overzichtelijke lening bij Findio. Je betaalt dan nog maar één bedrag per maand. Zo krijg je beter inzicht in je financiële situatie. Bovendien is het mogelijk dat je een stuk voordeliger uit bent.


Zo sluit je je persoonlijke lening of doorlopend krediet over

Online een lening oversluiten of leningen samenvoegen gaat in drie overzichtelijke stappen:

 • Vul de gevraagde gegevens in en we laten je weten of je voor een oversluiting in aanmerking komt. Zo ja, dan ontvang je een offerte.
 • De lening(en) oversluiten. Ga je akkoord met de offerte? Stuur hem dan ondertekend terug, samen met de gevraagde documenten.
 • Wij controleren jouw aanvraag zorgvuldig. Daarna sluiten we jouw leningen over. Voorwaarde daarbij is wél dat je alle benodigde documenten correct en tijdig aanlevert en dat je aanvraag wordt goedgekeurd.

Hierna heb je nog dertig dagen bedenktijd. Je kunt altijd boetevrij aflossen en we hanteren scherpe rentetarieven. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.De gegevens in dit overzicht zijn een indicatie. De looptijd van de lening is afhankelijk van de rente, het leenbedrag en de maandtermijn. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 5,6%, de maximale rente bedraagt 10,0%. Aan dit overzicht kun je geen rechten ontlenen.

Totale kredietbedrag Maandtermijn Jaarlijks kostenpercentage* Vaste effectieve debetrentevoet op jaarbasis Duur kredietovereenkomst in maanden Totale door de consument te betalen bedrag
€ 5.000 € 91,53 10,0% 10,0% 72 maanden € 6.590,16
€ 10.000 € 169,44 7,0% 7,0% 72 maanden € 12.199,68
€ 15.000 € 248,76 6,2% 6,2% 72 maanden € 17.910,72
€ 25.000 € 409,10 5,7% 5,7% 72 maanden € 29.455,20
€ 50.000 € 815,96 5,6% 5,6% 72 maanden € 58.749,12

* Het jaarlijks kostenpercentage is een prijsaanduiding voor het krediet. Hierin komen alle kosten van het krediet tot uitdrukking.

De gegevens in de tabel zijn voorbeelden. Aan deze voorbeelden kun je geen rechten ontlenen. Als je een offerte aanvraagt, worden deze gegevens gebaseerd op je persoonlijke situatie. Je ontvangt dan ook de Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet (ESIC).