Geld lenen kost geld

Partnerships

Samenwerken met Findio

Wilt u gemakkelijker én meer auto’s verkopen? Dat kan door financieringen aan te bieden. Findio voor auto kan u daarbij helpen. Wij hebben jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening voor de automotive branche. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw klant in een nieuwe of (jong) gebruikte auto kan rijden, die optimaal aansluit op zijn wensen.

Onze producten

Findio voor auto is een handelsnaam van Ribank N.V.
U en uw klanten kunnen bij ons terecht voor:


Voorraadfinanciering

Daarnaast kunt u bij Findio voor auto terecht voor voorraadfinanciering. Om uw klanten elke dag het beste aanbod in uw showroom te kunnen bieden, hebt u nieuwe en/of gebruikte auto’s in voorraad. Deze voorraad vormt een belangrijk onderdeel van uw kapitaal. Als u dit zelf moet financieren, legt dit veel druk op uw liquiditeit. Uw geld staat namelijk stil en dat beperkt ú in uw bewegingsvrijheid als ondernemer.

Met voorraadfinanciering van Findio voor auto creëert u werkkapitaal, waardoor u weer alle ruimte hebt om te ondernemen. Ieder autobedrijf is natuurlijk anders. Daarom denken wij graag met u mee. We kijken samen met u hoe wij uw voorraad optimaal kunnen financieren om zo de gewenste liquiditeit te realiseren.

Leasebevoorschotting

Ook voor het financieren van uw leasevloot heeft Findio voor auto een passende financieringsoplossing: leasebevoorschotting, oftewel: Findio Fleet Finance. Met dit product financiert u uw lease- en verhuurvoertuigen. Hiermee bieden we u een alternatief  voor leasemaatschappijen, waarbij u zelf aan het stuur zit en u dus meer geld kunt verdienen. Bovendien bouwt u hechte klantrelaties op voor nu én de komende jaren, waardoor u meerdere verkoopmomenten hebt.

Profiteer van de voordelen

Wilt u ook profiteren van de voordelen van een samenwerking met Findio voor auto? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Stuur dan een e-mail naar accountmanagement@findiovoorauto.nl

Wij helpen u graag verder