Geld lenen kost geld

Partnerships

Samenwerken met Findio

Wilt u gemakkelijker en meer verkopen of wilt u uw klanten een extra service verlenen? Dat kan door financieringen aan te bieden. Findio kan u daarbij helpen op basis van onze jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening. We bieden u als autobedrijf of retailer verschillende diensten, maar ook andere soorten bedrijven kunnen dankzij ons financieringen aanbieden.

Voor autobedrijven

Als autobedrijf kunt u terecht bij Findio voor auto. Findio voor auto is een handelsnaam van Ribank N.V. Vanuit onze ruime ervaring in de automotivesector zorgen we er graag voor dat uw klant in de auto van zijn dromen kan rijden. Onze Voorraadfinanciering helpt u om uw voorraad auto’s in de showroom te financieren. Daarnaast bieden we autofinancieringen, waarmee klanten de auto van hun dromen uit uw showroom kunnen betalen. 

Voor retailers

Ook bieden wij een oplossing voor retailers. U kunt onze diensten opnemen in uw online betalingssysteem, zodat uw klanten hun online aankoop (€ 500 tot € 15.000) kunnen financieren en in termijnen kunnen betalen. Dit alles verloopt voor webwinkels via een 100% digitaal proces, waardoor we een aanvraag kunnen afhandelen zonder tussenkomst van mensen. Deze financieringsoptie is er ook voor aankopen die in de winkel worden gedaan.

Neem contact op

Wilt u ook profiteren van de voordelen van een samenwerking met Findio? Of wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar partners@findio.nl. Wij helpen u graag verder en geven u dan vrijblijvend meer informatie.