Geld lenen kost geld

Een lening sluit ik
zelf online af
vanaf 3,6%

9,6 Klantwaardering

Bron: eKomi

Scooter Financieren

Scooter financieren? Bij Findio kun je geld lenen voor jouw bromfiets of scooter. Voor een nieuwe of een gebruikte. Met een lening spreid je de kosten over de periode dat je er gebruik van maakt.

Droom je van een mooie nieuwe scooter of heb je een gebruikte bromfiets op het oog? Maar heb je helaas niet genoeg geld of wil je jouw spaargeld niet helemaal gebruiken? Geen probleem. Bij Findio kun je een persoonlijke lening afsluiten.

Tip: ben je benieuwd hoeveel je kunt lenen op basis van jouw inkomen en persoonlijke situatie? Je kunt het online berekenen op onze site. Handig, want als je het leenbedrag weet, weet je ook welke scooter of bromfiets je kunt kopen.

Geld lenen


Scooter financieren met een persoonlijke lening

Je kunt voor de financiering van een scooter of bromfiets een persoonlijke lening afsluiten. Dat biedt drie belangrijke voordelen:

  • Duidelijke looptijd
  • Vooraf bekende maandlasten
  • Boetevrij extra aflossen

1. Duidelijke looptijd

We begrijpen dat je graag wilt weten waar je aan toe bent en dat je duidelijkheid wilt hebben over de looptijd. We stemmen die af op de periode waarin je de scooter denkt te gebruiken. Dus wil je 4 of 5 jaar met de scooter rijden, dan wordt de looptijd van jouw lening ook 4 of 5 jaar.

We voorkomen daarmee dat je voor de persoonlijke lening blijft betalen als je de scooter niet meer hebt. Zo maak je een verantwoorde keuze: je hebt maximale duidelijkheid en komt niet voor verrassingen te staan.

2. Vooraf bekende maandlasten

Op onze site kun je zelf je maandlasten berekenen. Die bestaan uit rente en aflossing. Bij een persoonlijke lening staan de maandlasten vast. Gedurende de looptijd veranderen ze niet meer.

Tip: met een persoonlijke lening betaal je een vaste rente. Dat voorkomt onverwachte schommelingen in de maandlasten. Je weet voor de hele looptijd precies waar je aan toe bent.

3. Boetevrij extra aflossen

Bij Findio zijn we flexibel. Als je een meevaller hebt of als je inkomen stijgt, mag je altijd boetevrij extra aflossen. Onbeperkt, dus je mag ook de financiering voor de scooter in één keer terugbetalen.

Je hebt op die manier zelf letterlijk het stuur in handen: als je sneller wilt aflossen dan kan dat.

Scooter financieren: geld lenen bij Findio

Een mooie scooter gezien die je graag wilt financieren? Nieuw of tweedehands? Wij helpen je jouw droom te realiseren met een financiering die daarbij past.

De maandlasten van de persoonlijke lening kun je vooraf berekenen op onze site. Je weet op die manier precies waar je aan toe bent. Zodat je geld kunt lenen op basis van goede informatie, uiteraard met een scherpe rente.

Tip: Heb je een scooter gekocht? Dan is het belangrijk om direct een scooterverzekering af te sluiten. Zo voorkom je een boete voor onverzekerd rijden. 

Wat kun je nog meer financieren bij Findio?


Totale kredietbedrag Maandtermijn Jaarlijks kostenpercentage* Vaste effectieve debetrentevoet op jaarbasis Duur kredietovereenkomst in maanden Totale door de consument te betalen bedrag
€ 5.000 € 86,74 7,9% 7,9% 72 maanden € 6.245,28
€ 10.000 € 160,51 5,0% 5,0% 72 maanden € 11.556,72
€ 15.000 € 235,47 4,2% 4,2% 72 maanden € 16.953,84
€ 25.000 € 387,00 3,7% 3,7% 72 maanden € 27.864,00
€ 50.000 € 771,82 3,6% 3,6% 72 maanden € 55.571,04

* Het jaarlijks kostenpercentage is een prijsaanduiding voor het krediet. Hierin komen alle kosten van het krediet tot uitdrukking.

De gegevens in de tabel zijn voorbeelden. Aan deze voorbeelden kun je geen rechten ontlenen. Als je een offerte aanvraagt, worden deze gegevens gebaseerd op je persoonlijke situatie. Je ontvangt dan ook de Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet (ESIC).