Geld lenen kost geld

Een lening sluit ik
zelf online af
vanaf 5,6%

9,4 Klantwaardering

Bron: eKomi

Studielening

Studeren is een goede investering in een geweldige toekomst. Als je nu het geld niet achter de hand hebt, maar wel graag wilt studeren, kun je bij Findio je studielening berekenen.
Bij Findio helpen we je jouw dromen te realiseren, bijvoorbeeld door je studiekosten te financieren. Met een persoonlijke lening voor jouw studie, waarvoor je een lage rente betaalt. Passend bij het studiedoel dat je voor ogen hebt. We denken met je mee. Bijvoorbeeld over de juiste looptijd. 

Lening aanvragen

Studiekosten financieren

Je studiekosten financieren met een studielening? Wij zorgen ervoor dat jij je kunt inschrijven voor de opleiding die je graag wilt volgen. Om de volgende stap te zetten in jouw carrière.
Tip: vind je dankzij je studie al tijdens de looptijd van jouw lening een leuke baan met een mooi salaris? Je kunt al onze leningen altijd boetevrij vervroegd aflossen. Je hebt dus de mogelijkheid om het geleende bedrag zonder problemen eerder terug te betalen.

De studielening kun je gebruiken voor alle studiekosten die je maakt:

  • Kosten voor de opleiding
  • De grootste kostenpost, waarvoor je jaarlijks of in één keer een bedrag betaalt. Vraag een studielening aan. Zodra je leningaanvraag is goedgekeurd, maken wij het gewenste bedrag naar je over. 
  • Boeken en andere literatuur
  • Bestel de boeken die je nodig hebt, net als andere belangrijke literatuur voor de studie. Je betaalt ze met je studielening. 
  • Benodigde studiematerialen
  • Bijkomende kosten of extra materialen nodig om je studieopdrachten te kunnen maken? Geen zorgen, ook daar kun je het studiekrediet gewoon voor gebruiken. 

Persoonlijke lening voor jouw studie

Om je studie te financieren kun je een persoonlijke lening aanvragen. Nadat wij je aanvraag hebben goedgekeurd, ontvang je het gewenste bedrag in één keer op je rekening. Bovendien profiteer je ook nog van:

  • een vast bedrag per maand
  • De studielening kun je vooraf precies berekenen. Dankzij de persoonlijke lening betaal je een vast bedrag per maand. Het maandbedrag bestaat uit rente en aflossing. Dit verandert niet meer tijdens de looptijd. 
  • duidelijkheid over de looptijd
  • Weet je al hoe lang je over de studie zult doen? We stemmen de looptijd van de lening daarop af. Zo weet je zeker dat je niet meer betaalt als je eenmaal bent afgestudeerd. 
De persoonlijke lening is heel geschikt als studielening. Op basis van het bedrag dat jij nodig hebt, berekenen wij voor je wat de kosten per maand zullen zijn.

Tip: twijfel je over het bedrag dat je nodig hebt of de beste looptijd voor het krediet? Vraag het onze specialisten. Zij denken graag met je mee over je studielening. 

Studielening tegen een scherpe rente

Een studielening afsluiten tegen een scherpe rente? Ontdek de voordelen van een persoonlijke lening bij Findio. Maximale duidelijkheid voor een laag bedrag per maand, dat tijdens de looptijd niet meer verandert.

Benieuwd hoeveel je kunt lenen als je (weer) wilt gaan studeren? Je kunt het online berekenen. Je ziet meteen wat de mogelijkheden zijn. Geef aan wat je maandelijks wilt betalen of hoeveel je nodig hebt om de studie te kunnen beginnen. Dan berekenen wij hoeveel dat je per maand kost. Wij helpen je graag om te studeren en de basis te leggen voor de baan waar je van droomt.  

Geld lenen