Vanaf € 405 per maand
en tot eind 2021  
met 12% bijtelling!

Financial Lease voor jouw Tesla


Bereken vrijblijvend je Financial Lease    Configureer hier je Tesla


Financial lease voor een Tesla: wij helpen je jouw nieuwe elektrische auto gespreid te betalen. Speciaal voor zelfstandig ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB). Met maximale zekerheid en zonder verrassingen, omdat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

Rijd jij binnenkort in een nieuwe Model S, een Model 3 of een Model X? Ontdek hoe het werkt en van welke voordelen je met Findio Financial Lease profiteert. Voor een Tesla of een andere elektrische auto, waarmee je 100% emissieloos naar klanten, leveranciers en andere relaties rijdt.

Tesla Model S, Model 3 en Model X

Droom je van een Tesla Model S, een Tesla Model 3 of een Tesla Model X? Stuk voor stuk geweldige elektrische auto’s, die hun sporen inmiddels ruimschoots hebben verdiend. Als emissieloze en daardoor duurzame keuze. Om een representatieve indruk mee te maken, in een auto die tegelijkertijd intrigeert.

Tesla is z’n tijd op allerlei vlakken ver vooruit, wat het een geweldige auto maakt voor zelfstandig ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Om goed mee voor de dag te komen, een duurzaam steentje bij te dragen en tegelijkertijd in een ontzettend fijne auto te rijden. Ontdek de Tesla Model S, de Model 3 en de Model X. De ideale elektrische auto waarvan je de kosten met Financial Lease voor je Tesla zonder problemen kunt spreiden.Hoe werkt Financial lease?

Benieuwd hoe financial lease voor jouw Tesla precies werkt? Je koopt in feite de auto, zonder dat je daar meteen het volledige bedrag voor hoeft te investeren. Je wordt economisch eigenaar van de auto, terwijl Findio de juridisch eigenaar blijft. Dat betekent dat je wél de fiscale voordelen hebt en dat de auto op de balans staat. Aan de andere kant hoef je niet meteen het volledige bedrag te betalen, omdat je een vast bedrag per maand afrekent.

Aan het eind van de looptijd word je alsnog volledig eigenaar van de Tesla. Na de betaling van de laatste termijn bepaal jij of je de auto langer blijft rijden of dat je die bijvoorbeeld weer verkoopt. Voor de maximale vrijheid, om te ondernemen in een elektrische auto die je financiert zonder dat je daar veel omkijken naar hebt.

Tip: in plaats van een nieuwe Tesla liever rijden in een (jong)gebruikte? Vraag ons naar de mogelijkheden voor Tesla occasion financial lease. Dezelfde fijne voordelen, voor een bijna nieuwe elektrische auto.


Voordelen van Findio Financial Lease

Benieuwd naar de voordelen van Findio Financial Lease voor een Tesla Model S, Model 3 of Model X? Je profiteert in ieder geval van een:

  • Vaste rente
    Geen onzekerheid over de rente, omdat we die vooraf vaststellen en die vervolgens voor de hele looptijd geldt. Je weet precies waar je aan toe bent, zodat je geen omkijken hebt naar de rente die je betaalt.
  • Vaste looptijd
    Ook de looptijd staat vast, waardoor je die kunt afstemmen op de periode dat je de nieuwe Tesla wilt rijden. Voor een financial leasecontract dat loopt tijdens de bijvoorbeeld 3 of 4 jaar dat je de auto wilt gebruiken. 
  • Laag maandbedrag
    Onze scherpe rente garandeert een laag maandbedrag. En kies je binnen Findio Financial Lease voor jouw Tesla voor een slottermijn? Dan betaal je nog een lager bedrag per maand. 

Bovendien profiteer je met financial lease voor een Model S, Model 3 of Model X van een aantal fiscale voordelen. Je wordt economisch eigenaar, dus kunt gewoon gebruik maken van de fiscale aftrek voor de afschrijving en rente.

Daarnaast kun je gebruik maken van de subsidies voor aanschaf van een elektrische auto, omdat je netjes aan alle voorwaarden voldoet. Uiteraard vertellen we je daar graag meer over, zodat je de nieuwe Tesla op een extra voordelige manier kunt financieren.


Tesla met financial lease: gespreid betalen

Op zoek naar een Tesla met financial lease? Gebruik Findio Financial Lease om jouw Model S, Model 3 of Model X op een voordelige manier te rijden. Met een vast bedrag per maand, op basis van een vaste rente en een looptijd die we vooraf afspreken. Zonder onzekerheden of verrassingen en met het maximale overzicht.

Tip: op zoek naar een Tesla met financial lease voor particulieren? Financial lease is er voor zelfstandig ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Kies particulier in plaats daarvan voor een autofinanciering. Gebruik een persoonlijke lening, waarmee je profiteert van dezelfde zekerheid over de rente en de looptijd.

Findio Financial Lease is er speciaal voor zelfstandig ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Die zoeken naar zekerheid, dankzij een vaste looptijd en een vaste rente. Voor een nieuwe zakelijke elektrische auto. Waarvoor je met een van de Tesla-modellen de beste keuze maakt.