Geld lenen kost geld

Veelgestelde vragen - Vragen over Mijn Findio

Ik wil een Mijn Findio-account aanvragen. Hoe doe ik dat?

Stap 1: Ga naar Mijn Findio om een account aan te vragen.

Stap 2: Vul de vragen in.

Stap 3: Verstuur het formulier. Daarna ontvang je binnen 1 werkdag een transactie van 1 cent op het bij ons bekende rekeningnummer.

Stap 4: In de transactiebeschrijving vind je het wachtwoord waarmee je kunt inloggen.

Stap 5: Volg daarna de instructies op om een nieuw wachtwoord aan te maken, waarmee je voortaan op elk moment Mijn Findio kunt raadplegen.

Wat kan ik met Mijn Findio?

Met Mijn Findio kun je zelf online je financiële zaken regelen. Je kunt bijvoorbeeld:

• geld opnemen.
  • direct extra aflossingen doen via iDEAL.
  • online je actuele rekeningoverzicht bekijken.
  • je maand- en jaaroverzicht opvragen en opslaan op je computer.
Ik ben mijn gebruikersnaam of wachtwoord vergeten. Wat moet ik doen?

Weet je zeker dat je een account hebt? Klik dan hier om het account voor de eerste keer aan te vragen

Heb je eerder al een keer ingelogd en weet je de inloggegevens niet meer? Volg dan deze stappen:

Stap 1: Klik op Mijn Findio boven in het scherm.

Stap 2: Klik op Gebruikersnaam vergeten of Wachtwoord vergeten.

Stap 3: Als je dat hebt gedaan, krijg je van ons een e-mail met je gebruikersnaam of een nieuw wachtwoord.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door bezoek aan deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.
Ga akkoord