Geld lenen kost geld

De Findio Verbouwcoach maakt jouw woonwensen waar

Kom je ruimte tekort of ben je niet meer tevreden over de indeling van je woning? Maar sta je niet te springen om de stress van een verbouwing? Dan is de Findio Verbouwcoach er om jou te ontzorgen. Terwijl jij je focust op je woonwensen, doet de Findio Verbouwcoach de rest.

Creatie – Een consult met een van onze architecten of stylisten

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor (ver)bouwen? De Findio Verbouwcoach komt bij jou thuis voor een uitgebreid gesprek. Een architect van De Architectenwinkel of een stylist bespreekt jouw woonwensen met je en haalt je droomwoning dichterbij.

Lees meer over Creatie » 


Realisatie – Aan de slag met (ver)bouwen

Heb je voldoende inspiratie om werk te maken van je verbouwplannen? Dan kan de Findio Verbouwcoach jou adviseren en vervolgens met de aannemer jouw verbouwplannen realiseren. Zo heb jij geen omkijken naar de verbouwing en ben je verzekerd van een mooi resultaat.

Lees meer over Realisatie »

Vraag nu de Findio Verbouwcoach aan!

Wil je stressvrij verbouwen? Daar kan de Findio Verbouwcoach jou bij helpen. Vraag vrijblijvend de Findio Verbouwcoach aan door te mailen naar verbouwcoach@findio.nl. Zet in de e-mail je telefoonnummer en woonplaats. Omschrijf ook kort waar jij hulp bij wilt. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.


De Findio Verbouwcoach is een samenwerking van Findio, CED en De Architectenwinkel. De Findio Verbouwcoach wordt aanbevolen door vtwonen en is onderdeel van het tv-programma 'Verbouwen of verhuizen' op Net5.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door bezoek aan deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.
Ga akkoord