Geld lenen kost geld

Consult met een architect van de Findio Verbouwcoach

Wanneer je de Findio Verbouwcoach inschakelt voor Creatie en Realisatie, kun je aan de slag met een stylist of een architect. Die keuze is afhankelijk van jouw woondromen, verbouwplannen en behoeften. Twijfel je of je beter voor een architect of een stylist kunt kiezen? Hieronder vind je meer informatie over de rol van de architect binnen de Findio Verbouwcoach.

Wanneer kies je voor een architect?

Wil je een volledig nieuwe ruimte laten (aan)bouwen, een ruimte vergroten, nieuwe ramen toevoegen of een dakkapel of dakraam laten plaatsen? Dan kan een architect je daar goed bij helpen. De architect maakt van je woondromen een uitgewerkt ontwerp om mee aan de slag te gaan.

Wie zijn onze architecten?

Onze architecten werken voor De Architectenwinkel en zijn dus aangesloten bij de Branchevereniging Nederlandse Architecten (BNA). Daarom kun je ervan uitgaan dat zij betrouwbaar en deskundig zijn. Voor iedere woonstijl bieden wij een architect, die graag bij jou thuis meekijkt.

Wat doet de architect voor jou tijdens Creatie?

Tijdens het Creatie-consult komt een Findio Verbouwcoach-architect bij jou langs voor een persoonlijk consult aan huis van ongeveer een uur. Samen met de architect bespreek je jouw verbouwplannen. De architect legt uit wat er bij het realiseren van jouw woondroom komt kijken en brengt jouw woondromen in beeld, vaak in de vorm van een eerste schets. Deze krijg je na afloop van het consult toegestuurd in een rapport van jouw architect. Daarin staat een samenvatting van wat jullie tijdens het consult hebben besproken.

Wat doet de architect voor jou tijdens Realisatie?

De architect luistert naar jouw behoeften en start een persoonlijk adviestraject. In stappen maakt de architect van jouw verbouwplannen een uitgewerkt ontwerp, zodat jij er een concreet beeld bij hebt. De architect kan tijdens deze fase schakelen met een constructeur en bouwkundig adviseur.
Op basis van dit uitgewerkte ontwerp kan de aannemer een offerte maken en aan de slag om jouw verbouwing uit te voeren. Ook hierbij kan de architect jou ondersteunen. De architect biedt bouwbegeleiding en ziet toe op de uitvoer.

Geïnteresseerd in een consult met een architect?

Wil je weten wat een architect voor jouw woondromen kan betekenen? Schakel dan de Findio Verbouwcoach in en maak een afspraak. Stuur je gegevens naar verbouwcoach@findio.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door bezoek aan deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.
Ga akkoord