Geld lenen kost geld

Wie is CED?

CED heeft alles in huis om ervoor te zorgen dat jouw huis een fijn thuis is én blijft. Zo beschikt CED over een groot landelijk netwerk van zorgvuldig geselecteerde aannemers, waardoor zij jou als geen ander aan een geschikte aannemer kunnen koppelen. Iemand die luistert naar jouw wensen en die vakkundig werk aflevert.

CED zorgt voor een goed verloop van het hele proces van de Verbouwcoach, van het maken van de afspraak tot het leveren van een mooi resultaat. Heel servicegericht helpen zij jou als onderdeel van de Findio Verbouwcoach aan de betrouwbare en goede architect of aannemer naar wie jij op zoek bent.

Wat van waarde is, moet van waarde blijven. Dat is waar CED zich voor inzet. Elke dag weer. Met 1500 medewerkers (zoals taxateurs, risicodeskundigen, schade-experts, hulpverleners, aannemers en herstellers) in 14 Europese landen maken zij die belofte aan hun klanten waar.

Bezoek de website van CED voor meer informatie.

Vraag nu de Findio Verbouwcoach aan!
Wil je stressvrij verbouwen? Daar kan de Findio Verbouwcoach jou bij helpen. Vraag vrijblijvend de Findio Verbouwcoach aan door het formulier hieronder in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

< Ga terug naar de Findio Verbouwcoach-pagina

Deze website maakt gebruik van cookies. Door bezoek aan deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.
Ga akkoord