Geld lenen kost geld

Creatie - Een eerste beeld ter inspiratie

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor (ver)bouwen? De Findio Verbouwcoach komt bij jou thuis voor een uitgebreid gesprek. Een architect van De Architectenwinkel of een stylist bespreekt jouw woonwensen met je en haalt je droomwoning dichterbij.

Tijdens een uitgebreid consult bij jou thuis praat je met een architect van De Architectenwinkel of met een stylist over je verbouwplannen. Ook komen de stappen aan bod die nodig zijn om jouw plannen te realiseren.

Wat houdt een Creatie-consult met de Findio Verbouwcoach in?

Tijdens een Creatie-consult staat inspiratie centraal. Inspiratie voor jouw interieur en voor wat de Findio Verbouwcoach daarin voor jou kan betekenen. Die mogelijkheden bespreek je met een architect of met een stylist, afhankelijk van jouw behoeften. Na de Creatie-fase weet je precies wat je kunt verwachten van de vervolgstappen.

Heb je een consult met een architect? Dan kijkt de architect met jou naar je (ver)bouwplannen en worden jouw woonwensen voor je in kaart gebracht. Na afloop van het consult ontvang je een actieplan voor je verbouwing zodat je precies weet waar je aan toe bent. Daarin staan een paar eerste beelden van jouw verbouwplannen, die jouw woonwens laten zien. Ook bevat het actieplan een stappenplan voor jouw vervolgtraject. Dit actieplan vormt de eerste stap richting jouw droomhuis.

Ga je met een stylist in gesprek? Dan geeft de stylist jou in een consult aan huis basisinterieuradvies bij jouw woonwens. Je ontvangt na afloop een actieplan met daarbij een moodboard op Pinterest ter inspiratie voor jouw verbouwing. Ook krijg je een beeld dat de vertaling van jouw woonwens naar je interieur laat zien.

Wat kost een Creatie-consult met de Findio Verbouwcoach?

Een Creatie-consult met de Findio Verbouwcoach kost € 299. Zodra je het actieplan en de factuur voor het consult hebt ontvangen, vragen we je om binnen 14 dagen de betaling in orde te maken.

Hoe gaat het verder?

Na een Creatie-consult kan de Findio Verbouwcoach jou ook helpen om je verbouwing te realiseren.

Vraag nu de Findio Verbouwcoach aan!

Wil je stressvrij verbouwen? Daar kan de Findio Verbouwcoach jou bij helpen. Vraag vrijblijvend de Findio Verbouwcoach aan door het formulier hieronder in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.*

*Findio deelt je gegevens met onze partner CED, zodat zij contact met je kunnen opnemen voor de afhandeling van jouw aanvraag.

< Ga terug naar de Findio Verbouwcoach-pagina

Deze website maakt gebruik van cookies. Door bezoek aan deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.
Ga akkoord