Geld lenen kost geld

Wie is De Architectenwinkel?

De Architectenwinkel heeft momenteel 22 vestigingen verspreid door heel Nederland. De Architectenwinkel is opgericht door architecten van de Branchevereniging voor Nederlandse Architecten (BNA) om in te spelen op de groeiende particuliere markt voor architecten. Verbouwen of bouwen is namelijk een vraag waar steeds meer mensen in deze onzekere woningmarkt mee te maken krijgen. Het is nog best ingewikkeld om het bouwproces zelf te organiseren en hierbij komen veel keuzes kijken.

Een architect kan een deel van de onzekerheid bij het bouwen of verbouwen wegnemen. En voor een architect die jou bijstaat, ben je als particulier bij De Architectenwinkel aan het juiste adres. Door hun ruime ervaring en goede voorbereiding kunnen onze architecten jou als geen ander helpen bij jouw woonplannen. Zo kunnen wij bouwfouten voorkomen en bieden wij je vooraf meer duidelijkheid over de kosten.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van De Architectenwinkel.

Vraag nu de Findio Verbouwcoach aan!
Wil je stressvrij verbouwen? Daar kan de Findio Verbouwcoach jou bij helpen. Vraag vrijblijvend de Findio Verbouwcoach aan door het formulier hieronder in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

< Ga terug naar de Findio Verbouwcoach-pagina

Deze website maakt gebruik van cookies. Door bezoek aan deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.
Ga akkoord