Geld lenen kost geld

Realisatie - Aan de slag met (ver)bouwen

Heb je voldoende inspiratie om werk te maken van je verbouwplannen? Dan kan de Findio Verbouwcoach jou adviseren en vervolgens met een aannemer jouw verbouwplannen realiseren. Zo heb jij geen omkijken naar de verbouwing en ben je verzekerd van een mooi resultaat.

De realisatie van jouw verbouwing start met het advies van een architect of stylist waarin het ontwerp concreet uitgewerkt wordt. Daarna kan een aannemer een offerte maken en de verbouwing realiseren.

Advies – Het ontwerp concreet maken

Wil je jouw woonideeën vertalen naar een uitgewerkt ontwerp? Tijdens een adviestraject stelt een architect van De Architectenwinkel of een stylist een concreet ontwerp voor je op. Daarmee kan een aannemer vervolgens aan de slag gaan. Zo komt de woning van jouw wensen al een stap dichterbij. 

Ga je aan het werk met een architect? Dan zal de architect in het ontwerp alle details en materialen van je woning zichtbaar maken. Ook kan de architect je de nodige informatie en materialen aanleveren voor het vergunningstraject of alvast een aanvraag daarvoor indienen. Als er nog andere adviseurs nodig zijn, bijvoorbeeld een constructeur, kan de architect die adviseurs er ook voor je bij betrekken. Op basis van het ontwerp kan de aannemer vervolgens een offerte maken.

Heb je eerder een Creatie-consult gehad met een stylist? Dan ga je nu met de stylist verder om tot een uitgewerkt ontwerp te komen. Dat ontwerp vormt de basis voor de offerte-aanvraag. Het ontwerp kan een inrichtingsplan, een kleurenplan, een lichtplan en een stofferingsplan bevatten, afhankelijk van jouw wensen.

Uitvoer – De verbouwing realiseren

De Uitvoerfase begint met een uitgebreide intake aan huis met de aannemer. De aannemer gaat aan de slag met het ontwerp van de stylist of architect. Op basis hiervan stelt hij een complete offerte op voor de uitvoer van je verbouwing. Hierin vind je alle benodigde informatie, waaronder de garantie en de duur en oplevering van de werkzaamheden. De architect kijkt ook in deze fase met je mee.

Daarna gaat de aannemer aan de slag om jouw woonwens te realiseren. Daarbij is de Findio Verbouwcoach er voor jou om de kwaliteit van je verbouwing te waarborgen. De architect of stylist kijkt mee tijdens de uitvoer en levert de verbouwing ook op. Zo ben je verzekerd van een kwalitatief goed resultaat dat voldoet aan jouw wensen.

Liever eerst met een architect of stylist overleggen?

Ben je nog niet klaar om aan je verbouwing te beginnen? Dan kun je ook eerst een consult aanvragen met een stylist of architect van de Findio Verbouwcoach. Lees meer over ons Creatie-consult.

Vraag nu de Findio Verbouwcoach aan!

Wil je stressvrij verbouwen? Daar kan de Findio Verbouwcoach jou bij helpen. Vraag vrijblijvend de Findio Verbouwcoach aan door het formulier hieronder in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.*

*Findio deelt je gegevens met onze partner CED, zodat zij contact met je kunnen opnemen voor de afhandeling van jouw aanvraag.

< Ga terug naar de Findio Verbouwcoach-pagina

Deze website maakt gebruik van cookies. Door bezoek aan deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.
Ga akkoord