Geld lenen kost geld

Consult met een stylist van de Findio Verbouwcoach

Wanneer je de Findio Verbouwcoach inschakelt voor Creatie en Realisatie, kun je aan de slag met een stylist of met een architect. Die keuze is afhankelijk van jouw woondromen, verbouwplannen en behoeften. Twijfel je of je beter voor een architect of een stylist kunt kiezen? Hieronder vind je meer informatie over de rol van de stylist binnen de Findio Verbouwcoach.

Wanneer kies je voor een stylist?

Heb je behoefte aan interieuradvies en heb je hulp nodig bij de keuze van kleuren en meubels, de indeling van een ruimte of het gebruik van licht? Dan kan een stylist je daarbij helpen. De stylist inspireert je en werkt je woondromen uit tot een ontwerp om mee aan de slag te gaan.

Wie zijn onze stylisten?

Onze stylisten zijn aanbevolen door vtwonen. Onze stylisten zijn allround, wat betekent dat ze graag meekijken naar jouw stijl en hun ontwerpen daarop aanpassen. Zo ben jij verzekerd van een plek waarin jij je thuis voelt.

Wat doet de stylist voor jou tijdens Creatie?

Tijdens het Creatie-consult komt een Findio Verbouwcoach-stylist bij jou langs voor een persoonlijk consult aan huis van ongeveer een uur. Samen met de stylist bespreek je jouw woonwensen voor één woonruimte. De stylist inventariseert de mogelijkheden en maakt foto’s van je woonruimte. Na afloop van het consult stelt de stylist een Pinterest-bord voor je op dat aansluit bij jouw woondromen. Zo worden jouw woonwensen in beeld gebracht. Ook ontvang je na afloop van het consult een rapport en kun je de bevindingen van de stylist nog eens teruglezen.

Wat doet de stylist voor jou tijdens Realisatie?

De stylist start een persoonlijk adviestraject om samen met jou je woondroom uit te werken tot een uitgewerkt ontwerp. Daarmee heb je een concreet beeld van jouw woondroom met een inrichtingsplan, kleurenplan en/of stofferingsplan.

Op basis van dit uitgewerkte ontwerp kan de aannemer een offerte maken en aan de slag gaan om jouw woondromen waar te maken. Ook hierbij kan de stylist jou ondersteunen. De stylist kijkt tijdens de uitvoer mee naar het werk van de aannemer en levert de verbouwing op.

Geïnteresseerd in een consult met een stylist?

Wanneer je een consult met de stylist boekt, vragen we je om vooraf foto’s toe te sturen van de woonruimte die je wilt verbouwen. Zo krijgt de stylist een beter beeld.
Wil je weten wat een stylist van de Findio Verbouwcoach voor jou kan doen? Neem dan contact op met de Findio Verbouwcoach en maak een afspraak. Stuur je gegevens naar verbouwcoach@findio.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door bezoek aan deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.
Ga akkoord