Geld lenen kost geld

Waarom Findio voor auto?

Wilt u gemakkelijker én meer auto’s verkopen? Dat kan door financieringen aan te bieden. Findio voor auto kan u daarbij helpen. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in de financiële dienstverlening voor automotive. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw klant in de auto van zijn dromen kan rijden.


Bij Findio voor auto kunt u terecht voor autofinancieringen voor uw klant en Voorraadfinanciering voor u als ondernemer:


Meer weten?

Voor al uw vragen over consumptief krediet neem contact op met onze Autodesk op (020) 312 53 99 of info@findiovoorauto.nl.

Hebt u vragen over voorraadfinanciering? Bel dan naar ons Team Voorraadfinanciering op (020) 312 53 29 of mail naar vf@findiovoorauto.nl.

Over ons

Findio voor auto is specialist in de financiële dienstverlening voor de automotivebranche dankzij zijn ruime ervaring. Findio voor auto is een handelsnaam van Ribank N.V, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam onder nummer 300.95.283 en geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12010739. Financieringsmaatschappij Ribank is onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CA CF NL), de marktleider in consumentenkrediet in Nederland.