Geld lenen kost geld

Ik vraag zelf
online een lening
voor mijn zonnepanelen aan

9,6 Klantwaardering

Bron: eKomi

Zonnepanelen financieren

Wil jij graag bijdragen aan een duurzame samenleving en een beter milieu? Denk dan eens aan zonnepanelen. Op termijn is het rendement hoger dan de kosten, dus het is zeker de moeite van het overwegen waard. Bij onze partner – energiebedrijf Vattenfall – kun je zonnepanelen aanschaffen met een lening van Findio. Zo maak jij jouw huis ‘toekomstproof’. We leggen je graag uit hoe het financieren van zonnepanelen werkt. Dan kun jij weloverwogen beslissen of je wilt lenen voor zonnepanelen of niet.

Zonnepanelen financieren tegen een scherp rentetarief

Wil jij jouw zonnepanelen financieren? Op de site van Vattenfall lees je er meer over. Je sluit een persoonlijke lening af tegen een scherp rentetarief van 3,9%. De looptijd van de lening is maximaal 180 maanden (15 jaar). Bij een persoonlijke lening leen je in één keer het bedrag dat je nodig hebt. Vervolgens betaal je dit in maandelijkse termijnen terug. Hier maken we van tevoren afspraken over. Zo weet je precies waar je ‘ja’ tegen zeg.

Profiteer van de voordelen van zonnepanelen

Kies je voor zonnepanelen, dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je bespaart  in de meeste gevallen direct op je energierekening.
  • Je wekt zelf duurzame stroom op en draagt daardoor bij aan CO2-reductie.
  • Financier je je zonnepanelen bij Findio? Dan kun je als woningeigenaar de rente fiscaal aftrekken.
  • Je kunt de btw van de zonnepanelen terugvragen. Hoe dit werkt, lees je op de site van Vattenfall.

Wie is Vattenfall?

Vattenfall is een energiebedrijf met een duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie mogelijk maken. Met 20.000 medewerkers en 10 miljoen klanten in 8 landen heeft Vattenfall de technische kennis én de slagkracht om het verschil te maken. Meer informatie vind je op www.vattenfall.nl