Geld lenen kost geld

Auto Financieren

Wil je een auto kopen, maar heb je niet genoeg spaargeld om een auto te financieren? Sluit dan bij ons online een autolening af.

Voor een autolening die perfect past bij jouw situatie ben je bij Findio aan het juiste adres. Ook kom je bij ons niet voor verrassingen te staan. Bij Findio weet je waar je aan toe bent en vraag je zelf jouw autofinanciering aan in een paar eenvoudige stappen. Je bepaalt zelf of je gebruik wilt maken van ons persoonlijke advies of niet.

Lening berekenenHoe werkt geld lenen voor een auto bij Findio?

Bij Findio regel je zelf online de financiering, om geld te lenen voor een auto. Volg hiervoor deze 3 gemakkelijke stappen:

  1. Bereken je lening en je maandelijkse kosten, op basis van het benodigde bedrag.
  2. Vraag vervolgens je autofinanciering aan. Binnen 30 minuten ontvang je per e-mail een aanbod van ons.
  3. Ga je akkoord? Je ontvangt dan binnen 3 werkdagen het geld op je rekening. Voorwaarde daarbij is wel dat je de gevraagde documenten correct en tijdig aanlevert en dat wij je aanvraag goedkeuren.

Hierna heb je 30 dagen bedenktijd. Boetevrij aflossen is altijd mogelijk en we hanteren scherpe rentetarieven.

Tips voor een auto lening

  • Kies bij het afsluiten van je lening voor een looptijd die korter is dan de gebruiksduur van je auto. Zo voorkom je dat je nog aan het aflossen bent, wanneer je de auto niet meer in bezit hebt.
  • Bereken precies hoeveel je kwijt bent per maand. Bij Findio informeren we je daar graag goed over. Wij berekenen precies wat jouw maandelijkse kosten zijn.
  • Let op met extra aflossen. Bij sommige kredietverstrekkers moet je een boete betalen voor extra aflossingen. Bij Findio is dat niet het geval, bij een auto lening is het altijd mogelijk om boetevrij af te lossen.

Vraag hier je lening aan

Wil je persoonlijk advies? Of heb je vragen? Dan kun je bellen met onze adviseurs op 0800 346 346 1

Totale kredietbedrag Maandtermijn Jaarlijks kostenpercentage* Vaste effectieve debetrentevoet op jaarbasis Duur kredietovereenkomst in maanden Totale door de consument te betalen bedrag
€ 5.000 € 85 6,7% 6,7% 72 maanden € 6.120
€ 10.000 € 163 5,4% 5,4% 72 maanden € 11.736
€ 25.000 € 392 4,1% 4,1% 72 maanden € 28.224
€ 50.001 € 783 4,1% 4,1% 72 maanden € 56.376
€ 75.000 € 1.175 4,1% 4,1% 72 maanden € 84.600

* Het jaarlijks kostenpercentage is een prijsaanduiding voor het krediet. Hierin komen alle kosten van het krediet tot uitdrukking.

De gegevens in de tabel zijn voorbeelden. Wij zijn hierbij uitgegaan van het laagste rentetarief. Dit tarief kan wijzigen en is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Aan deze voorbeelden kun je geen rechten ontlenen. Als je een offerte aanvraagt, worden deze gegevens gebaseerd op je persoonlijke situatie. Je ontvangt dan ook de Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet (ESIC).

Deze website maakt gebruik van cookies. Door bezoek aan deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.
Ga akkoord