Disclaimer

Over Findio

Wie geld wil lenen, is bij Findio aan het juiste adres. Findio is een handelsnaam van CA Auto Finance Nederland B.V. 

Bij Findio staat het klantbelang voorop. Daarom maakt Findio zich sterk:

  • voor zelf kiezen
  • voor duidelijke taal
  • voor jou

 

Voor zelf kiezen

Bij Findio geloven we dat jij zélf de beste keuzes voor jouw leven maakt. Droom je al jaren van een nieuwe auto? Of heb je opgroeiende kinderen en kun je wel een grotere wagen gebruiken? Daar kun je natuurlijk voor sparen. Maar lenen is ook een optie. Een uitkomst als je nú geld nodig hebt. Mits je het verantwoord doet natuurlijk. En dat kan bij Findio.

We bieden je de mogelijkheid om zélf - online - een lening aan te vragen, zonder advies. Je weet direct of je voor een lening in aanmerking komt. Zo ja, dan ontvang je een vrijblijvende offerte in je mailbox. Vervolgens kun je beschikken over je geld. Voorwaarde daarbij is wél dat je alle benodigde documenten correct en tijdig aanlevert en dat je aanvraag wordt goedgekeurd.

Voor duidelijke taal

Lenen is niet niks. Je gaat een financiële verplichting aan voor langere tijd. Bij ons kun je zélf een lening aanvragen, zonder advies. Daarom vinden we het belangrijk dat je op onze site goed wordt geïnformeerd over onze producten en diensten. Dat doen we op een eerlijke, heldere manier. In duidelijke taal. Ook aan de telefoon. Want kom je er zelf niet uit? Dan kun je bellen met ons op 020 312 53 99. Wij helpen je graag verder.

Voor jou

Bij alles wat we doen vormen jouw behoeften, jouw wensen en jouw situatie het uitgangspunt. Want wij zijn er voor jou!