Geld lenen kost geld
9,6 Klantwaardering

Bron: eKomi

Rij nu en betaal later met
het Findio MotorPlan

Ben je toe aan een nieuwe motor

Wil je een nieuwe motor kopen? En ben je op zoek naar een financiering? Dan ben je aan het juiste adres.
Findio voor motor is specialist in de financiële dienstverlening voor de mobiliteitsbranche.

Een financiering die bij je past

Wil je als particulier een financiering voor je motor afsluiten?

Lees dan meer over:

Ben je zelfstandig ondernemer en wil je zakelijk rijden? Dan bieden we ook:

  Findio voor motor in de media

  Lees hier het uitgebreide interview met Sven en Jacqueline van der Vlies in MotoPlus, hét magazine over alles wat motorrijders boeit.

  Findio voor motor

  Bij Findio voor motor staat het klantbelang voorop. Je wensen en persoonlijke financiële situatie nemen wij als uitgangspunt. Dit betekent dat je kan rekenen op eerlijk advies en passende oplossingen.
  Je kunt altijd bij ons terecht met vragen. Daarom vinden we het belangrijk dat je goed wordt geïnformeerd over onze producten en diensten. Dat doen we op een eerlijke, heldere manier. In duidelijke taal. Ook aan de telefoon. Heb je vragen? Dan kun je bellen met een adviseur van de Motordesk. Die helpt je graag verder.

  Over ons

  Findio voor motor is specialist in de financiële dienstverlening voor de mobiliteitsbranche en een handelsnaam van Ribank N.V. met meer dan 50 jaar ervaring in mobiliteit. Kredietgever Ribank is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam onder nummer 300.95.283 en geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12010739. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Financieringsmaatschappij Ribank is een onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CACF NL), marktleider in consumentenkrediet in Nederland. CACF NL is op haar beurt weer een dochter van  Crédit Agricole S.A., een van de grootste financiële instellingen ter wereld.