Geld lenen kost geld

Klantenbeoordelingen

Wat vinden klanten van onze dienstverlening? Lees hier hoe onze klanten ons waarderen. Alle reviews die je hier ziet zijn verzameld door Ekomi.


22-06-2018
Klantvriendelijkheid en adequaatheid staat hoog in het vaandel. Snelle afhandeling en uitbetaling.

21-06-2018
Totaal geen verbeteringen. Super tevreden. Alles ingestuurd zoals het gevraagd wordt.!!! Belangrijk! Daarna snel goedkeuring en binnen no time geld op mijn rekening. Gewoonweg geweldig. Top. Zou iedereen, welke leeftijd ook, aanraden met Findio in zee te gaan.

19-06-2018
ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Findio. Ze bieden duidelijkheid en werken accuraat met de afhandeling van de aanvraag voor een lening. Je weet goed waar je aan toe bent. Binnen twee dagen werd het overgemaakt.

19-06-2018
Kan niets anders zeggen dan een correcte en snelle afhandeling van mijn aanvraag. Binnen een week was alles geregeld. Top service! Als ik meer dan 5 sterren kon geven zou ik dat meteen gedaan hebben.

18-06-2018
Gewoon goed Makkelijk en simpel aangevraagd Zeker een aanrader

18-06-2018
Snelle vriendelijke afwikkeling van mijn vragen. Duidelijke voorwaarden. Fijn dat alles op korte termijn geregeld kan worden.

17-06-2018
na een paar kleine strubbelingen, mijn lening gekregen en kan nu mijn 3 dakkapellen vernieuwen. Verder goedkoper dan mijn bank, scheelt mij een jaar korter aflossen. Heb eerder een lening gehad en is prima verlopen ik ben zeer tevreden

17-06-2018
De bestelling is snel en correct afgehandeld. Echter het telefonisch contact verliep een beetje stroef. Er werd een terugbelafspraak gemaakt, maar dat is nooit gebeurd. Dus zelf een paar keer gebeld. Verder is het prima verlopen.

16-06-2018
Findio is super! Personeel zeer vriendelijk en professioneel . Onze lenning was in drie dagen tijd goed gekeurd. Thanks

Deze website maakt gebruik van cookies. Door bezoek aan deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.
Ga akkoord