Geld lenen kost geld

Klantenbeoordelingen

Wat vinden klanten van onze dienstverlening? Lees hier hoe onze klanten ons waarderen. Alle reviews die je hier ziet zijn verzameld door Ekomi.


04-08-2020
Ben meer dan prima geholpen en te woord gestaan, eerst door Niels en later Michel. Hebben alles doorgenomen en waar nodig weer om gegevens gevraagd. Kreeg de lening waar ik om vroeg na het invullen van de bescheiden. Goed geholpen dus en zeer tevreden. Nogmaals bedankt🎯

03-08-2020
Findio gaat verder dan andere banken. Draaien de hand niet om voor ingewikkelde zaken. Erg fijn dat ze tot het uiterste zijn gegaan om de lening voor ons mogelijk te maken!

03-08-2020
Na de noodzakelijke aanvoer van documenten werd de lening goedgekeurd. Contact met de klantenservice was uitstekend: ik werd snel en duidelijk te woord gestaan.

03-08-2020
Ben uitermate tevreden over hoe Findio met een aanvraag/offerte omgaat. Ze leggen alles prima uit en nemen hier ook de tijd voor. Ook het tijdsbestek tussen het indienen van de aanvraag en uiteindelijke goed- of afkeuring is zeer acceptabel.

02-08-2020
Heel blij met de verkregen lening. Al was het wel een heel gedoe met het aanleveren van de documenten. Dat zou echt veel beter kunnen.

02-08-2020
Erg betrokken en klantvriendelijk met een heldere uitleg en engelen geduld. Vlotte afhandeling van de papier winkel en uitbetaling. Zeer kundig en professioneel.

02-08-2020
Het gemak waarmee online aangevraagd kon worden. Ook het uploaden van benodigde documenten ging heel makkelijk. Ik vond ook de snelheid van de beoordeling erg goed. Kortom top geregeld.

31-07-2020
Erg positief over de afhandeling van mijn aanvraag. Ik werd zorgvuldig geholpen (en op de hoogte gehouden) door de klantenservice. De lening was - mede hierdoor - snel geregeld.

29-07-2020
Snel en kundig geadviseerd . Heldere en makkelijke structuur. En ja een goede en snelle afhandeling 100 keer makkelijker als alle grote Nederlandse banken Top ga zo door.

28-07-2020
Offerte opgevraagd om onze woning onder handen te nemen. Op maandag de offerte aangevraagd, alle benodigde documenten makkelijk kunnen uploaden via de website. Wanneer ik een vraag had werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Op donderdag was het geld al uitgekeerd! Super vriendelijke en vlotte service. Zeker aan te raden!