Geld lenen kost geld

Klantenbeoordelingen

Wat vinden klanten van onze dienstverlening? Lees hier hoe onze klanten ons waarderen. Alle reviews die je hier ziet zijn verzameld door Ekomi.


24-07-2017
Op zich snel en prima geregeld, er zijn zou alleen iets aan de communicatie gedaan mogen worden. Tijdens het process zijn wij nergens van op de hoogte gehouden. We hebben er steeds achteraan moeten bellen.

22-07-2017
In ons geval klopte het aanvragen, aanbod en binnen 3 dagen het geld helaas niet. Eerlijk gezegd waren we best verbaasd hoe dat opeens kon tegenvallen. Na het indienen van alle gegevens, kregen we een mail met daarin de mededeling dat er heel veel documenten ontbraken. Ik gaf toen aan op nog maar een keer te kijken, want alles was aangeleverd. Kort daarna kreeg ik weer een mail met andere documenten die opeens ontbraken. Dit frustreerde omdat ik het idee kreeg dat er iemand achter de knoppen zat die eigenlijk maar wat knoppen aan het drukken was. Toch maar de tel opgepakt en aangegeven dat dit nu tijdverspilling aan het worden is. Een dag later kreeg ik een mail dat het allemaal was goedgekeurd en wij het geld konden verwachten. Dat was voor ons het enige belangrijke. Vandaar een voldoende.

20-07-2017
Prima snelle afhandeling zonder al te veel gemail.

19-07-2017
Alles is super duidelijk. Het kost je wat tijd om alle stukken bij elkaar te zoeken maar uiteindelijk valt het allemaal mee en was het allemaal zo afgerond. Ze beloven een korting van 30 euro van bol.com als je alles in 1x goed inlevert. Op deze korting wacht ik nog wel maar ik ga er vanuit dat ik hier snel over geinformeerd word.

18-07-2017
Duidelijk verhaal en het was supersnel geregeld!

17-07-2017
goede service en goed advies en snelle uitbetaling

16-07-2017
Echt bizar snel geregeld en super service van de helpdesk.

14-07-2017
Vriendelijk te woord gestaan en duidelijke manier van aanvragen.. en zeer snel geregeld Super blij.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door bezoek aan deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.
Ga akkoord