Geld lenen kost geld

Klantenbeoordelingen

Wat vinden klanten van onze dienstverlening? Lees hier hoe onze klanten ons waarderen. Alle reviews die je hier ziet zijn verzameld door Ekomi.


18-01-2021
Ik heb bij Findio een financieringen kunnen regelen voor mijn nieuwe auto en ik ben zeer tevreden! Het aanvraag proces was simpel en gebruiksvriendelijk en de online omgeving prettig. Wanneer ik een vraag had kon ik zelfs tot later op de avond nog contact hebben met een medewerker. De medewerkers van Findio denken goed met je mee en hebben in mijn situatie echt in oplossingen gedacht. Het proces was binnen 3 dagen geregeld en het geld stond de volgende dag op mijn rekening. Daarna werd er nog netjes achteraan gebeld of alles goed was ontvangen en of alles goed verlopen was. Wat een top service! Daarnaast wil ik een extra pluim uitdelen voor ***. Wat fijn dat er nog mensen op de wereld zijn die hun nek uitsteken voor een ander. Super bedankt!

14-01-2021
Snel geregeld, vriendelijke communicatie, overzichtelijke site, top geregeld allemaal!

14-01-2021
geweldige ervaring met Findio. het hele proces verliep extreem snel en soepel. na het verstrekken van mijn documenten ontving ik mijn lening in 2 dagen. Ik kan het volledig aanbevelen! bedankt aan het team voor hun vriendelijke en hulpvaardigheid :)

11-01-2021
Snel en goed geholpen ze denken ook met je mee

09-01-2021
Duidelijke site, makkelijk bereikbaar. Vriendelijke medewerkers. Makkelijk aanvragen. Site is ook erg gebruiksvriendelijk.

08-01-2021
Klantvriendelijk, duidelijk en erg snel en accuraat. Dat was onze ervaring met alle medewerkers. En niet opdringerig, ook niet onbelangrijk.

05-01-2021
Snel geregeld en prima service.

29-12-2020
Had al reeds een bestaande lening maar zonder problemen en zeer snel om kunnen zetten naar een nieuwe lening . Super makkelijk en snel geregeld .

27-12-2020
Onze lening voor de tweede keer bij Findio afgesloten. Goed te doen als je handig bent met internet. Soms een beetje lastig, maar je krijgt aanwijzingen als er iets mist of dergelijke. Ook goed dat je gebeld wordt of alles klopt of nog lekker loopt na verloop van tijd. Vlotte afhandeling van de procedure.

26-12-2020
Supersnelle service. Binnen 2 dagen mijn lening afgestoten. Ook goede nazorg. Werd gebeld om te kijken of alles duidelijk was. Keep going strong.