Geld lenen kost geld

Klantenbeoordelingen

Wat vinden klanten van onze dienstverlening? Lees hier hoe onze klanten ons waarderen. Alle reviews die je hier ziet zijn verzameld door Ekomi.


29-07-2021
Wat een top service gewoon binnen 24 uur geregeld!

29-07-2021
My second approach in the last 3 months and the experience was extremely good again. Clear in communication, Fast in response times, easy to use the website, and in the end quick access to funds., Couldn't ask for more. Should I have a need again in the future, ill approach them without any second thoughts. Highly recommended

26-07-2021
Hele snelle en fijne partij om een financiering te regelen. Wij hebben dinsdag de financiering aangevraagd, woensdag was alles aangeleverd om te controleren. Zelfde dag beoordeeld, kleine aanvulling van documenten en vrijdagmiddag hadden we het akkoord binnen. Maandagochtend stond het geld op onze rekening. Oftewel super goed geregeld! Qua communicatie ook fantastisch. Zowel via Whatsapp als telefonisch krijg je snel en vriendelijk antwoord. Ik zou Findio dan ook zeker aanraden!

23-07-2021
Duidelijke site, snelle reactie en vriendelijk personeel. Voorwaarden zijn duidelijk en concreet.

22-07-2021
Aanvraag gedaan voor een lening. Er werd heel duidelijk aangegeven wat we moesten opsturen. Na een paar dagen hoorden we afgelopen zondag dat de lening goedgekeurd was. De volgende werkdag stond 't op de rekening. Fijne en snelle afhandeling en compliment voor 't team aan de telefoon!! We hadden nog een vraag, daar werd gelijk vriendelijk en duidelijk op geantwoord. Findio ga zo door met op deze manier zaken doen, en niet te vergeten zeker erg klantvriendelijk. ***

26-06-2021
Heel tevreden, goed en snel reactie, via app ook snelle benadering . En ook via mail.

18-06-2021
Snelle en deskundige afhandeling van de aanvraag

18-06-2021
Alles wordt keurig aangegeven bij de aanvraag. Gemakkelijk je gegevens doorsturen voor de beoordeling. Het geld staat binnen een werkdag op je rekening als de aanvraag goedgekeurd is. Al met al prima service en snel geregeld.

15-06-2021
Afsluiten ging makkelijk, snel en er werd meegedacht door het personeel. Het moeten goedkeuren van het contract door 2 personen gaf wat uitdaging als je maar 1 email kan gebruiken om in te loggen, dus daar zou verbetering in gemaakt kunnen worden.

13-06-2021
Goed geholpen en meegedacht door de medewerkers van Findio. Wij moesten nog wachten op een handtekening onder een document. Findio heeft netjes gewacht ondertussen wel tefelonisch de status bij ons nagevraagd maar dit was niet opdringerig. Klein puntje van kritiek is dat een document over een contract niet goed werd gelezen door Findio.