Geld lenen kost geld

Klantenbeoordelingen

Wat vinden klanten van onze dienstverlening? Lees hier hoe onze klanten ons waarderen. Alle reviews die je hier ziet zijn verzameld door Ekomi.


19-10-2020
Snel en efficiënt geregeld

18-10-2020
wij hebben bij Findio informatie opgevraagd om een lening aan te gaan om hiermee onze lopende lening over te sluiten en om tevens over een extra bedrag contant te beschikken. De informatie, die telefonisch gegeven werd, was duidelijk en begrijpelijk. Ook werden we gewezen op mogelijke risico's en opties om een overlijdensrisico verzekering af te sluiten. Het uploaden van de diverse gevraagde documenten ging goed; we hadden 1 vraag en die werd snel telefonisch beantwoord. Toen de aanvraag in behandeling was genomen, werden we twee keer benaderd voor aanvullende informatie; Dit contact hierover verliep prettig en er werd duidelijk aangegeven waarom er aanvullende info nodig was. Uiteindelijk hadden we binnen een week het geld contant op onze rekening en was onze huidige lening overgesloten tegen een veel gunstiger rentetarief. Wij zijn erg tevreden!

18-10-2020
Heel tevreden over Findio! Snel, vriendelijke mensen bij de klantenservice, goede inlog omgeving waar je jouw lening kan bekijken. En de aanvraag verliep ook heel makkelijk & snel via internet. Top!

15-10-2020
Snel, zeer goede informatie en hulp op de website om je te helpen!

12-10-2020
Fijn zaken doen de aanvraag wordt snel beoordeeld.

12-10-2020
Ik ben *** jaar als je dan geld wil lenen loop je tegen een grote muur aan. Dus als ouder mens besta je niet meer in deze samenleving. Ook al kan je het makkelijk betalen. Voor jullie maatschappij geef ik dan ook een DIKKE 10. Met vriendelijke groet ***

12-10-2020
Voor de 2e keer een krediet afgesloten. Net als de 1e keer is dit zeer soepel verlopen. Snelle reacties, duidelijke antwoorden. Zeer tevreden!

11-10-2020
Alles snel online geregeld. Binnen 48 uur had ik het geld al! Eenvoudig en snel.

09-10-2020
Wij vonden het heel fijn dat we vrij wel gelijk te horen kregen of we voor een offerte in aanmerking kwamen. Toen n we die geaccepteerd hadden was het stukken aanleveren en konden we heel snel over het geld beschikken.

09-10-2020
Ik ben zeer tevreden met Findio goede service en vriendelijk personeel