Geld lenen kost geld

Klantenbeoordelingen

Wat vinden klanten van onze dienstverlening? Lees hier hoe onze klanten ons waarderen. Alle reviews die je hier ziet zijn verzameld door Ekomi.


19-08-2019
Snel en goed zonder nodeloze vragen, duidelijk en klantvriendelijk.

19-08-2019
Ik ben zeer tevreden over Findio. Tussen onze aanvraag en de dag dat het geld op onze bank stond, zaten 2 werkdagen. Ook het uploaden van de gevraagde stukken ging heel eenvoudig.

18-08-2019
Wij zijn super tevreden, aanvraag ging makkelijk, duidelijk en overzichtelijk! Telefonisch vriendelijk contact en alles was snel afgehandeld. Zeker 5 sterren waard!

18-08-2019
Exact zoals beloofd was de gevraagde lening binnen drie dagen op onze bankrekening gestort! Wat een geweldig bedrijf dat geeft vertrouwen!

18-08-2019
Snelle respons, tevreden. Vereiste info (documenten) meer dan strikt noodzakelijk. Beter te beperken tot echt relevante zaken

16-08-2019
Meer dan vriendelijke mensen aan de telefoon. Geld was heel snel geregeld (documenten moeten wel goed aangeleerd worden uiteraard).

15-08-2019
Supersnel, professioneel, vragen ook snel beantwoord. Gewoon super!

14-08-2019
De informatie vooraf is duidelijk. Binnen een paar uur kreeg ik al een voorstel welke ik ondertekend heb en geupload samen met alle benodigde documentatie. Ook werd ik de volgende dag direct gebeld door een zeer vriendelijke medewerkster welke mij alle extra informatie gaf voor wat er allemaal moest gebeuren. na het indienen van de documenten stond het geld binnen 3 dagen op mijn rekening. Het enige verbeterpuntje wat ik kan bedenken is dat na het indienen van de documenten je op dat moment niet de status van je aanvraag in kan zien. erg blij met de snelle en duidelijke service.

14-08-2019
Dit is de tweede keer dat ik in aanraking ben gekomen met Findio. Ik ben zeer tevreden over de snelheid waarop Findio de dossiers afhandelt en ook de bereikbaarheid van medewerkers. Geen directe verbetervoorstellen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door bezoek aan deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.
Ga akkoord