Geld lenen kost geld

Klantenbeoordelingen

Wat vinden klanten van onze dienstverlening? Lees hier hoe onze klanten ons waarderen. Alle reviews die je hier ziet zijn verzameld door Ekomi.


01-12-2020
Fantastische service. Mooi dat je zelfs in het weekend de aanvraag online kan aanvragen en tevens de documenten al kunt toevoegen. Vanaf maandag contact gehad, alles verliep soepen en woensdag het geld ontvangen. Zelfs de after sales prima in orde. Dit is al de tweede keer dat ik gebruik maak van Findio, met name door mijn eerdere goede ervaring. De rente is prima en de aflos mogelijkheden flexibel. Al met al een organisatie die ik aanbeveel

01-12-2020
De aanvraag is duidelijk en eenvoudig. De afhandeling liep vrij vlot. Goede dienstverlener!

30-11-2020
Snelle aanvraag, binnen 24 uur uitsluitsel na documenten-upload

29-11-2020
Tevreden met Findio, Proces van aanvragen is zeer duidelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je aanvraag.

29-11-2020
Wat een vlotte en duidelijke afhandeling. Elke stap wordt duidelijk omschreven op de website. Van de aanvraag van de financiering tot de uitbetaling is in slechts enkele dagen klaar. Ook het contact met de medewerkers verloopt vriendelijk.

29-11-2020
Via internet gezocht naar de goedkoopste lening en die gevonden bij Findio. Aanvraagproces is geheel online waardoor het zeer efficiënt is. Na goedkeuring stond het bedrag snel op mijn rekening. Aanvraag tot storting duurde nog geen 3 dagen. Ik raad Findio bij iedereen aan.

26-11-2020
Wat een kansloze partij is dit, niet mee in zee gaan!! Ik heb sinds februari een lening hier, alle termijnen keurig voldaan en zelfs extra afgelost. Ten tijde van aanvang werd verteld dat het hoge rentepercentage wat ik had (6,9%!) lager kon na de zomer als ik wat termijnen had voldaan. Met deze insteek een nieuwe aanvraag gedaan in november. Aanbod ontvangen en alle documenten in orde gemaakt. Daarna zelfs nog een bedrag extra afgelost om tot een bepaald leningbedrag te komen (zoals afgesproken). Een dag later krijg ik een laf mailtje dat mijn aanvraag afgewezen was. Verbaasd belde ik op en werd er verteld dat mijn inkomen niet hoog genoeg was (terwijl deze precies hetzelfde is als in februari). Nadat ik zei dat ik mijn financiering bij een andere partij ga onderbrengen werd ik 20 minuten later teruggebeld. Nu waren mijn uitgaven opeens te hoog....deze zijn natuurlijk precies hetzelfde (ik heb juist aannemelijk meer spaargelden!). Kansloos verhaal dus. Ze denken je bij *** te hebben. Ik vind wel een andere partij die het bedrag tegen gunstigere tarieven kan overnemen. Zo snel mogelijk weg hier. Niet intrappen!

26-11-2020
Wilde nieuwe lenig aanvragen, tot er ons een medewerker belde dat we de lening ook konden oversluiten met het zelfde rente percentage gelijk aan de eerste lening, dat vonden wij dus niet verkeerd. alleen de looptijd wordt dan wel veer verlengd ( is ook logies ). deze interactie stellen wij dan ook zeer op prijs en zijn uiteraard ook de lenig bij Findio aangegaan.

26-11-2020
duidelijk, vriendelijk en je beschikt snel over je geld

23-11-2020
Alles heel duidelijk en zeer netjes geregeld. Vragen worden goed behandeld en uitgelegd. De personen die we gesproken hebben zeer netjes en duidelijke. Personen zijn super vriendelijk en je hebt geen schaamte om iets te vragen.