Geld lenen kost geld

Klantenbeoordelingen

Wat vinden klanten van onze dienstverlening? Lees hier hoe onze klanten ons waarderen. Alle reviews die je hier ziet zijn verzameld door Ekomi.


18-09-2017
De site is erg klantvriendelijk en zeer gemakkelijk te volgen. Binnen een paar minuten alles ingevuld en op verzenden geklikt. Je krijgt gelijk een mail ter bevestiging en je ontvangt zeer snel een aanbod van Findio. Per sms wordt je ook op de hoogte gesteld. Het uploaden van de benodigde documenten spreekt van zich en gaat zeer snel. Ne twee dagen een bericht ontvangen dat alles geregeld was! Super service. binnen 5 dagen alles gefixed!

18-09-2017
Ik had bij 3 banken tegelijk een lening aangevraagd om te kijken welke het snelste ging. Findio is als winnaar uit de bus gekomen en hebben mijn aanvraag zeer netjes behandeld. Super, ga zo door!

18-09-2017
Goede website, duidelijk en snelle service.

17-09-2017
Vriendelijke bejegening, er wordt moeite voor je gedaan en snelle afhandeling.

17-09-2017
ik heb een lening afgesloten en ik moet zeggen dat het perfect is gegaan je vraagt een lening aan en stuurt de informatie die ze nodig hebben op via mail of post en je hebt de mogelijkheid om te uploaden. Er komt een mail als de informatie is ontvangen en dat ze ermee bezig gaan en binnen 3 dagen krijg je bericht en dat is ook netjes gebeurt. Ik heb op de 3 dag een mail gekregen van goedkeuring en de zelfde dag stond ook al het geld op de rekening . de communicatie van Findio naar de klant toe is uitstekend en snel tenslotte : ik wou dat het overal zo was als bij Findio. goede service 10 bereikbaarheid en snel reageren 10 uitbetaling super snel.

17-09-2017
alles ging super snel en goed TOP!!!!

16-09-2017
netjes correct en snel gergeld

16-09-2017
Zeer snelle en goede verwerking van de aanvraag. Binnen 2 dagen na aanvraag afgehandeld, Door de vele documenten die ze opvragen was over het hoofd gezien dat er een bepaald document niet zou bij zitten en ze het opvroegen. Maar het document was al ingeleverd. na e/mail contact was binnen het uur de goedkeuring daar. Zeer vriendelijk en hulpvaardig aan de telefoon en via de e-mail. Nu in afwachting of wij over 4 weken de beloofde *** cadeaubon krijgen.

16-09-2017
Vlotte afwikkeling van de aanvraag. Zeer vriendelijke en behulpzame telefonistes als je met vragen komt. Het geld werd binnen een dag gestort. TOP

15-09-2017
Goede service.Verliep allemaal vlotjes.Enigste wat een klein beetje tegenviel was de duur van de afhandeling.Was toch bijna 5 werkdagen.Niet zoals je bij de reviews leest van 2-3 of 4 werkdagen.Zou fijn zijn als je af en toe een mailtje kreeg met een statusupdate.bijv bij 25% gereed,60% gereed enzovoort.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door bezoek aan deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.
Ga akkoord