Geld lenen kost geld

Klantenbeoordelingen

Wat vinden klanten van onze dienstverlening? Lees hier hoe onze klanten ons waarderen. Alle reviews die je hier ziet zijn verzameld door Ekomi.


01-03-2021
Heel eenvoudig en klantvriendelijk echt een duidelijke taal over het zelf online een lening aanvragen. Het aanvraagproces is heel snel binnen 3 dagen volledig afgehandeld. Mijn ervaring met Findio was uitstekend zelf telefonisch staan de medewerkers direct voor je klaar.

01-03-2021
Alles was zeer snel geregeld. Duidelijke website. Via de website aanvraag gedaan, gelijk reactie met offerte. De offerte en voorwaarden waar zeer duidelijk. Na het opladen van een aantal documenten (je moet zowel de documenten toevoegen als opladen, was niet direct duidelijk) na anderhalve dag al goedkeuring van de lening en het geld stond direct al op mijn rekening. Zeer tevreden.

28-02-2021
Dit is de 3de maal dat ik een lening afsluit bij Findio en altijd is het proces erg soepel verlopen. Je moet afhankelijk van je situatie een aantal documenten uploaden maar als je ergens niet uitkomt kun je altijd bellen. Sterker nog, meestal word je zelf gebeld en kun je met de persoon aan de andere kant van de lijn overleggen of alle documenten noodzakelijkzijn of dat er juist nog een ander document moet worden toegevoegd. Als alles goed gaat, heb je het geld binnen 2 werkdagen op je rekening. Er is ook nooit een probleem om (gedeeltelijk) vervroegd af te lossen en ook dat is meestal binnen enkele dagen geregeld (Inclusief uitschrijving uit het BKR register). Al bij al een makkelijke en overzichtelijke manier om geld te lenen.

26-02-2021
Snelle en vlotte afhandeling met voldoende feedback mogelijkheden.

25-02-2021
Na de online aanvraag te hebben ingediend kreeg ik gelijk een mail met info die ik kon uploaden zoals paspoort foto en loonstrook. Na alles ingediend te hebben werd dit na 3 dagen goedgekeurd en een paar uur later was het geld op m’n rekening. Bijna alles digitaal geregeld en ook een account maken is erg makkelijk en super veilig gedaan. Ik heb reviews gelezen hoe snel en makkelijk alles gaat en kon het me haast niet voorstellen maar het is echt zo.

20-02-2021
Kort na mijn aanvraag werd ik opgebeld en kon ik het aanleveren van de gevraagde gegevens met een medewerker avn Findio doorspreken. zij heeft aan de hand van mijn gegevens de aanvraag nog aangepast en via e-mail toegestuurd. De volgende dag was mijn aanvraag gpedgekeurd en werd het leenbedrag uitbetaald. klasse! - ***

15-02-2021
Vlotte en zorgvuldige aanvraagprocedure en afhandeling.

13-02-2021
De aanmelding met de stukken doorzenden problematisch maar als het is gelukt gaat alles in een stroomversnelling

08-02-2021
Snelle service en alle informatie duidelijk te vinden. Vriendelijk te woord gestaan als iets onduidelijk is. Ik zou findio aanraden.

07-02-2021
Zeer duidelijk, transparant, en eerlijk. Geen verstopte verrassingen oid. Alle complimenten naar ***. Heel erg duidelijk, en heeft gezorgd voor een voorstel op maat. Tip aan potentiële klanten: het is een wisselwerking. Zorg dat je zaken op orde zijn, je input duidelijk is, en up2date. Je weet dan waar je aan toe bent. Findio, als jijzelf. Wij zijn ondanks vergelijkingen tevreden dat we voor Findio hebben gekozen. Scherp rentetarief heeft ook meegeholpen.