Geld lenen kost geld

Klantenbeoordelingen

Wat vinden klanten van onze dienstverlening? Lees hier hoe onze klanten ons waarderen. Alle reviews die je hier ziet zijn verzameld door Ekomi.


17-11-2019
Alles ging zeer snel, zonder vervelende telefoontjes of vragen. Alles was vanaf het begin heel duidelijk.

17-11-2019
Alles werd heel snel behandeld en nog voor enig bericht stond het geld op de rekening.

13-11-2019
Alles is heel soepel en correct verlopen! Aanrader als je snel wat extra ruimte nodig hebt.

11-11-2019
Aanvraag via site erg gemakkelijk en duidelijk. Telefonisch goed bereikbaar, en erg prettig geholpen . Afwikkeling na inleveren documenten, erg snel, geld na goedkeur de zelfde dag al beschikbaar op de rekening. Zeker een aanrader om bij findio een lening aan te vragen.

10-11-2019
Fijne en snelle service, zowel telefonisch als per e-mail!

09-11-2019
herziening van lopend contract , gevraagd, e.e.a. is zeer snel opgepakt en naar mijn wensen ingevuld, wij als iets ouder echtpaar zijn duidelijk content hoe het geregeld is. zijn over verbeteringen aan het nadenken, echter terugkoppeling naar ons en afwerking binnen drie dagen is wat ons betreft goed.

09-11-2019
Heeft in totaal 2 weken geduurd voordat de aanvraag was goedgekeurd maar dat lag vooral aan het verzamelen van benodigde documenten aan onze kant. Nadat alle documenten verstuurd en goedgekeurd waren duurde het 2 dagen voordat het geld op mijn rekening stond. De aanvraag werd in ieder geval stukken beter behandeld dan wat mijn ervaringen bij *** waren. Ik raad *** af en Findio aan!

07-11-2019
Ik ben zo tevreden over Findion dat ik nogmaals een lening heb afgesloten. Zeer snelle afhandeling. Extra afbetalen zonder boete en ontzettende vriendelijke medewerkers. Echt een compliment waard.

05-11-2019
Bij Findio werkt zeer vriendelijk, deskundig en behulpzaam personeel. Telefonisch contact was plezierig en duidelijk. De verstrekking van de lening ging snel en zorgvuldig. Hartelijk dank.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door bezoek aan deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.
Ga akkoord