Disclaimer

Partnerships

Samenwerken met Findio

Wilt u gemakkelijker én meer auto’s verkopen? Dat kan door financieringen aan te bieden. Findio voor auto kan u daarbij helpen. Wij hebben jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening voor de automotive branche. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw klant in een nieuwe of (jong) gebruikte auto kan rijden, die optimaal aansluit op zijn wensen.

Onze producten

Findio voor auto is een handelsnaam van Findio N.V.
U en uw klanten kunnen bij ons terecht voor:

 

Findio Partner Center

Als u kiest voor een partnership met Findio voor auto, kunt u uw klant 24/7 bedienen. Het aanvraagproces voor een financiering gaat bij Findio voor auto namelijk volledig digitaal. Dus geen gedoe met printen, scannen en opsturen van contracten en documenten. Er komt geen papier meer aan te pas.

Als partner van Findio voor auto krijgt u toegang tot het Findio Partner Center. Daarmee profiteert u van de volgende voordelen:

  • 24/7 real time inzicht in de status van uw aanvragen
  • toegang tot een speciale upload-omgeving voor u en uw klant
  • digitaal ondertekenen
  • een financieringsbutton bij de occasions op uw website, die toegang geeft tot onze online calculatietool.

 

Het Findio Partner Center is onze bijdrage aan úw verkoopsucces. Meer weten?

 

Voorraadfinanciering

Daarnaast kunt u bij Findio voor auto terecht voor voorraadfinanciering. Om uw klanten elke dag het beste aanbod in uw showroom te kunnen bieden, hebt u nieuwe en/of gebruikte auto’s in voorraad. Deze voorraad vormt een belangrijk onderdeel van uw kapitaal. Als u dit zelf moet financieren, legt dit veel druk op uw liquiditeit. Uw geld staat namelijk stil en dat beperkt ú in uw bewegingsvrijheid als ondernemer.

Met voorraadfinanciering van Findio voor auto creëert u werkkapitaal, waardoor u weer alle ruimte hebt om te ondernemen. Ieder autobedrijf is natuurlijk anders. Daarom denken wij graag met u mee. We kijken samen met u hoe wij uw voorraad optimaal kunnen financieren om zo de gewenste liquiditeit te realiseren.

 

Leasebevoorschotting

Ook voor het financieren van uw leasevloot heeft Findio voor auto een passende financieringsoplossing: leasebevoorschotting, oftewel: Findio Fleet Finance. Met dit product financiert u uw lease- en verhuurvoertuigen. Hiermee bieden we u een alternatief  voor leasemaatschappijen, waarbij u zelf aan het stuur zit en u dus meer geld kunt verdienen. Bovendien bouwt u hechte klantrelaties op voor nu én de komende jaren, waardoor u meerdere verkoopmomenten hebt.
 

Profiteer van de voordelen

Wilt u ook profiteren van de voordelen van een samenwerking met Findio voor auto? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Stuur dan een e-mail naar accountmanagement@findiovoorauto.nl

Wij helpen u graag verder