Disclaimer

Fiat financieren

Fiat financieren? We helpen je bij Findio geld te lenen voor een mooie nieuwe of gebruikte de auto. Bijvoorbeeld het model van je dromen, of die auto die je vooral zo snel mogelijk nodig hebt. Voor het woon-werkverkeer of als de auto die nu voor de deur staat echt aan vervanging toe is. Wat de reden ook is, wij zorgen ervoor dat je een andere auto kunt kopen zonder dat je eerst lang voor hoeft te sparen.

Met een financiering voor jouw Fiat spreid je de kosten, over de periode dat je er gebruik van maakt. Je betaalt een vast bedrag per maand, waarvoor je meteen in de auto kunt wegrijden. Uiteraard houd je aan de andere kant zelf alle touwtjes in handen. Zodat je een voordelige verzekering kunt afsluiten en je niet vastzit aan allerlei ingewikkelde leasevoorwaarden.

In plaats daarvan bereken je online eenvoudig jouw autofinanciering voor de Fiat die je op het oog hebt. Zodat je kunt berekenen wat de kosten per maand zullen zijn en je bovendien zelf kunt ontdekken wat je maximaal kunt lenen.

 

Nieuwe of gebruikte Fiat financieren

Ga je voor een nieuwe Fiat bij de dealer, een (jong)gebruikt model bij een autobedrijf of een occasion van een particulier? Waar je ook voor kiest, wij helpen je de auto te financieren waar je naar op zoek bent. Met de opties die je belangrijk vindt en natuurlijk in de kleur waar je van houdt. Of als praktisch vervoermiddel dat je vooral van A naar B zal brengen.

Ontdek online de diverse modellen van Fiat en maak je keuze. Dan rijd je binnenkort bijvoorbeeld in een:

 • Hippe Fiat 500
  Een heerlijke auto om lekker in weg te rijden. Ideaal voor in de stad en bovendien comfortabel genoeg om ook langere ritten mee te maken. Als je samen met je vrienden op pad gaat of als je zin hebt om er gewoon eens alleen op uit te trekken. In een auto waarin je gezien mag worden en waarmee je bovendien geniet van een prachtig interieur. Als behoorlijk complete keuze, ondanks het compacte formaat van deze Fiat die we je helpen te financieren. 
 • Ruime Fiat 500X
  Zoek je meer ruimte, zonder het bijzonder geslaagde design van de 500-serie los te laten? Dan is de 500X van Fiat echt iets voor jou. Waarvoor je bij Findio een autolening kunt afsluiten, zodat je over het geld beschikt om de auto aan te schaffen. Ook inclusief de opties die je belangrijk vindt, net als in de uitvoeringen Sport en Cross. Vind de auto waar je naar zoekt, om er vervolgens lekker snel in weg te rijden. 
 • Geweldige Fiat Panda
  Een klassieker in het aanbod, die natuurlijk niet mag ontbreken in het overzicht voor een Fiat financiering. De Panda is origineel, zit ontzettend slim in elkaar en is bijvoorbeeld verrassend ruim. Een heel fijne auto om in te rijden, waarin je plek hebt voor het hele gezin. Zodat je iedereen mee kunt nemen, terwijl het aan de andere kant nooit lastig is om een geschikte parkeerplaats te vinden.
 • Sportieve Fiat Tipo
  Ga je voor wat meer sportiviteit in een tegelijkertijd bijzonder compleet model? Dan is de Fiat Tipo voor jou geschikt. Een auto die je online kunt financieren, waarbij je de keuze hebt uit verschillende uitvoeringen. Zoals de S-Design waarin je meer opvalt of de Stationwagon om voortaan alles zonder problemen mee te kunnen nemen.

 

Financiering voor een Fiat: hoe werkt dat?

Benieuwd hoe het precies werkt als je een financiering voor jouw Fiat wilt afsluiten? We leggen het je graag uit, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Het aanvragen van een financiering kan in 3 duidelijke stappen:

 

1. Fiat financiering berekenen

Je kunt de financiering voor jouw Fiat online berekenen. Aan de hand van je inkomen kun je zelf berekenen hoeveel je kunt lenen, waarmee je kunt zien of de auto die je graag wilt rijden binnen handbereik is. En bereken je hoeveel je maximaal kunt lenen? Dan kun je daarvan bovendien meteen zien wat de kosten per maand zullen zijn. Je hebt op die manier een compleet beeld, zodat je geen belangrijke informatie over het hoofd ziet.

2. Autofinanciering voor je Fiat aanvragen

Past de Fiat waarvoor je een lening wilt afsluiten binnen het beschikbare budget? Je kunt online de autolening aanvragen waarvan je gebruik wilt maken. Wij gaan er voor je mee aan de slag en doen je via de e-mail een aanbod. Ga je akkoord? Dan vragen we je een aantal belangrijke gegevens en documenten naar ons op te sturen. Zodra we die van je ontvangen kunnen we het voor je in orde maken.

3. Geld op je rekening

Onze medewerkers verwerken je online aanvraag voor de Fiat financiering. Zodra we de belangrijke documenten en gegevens hebben ontvangen maken we het geld naar je over. Dit staat vlot op je rekening, waarna jij de nieuwe auto kunt gaan kopen. Of de occasion natuurlijk, afhankelijk van de auto die jij wilt gaan kopen met de autolening die je daarvoor afsluit. Waar je ook voor kiest, we helpen je op die manier de kosten voor de nieuwe Fiat te spreiden.

 

Tips voor jouw Fiat lening

Heb je nog niet eerder een autolening afgesloten of is het alweer even geleden dat je koos voor een autofinanciering? Geen probleem, met een paar handige tips voorkomen we dat je belangrijke details over het hoofd ziet. Zodat je goed bent voorbereid, omdat je weet waar je op moet letten:

 • Let op de looptijd
 • De kosten per maand
 • Vervroegd extra aflossen

 

1. Let op de looptijd

Heel belangrijk bij een financiering voor een Fiat of een ander model is de looptijd. Je wilt voorkomen dat je voor de auto blijft betalen, op het moment dat je daar geen gebruik meer van maakt. Ben je bijvoorbeeld van plan om de Fiat 4 jaar te gaan rijden? We zorgen ervoor dat de looptijd binnen die periode voorbij is. Zodat je tegen die tijd weer de volledige vrijheid hebt om een mooie andere auto uit te zoeken.

2. De kosten per maand

Minstens zo belangrijk zijn de kosten per maand, die natuurlijk netjes binnen het budget moeten passen. Om niet meer uit te geven dan verantwoord is, door goed te kijken naar de Fiat die je maximaal kunt financieren.

We laten je zien hoeveel je per maand betaalt aan onze scherpe rente en aflossing voor de autolening. Waarmee je vooral kunt zien wat de kosten zullen zijn. Zowel voor de eerste en de tweede maand, de maanden die daarop volgen en tot aan de laatste maand van de looptijd.

3. Vervroegd extra aflossen

Heb je een financiële meevaller of blijkt dat je per maand eigenlijk wel wat meer kunt betalen? Geen probleem, je mag bij Findio altijd onbeperkt extra aflossen. Zodat je vervroegde aflossingen kunt doen, zonder dat je daar een boete of andere extra kosten voor betaalt.

 

Fiat financieren: persoonlijke lening bij Findio

Wil je een Fiat financieren? Met onze persoonlijke lening heb je ontzettend veel vrijheid. Bovendien weet je zeker dat je een verantwoord bedrag leent, waarmee je zeker weet dat je de auto op een fijne manier zal rijden. Bereken online hoeveel je kunt lenen, zodat je binnenkort weg kunt rijden in een mooie nieuwe Fiat.