Disclaimer

Occasion financieren

Occasion financieren? De beste manier om de kosten te spreiden, als je een (jong)gebruikte auto op het oog hebt. Waarin je lekker veel onbezorgde kilometers wilt maken, omdat je daar niet in één keer een groot bedrag voor hoeft af te rekenen. En je in plaats daarvan gewoon per maand betaalt, tijdens de periode dat je ook daadwerkelijk in de auto kunt rijden.

Met een lening voor een occasion spreid je de kosten. Op basis van een vast bedrag per maand, waardoor je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Zonder verrassingen of plotseling stijgende kosten. Dankzij de persoonlijke lening van Findio. Je betaalt op die manier een vaste rente en de lening heeft een vaste looptijd. Zodat je vooraf alle betalingen voor de occasion financiering kunt berekenen, om precies te weten waar je iedere maand aan toe bent.

Heb je dus wel snel een auto nodig, maar daar nog niet het geld voor of wil je er niet al je eigen middelen voor gebruiken? Geen probleem, wij helpen je de occasion te financieren die je op het oog hebt. Bijvoorbeeld als het een jonggebruikte Volkswagen of juist een wat oudere Peugeot is. Die er verder nog goed uitziet en waarmee je zeker weet dat je ontzettend veel fijne kilometers tegemoet rijdt.

 

Gebruikte occasion: van alle merken

Zoek je een populaire occasion van een van de bekende merken? Of heb je een auto gezien van een minder bekend merk, die je toch graag wilt rijden? Welke auto je ook op het oog hebt, wij zorgen er bij Findio voor dat je die op een verantwoorde manier kunt financieren. Bijvoorbeeld als je zoekt naar een:

 • Volkswagen
  Een van de merken die al jaren behoort tot de meest populaire in Nederland. Bijvoorbeeld als je zoekt naar een Golf of een Polo. We kennen allemaal wel iemand die deze auto rijdt of wellicht heb je die zelf al een keer eerder gereden. We helpen je graag deze occasions te financieren. Als je een (jong)gebruikte auto of een ouder model zoekt, waarmee je op een voordelige manier heerlijke kilometers tegemoet gaat. En zoek je een andere Volkswagen die je hebt zien staan? Wij zorgen voor de financiering of lening die je nodig hebt. 
 • Peugeot
  Koop op die manier bijvoorbeeld de Peugeot die je op het oog hebt. Als een mooie gebruikte auto, die er nog netjes uitziet en bovendien beschikt over een aantal fijne extra’s en interessante opties. Een geweldige keuze voor een auto, waarmee je veel waar krijgt voor de uitgave die je doet. Die je bovendien kunt spreiden door de occasion te financieren. Om maandelijks een vast bedrag te betalen, waardoor het nu niet nodig is om een grote investering te doen. 
 • Ford
  Ga je liever voor een Ford? Net als bij de andere merken heb je de keuze uit een groot aantal verschillende modellen. Bijvoorbeeld als je graag een Fiësta of een Focus wilt rijden. Auto’s waarvan er veel occasions beschikbaar zijn, die je kunt financieren door gebruik te maken van onze autofinanciering. Altijd afgestemd op jouw wensen en om verantwoord geld te lenen, door vooraf goed te berekenen of de kosten per maand passen binnen jouw beschikbare budget. 

 

Occasion financiering: hoe werkt dat?

Wil je een financiering voor een occasion aanvragen, maar heb je dat niet eerder gedaan? Of is het alweer even geleden en weet je niet meer precies hoe het werkt? We leggen het je graag uit, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent:

1. Occasion financiering berekenen

Je kunt online de financiering voor jouw occasion berekenen. Zodat je meteen kunt zien wat de kosten per maand zullen zijn. En of je dat bedrag verantwoord kunt lenen, aan de hand van het inkomen dat je verdient.

Het is belangrijke informatie, waarmee we er bij Findio voor zorgen dat je altijd op een verantwoorde manier geld zal lenen. Voor een occasion waar je graag in wilt rijden, om je onderweg in ieder geval niet druk te hoeven maken over de kosten.

2. Autofinanciering voor je occasion aanvragen

Blijkt dat je het geld kunt lenen? Als het past binnen jouw maandelijkse budget kun je online de financiering voor de occasion aanvragen. We ontvangen jouw aanvraag en maken op basis daarvan een persoonlijk voorstel. Dat ontvang je per e-mail, om het op je gemak goed door te nemen.

Blij met ons voorstel en wil je de occasion graag financieren? We vragen je om een aantal belangrijke documenten en gegevens. Zodra we die van je ontvangen kunnen we het verder voor je in orde maken.

3. Geld op je rekening

We controleren de gegevens en documenten, om er zeker van te zijn dat je de occasion financiering op een verantwoorde manier af kunt sluiten. Met voldoende inkomen, om de kosten per maand zonder problemen te betalen.

Blijkt alles in orde? Dan gaan we ermee aan de slag en zorgen we ervoor dat het geld zo snel mogelijk op jouw rekening staat. Je kunt contact opnemen met het autobedrijf of de particulier, omdat wij het geld overmaken waarmee jij de occasion zal kopen.

 

Tips voor jouw occasion lening

En zoek je een paar handige tips voor een occasion autolening? Wij zorgen ervoor dat je weet waarop je moet letten, zodat je bij Findio altijd een goede keuze maakt:

 • Let op de looptijd
 • De kosten per maand
 • Vervroegd extra aflossen

 

1. Let op de looptijd

Heel belangrijk is de looptijd van de lening voor een occasion. Ben je bijvoorbeeld van plan om de auto 4 of 5 jaar te rijden? Wij voorkomen dat je daarvoor nog blijft betalen, terwijl je misschien alweer op zoek bent naar een ander model.

We zorgen ervoor dat de looptijd niet langer is dan de periode dat je in de auto wilt gaan rijden. Zodat je zeker weet dat pede auto op tijd hebt afbetaald, waarna je zelf besluit of je daarin wilt blijven rijden of een ander model zoekt.

2. De kosten per maand

Zeker weten dat je de financiering voor de occasion zonder problemen kunt blijven betalen? We brengen je vooraf goed op de hoogte van de kosten per maand, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent.

Je betaalt een vast bedrag per maand, zonder dat de rente kan schommelen of ineens kan oplopen. Waardoor je vooraf de bedragen voor de eerste, tweede en zelfs tot en met de laatste maand kunt berekenen.

3. Vervroegd extra aflossen

Wil je vervroegd extra aflossen, bijvoorbeeld omdat je een meevaller hebt gehad? Of merk je dat je de kosten per maand voor de occasion makkelijker kunt betalen dan je had gedacht? Wat de reden ook is, je hebt altijd de mogelijkheid om boetevrij vervroegd extra af te lossen. Zodat jij bepaalt hoe je voor de occasion financiering betaalt.

 

Occasion financieren: persoonlijke lening bij Findio

Wil je een occasion financieren? Met onze persoonlijke lening heb je ontzettend veel vrijheid. Bovendien weet je zeker dat je een verantwoord bedrag leent, waarmee je zeker weet dat je de auto op een fijne manier zal rijden. Bereken online hoeveel je kunt lenen, zodat je binnenkort weg kunt rijden in je occasion.