Disclaimer

Porsche financieren

Porsche financieren? Een geweldige auto waar velen van dromen, en die jij met een financiering kunt rijden. Door de kosten te spreiden over de periode dat je erin rijdt. Natuurlijk op basis van onze scherpe rente, waarmee we zorgen voor een verantwoorde autolening waar je geen moment van hoeft wakker te liggen.

We vinden het bij Findio belangrijk dat je de financiering voor de Porsche op een verantwoorde manier gebruikt. Binnen het budget dat je beschikbaar hebt en met een duidelijk beeld van de kosten die je kunt verwachten. Bovendien zorgen we voor een vaste looptijd en kan de rente natuurlijk niet ineens gaan schommelen of oplopen, zodat je altijd goed weet waar je aan toe bent.

Wil je wegrijden in een geweldige Panamera, Macan of een Cayenne? Of ga je voor de legendarische 911 of misschien de 718? Welke Porsche je ook kiest, je weet zeker dat je daarmee heerlijke kilometers tegemoet zal gaan. In een nieuwe of gebruikte auto, waarvoor je de financiering kunt gebruiken. Als autolening waarmee je de kosten spreidt, zodat je niet in één keer een grote uitgave hoeft te doen.

 

Nieuwe of gebruikte Porsche financieren

Ga je voor een hagelnieuwe of liever een gebruikte Porsche? Je hebt de keuze uit een aantal verschillende populaire modellen. Bij de dealer en bij autobedrijven, net als bij particuliere verkopers die er een koper voor zoeken. We begrijpen bij Findio de aantrekkingskracht van Porsche, bijvoorbeeld als je gaat voor de:

 • Iconische Porsche 911
  De auto der auto’s voor velen, en niet zonder reden. Een sportauto zoals die bedoeld is, die al generaties lang meegaat en daarmee tot een waar icoon is geworden. Als een geweldige Porsche om te financieren, waar we je natuurlijk graag bij helpen. Als je zoekt naar een nieuwe of een gebruikte, waarmee je uit kan zien naar tal van bijzondere momenten op de weg. 
 • Ruime Porsche Panamera
  Op zoek naar een beetje meer ruimte, zonder het uniek sportieve karakter van Porsche te hoeven missen? De Panamera is de beste combinatie van beiden, waarmee je bovendien een geweldige indruk zal maken op iedereen die je tegenkomt. Als sportieve auto waarin je toch samen op vakantie kunt. Te financieren met onze persoonlijke lening, waardoor je daarvoor een vast bedrag per maand betaalt. 
 • Overtuigende Porsche Cayenne
  Nog meer ruimte gezocht en het liefst rijden in een SUV? Het kan bij Porsche, met de financiering die we je bij Findio helpen af te sluiten. Om een geweldige auto te rijden die echt van alle markten thuis is. Met meer dan voldoende sportief karakter en tegelijkertijd alle luxe en comfort om je nergens meer druk over te hoeven maken. 

 

Financiering voor een Porsche: hoe werkt dat?

Sloot je niet eerder een Porsche financiering af? Of is het alweer even geleden dat je een auto financierde en ben je benieuwd hoe het precies werkt? We leggen het je bij Findio graag uit, aan de hand van een paar duidelijke stappen:

1. Porsche financiering berekenen

Benieuwd wat het kost om een Porsche te financieren? Je kunt het eenvoudig online berekenen. Als je benieuwd bent naar de kosten per maand of als je wilt weten wat je er tijdens de gehele looptijd uiteindelijk voor betaalt. We maken het je bij Findio graag makkelijk om dat te berekenen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

En wil je weten hoeveel je kunt lenen en of je daar een van de Porsche-modellen mee kunt rijden? Bereken het online, om meteen te zien wat je verantwoord kunt lenen en hoe jouw financiering voor een Porsche eruit kan zien.

2. Autofinanciering voor je Porsche aanvragen

Wil je de financiering voor een Porsche aanvragen? Dat kan gewoon online, door aan te geven welk bedrag je daarvoor nodig hebt. Nadat je jouw auto hebt ingeruild of in combinatie met bijvoorbeeld de eigen middelen die je wilt gebruiken.

Je ontvangt na de aanvraag een persoonlijk voorstel. Daarin laten we je precies zien welk bedrag je per maand zal betalen en wat de totale kosten zullen zijn. Akkoord met het voorstel? Dan vragen we je om een paar belangrijke gegevens en documenten.

3. Geld op je rekening

We controleren de gegevens en documenten, om zeker te weten dat je de lening voor de Porsche op een verantwoorde manier kunt afsluiten. Dat betekent dat jij geen moment wakker hoeft te liggen van de kosten, omdat je het zonder problemen kunt betalen.

We maken het geld daarna snel naar je over. Zodat jij naar de dealer, het autobedrijf of de (particuliere) verkoper kunt. Waar je de Porsche kunt kopen, zodat jij daar binnenkort de trotse nieuwe eigenaar van bent.

 

Tips voor jouw Porsche lening

Je wilt natuurlijk zeker weten dat je met de Porsche financiering een goede keuze maakt. Daarom zetten we een paar handige tips voor je op een rij:

 • Let op de looptijd
 • De kosten per maand
 • Vervroegd extra aflossen

 

1. Let op de looptijd

Hoe lang ben je van plan om de Porsche te gaan rijden? Het is verstandig om daar even goed over na te denken. En de financiering die je wilt aanvragen daar netjes op af te stemmen, iets waar we je bij Findio bovendien al bij helpen.

Wil je de Porsche bijvoorbeeld 4 of 5 jaar rijden? Wij voorkomen dat je daar nog voor blijft betalen, als je misschien alweer op zoek bent naar een ander model. En wil je de auto toch langer blijven rijden? De auto is natuurlijk van jou, dus je hebt de volledige vrijheid om zelf te bepalen wat je daarmee doet.

2. De kosten per maand

Je wilt zeker weten dat je de kosten per maand goed kunt betalen. Daarom letten we op het bedrag dat je verantwoord kunt lenen, om je daarover in ieder geval geen zorgen te hoeven maken.

Bovendien bieden we je bij Findio natuurlijk een scherpe rente aan. Die vaststaat tijdens de volledige looptijd, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. De rente kan niet gaan schommelen of oplopen. In plaats daarvan berekenen we vooraf de kosten voor de eerste, tweede en tot en met de laatste maand van de looptijd.

3. Vervroegd extra aflossen

Heb je een financiële meevaller die je wilt gebruiken? Of merk je dat je de kosten per maand makkelijker kunt betalen dan je had verwacht? Je kunt er altijd voor kiezen om vervroegd extra af te lossen.

Dat kan altijd zonder boete en andere bijkomende kosten. Zodat je volledig flexibel bent en je de lening voor de Porsche altijd sneller terug kunt betalen dan dat we hebben afgesproken in de overeenkomst.

 

Porsche financieren: persoonlijke lening bij Findio

Wil je een Porsche financieren? Met onze persoonlijke lening heb je ontzettend veel vrijheid. Bovendien weet je zeker dat je een verantwoord bedrag leent, waarmee je zeker weet dat je de auto op een fijne manier zal rijden. Bereken online hoeveel je kunt lenen, zodat je binnenkort weg kunt rijden in een mooie nieuwe Porsche.