Disclaimer

BMW financieren

Een BMW financieren? Een auto die rijden geweldig maakt, met een persoonlijke lening van Findio. Wij helpen je jouw autodroom te realiseren, zonder dat je daar eerst jaren voor hoeft te sparen. Je kunt iedere auto financieren , zolang die past binnen het bedrag dat je maximaal kunt lenen. Een nieuwe of een gebruikte BMW. In de mooiste kleur en met extra opties, of met een sterke motor waarmee je indruk wilt maken. Wij zorgen voor de financiering, zodat jij de BMW van je dromen kunt rijden.
Voor onze persoonlijke lening betaal je een lage rente. De looptijd is vooraf duidelijk. Voorkom dat je voor de BMW blijft betalen als je hem niet meer hebt door de looptijd op de gebruiksduur af te stemmen. Wij zorgen ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan, zodat je goedkoop de auto van je dromen kunt financieren.  

Nieuwe of gebruikte BMW financieren

Heb je een mooie nieuwe of gebruikte BMW gezien? Je kunt ieder model financieren:

• Speelse BMW 1-serie
De kleinste BMW, die meer dan voldoende te bieden heeft om heerlijk te rijden. Een populaire keuze bij mannen en vrouwen, uiteraard beschikbaar in iedere kleur die je kunt bedenken. Nieuw of tweedehands, altijd met de belangrijke technische Duitse degelijkheid die we van het merk kennen. 
• Sportieve BMW 3-serie
Sportief rijden in een BMW met uitgebreid comfort? Dat is waar de 3-serie voor staat. Met allerlei luxe opties, zowel sedan als touring. Of als Gran Turismo, voor een ruimere uitvoering met een  stoerder voorkomen. De BMW die je graag wilt rijden, kun je bij Findio financieren. 
• Luxe BMW 5-serie
Rijden in de fijne luxe van de 5-serie? De benchmark in z’n klasse, waar andere merken naar kijken als ze hun limousines ontwikkelen. Een auto om uitstekend mee voor de dag te komen, die voldoende sportieve kenmerken heeft om een dynamische indruk te maken. 
• Comfortabele BMW X1
De kleinste auto hoger ‘op de poten’, die alle fijne rij-eigenschappen van BMW combineert met een luxe verschijning. Een mooie auto, die je met onze persoonlijke lening kunt financieren. De X1 kan iedere uitdaging aan en hoeft helemaal niet veel te kosten. 
• Ruime BMW X3
Een ruimere keuze binnen de SUV’s van BMW. Populair bij gezinnen en heel geschikt voor zakelijke ritten. Met een sterke motor om heel comfortabel langere ritten mee te maken. Je kunt de BMW financieren die je zoekt, uiteraard in jouw favoriete kleur. 

Het mag duidelijk zijn: je kunt de auto financieren die je wilt, zowel nieuw als tweedehands. Zodra we je leningaanvraag hebben goedgekeurd, ontvang je  het bedrag in één keer op je rekening. Daarmee kun je de dealer of autoverkoper betalen. 

 

BMW financieren: hoe werkt dat?

Je wilt geld lenen voor een BMW, maar hoe werkt dat? We leggen het je uit aan de hand van een paar duidelijke stappen:

  • Online berekenen
  • Autofinanciering aanvragen
  • Geld op je rekening

 

1. BMW financiering berekenen

Voordat je je BMW kunt financieren wil je natuurlijk weten wat dat kost. Dit kun je eenvoudig online berekenen. Het voorkomt vervelende verrassingen, omdat je vooraf precies kunt zien wat de persoonlijke lening bij Findio kost. 

2. Autofinanciering voor een BMW aanvragen

Past de financiering voor de auto binnen je budget en wil je daarvoor een officieel aanbod ontvangen? Je kunt de financiering online aanvragen. We doen je een voorstel op basis van onze lage rente. Ga je akkoord? Dan sturen we je een e-mail met de vraag om de benodigde documenten correct en tijdig aan te leveren, zodat we jouw leningaanvraag kunnen beoordelen. 

3. Geld op je rekening

Zodra we alle gegevens van je hebben ontvangen, beoordelen we je leningaanvraag. Als je leningaanvraag is goedgekeurd, ontvang je  het geld op je rekening. Dit kun je  gebruiken om de BMW van je dromen te kopen. Nieuw of tweedehands: jij bepaalt welke auto je graag wilt rijden. 

Tip: nog niet helemaal zeker of je de BMW wilt financieren? Je hebt altijd 30 dagen bedenktijd. Je kunt dus gewoon van de lening af, zonder dat we daar ingewikkelde vragen over stellen. 

 

Tips voor jouw BMW lening

Met een paar handige tips kun je jouw BMW financieren zonder dat je voor vervelende verrassingen komt te staan:

  • Let op de looptijd
  • De kosten per maand
  • Vervroegd extra aflossen

 

1. Let op de looptijd

Heel belangrijk als je een auto wilt financieren: de looptijd van de persoonlijke lening. Je wilt voorkomen dat je voor de auto blijft betalen op het moment dat je er geen gebruik meer van maakt.
Ben je van plan om de BMW bijvoorbeeld 4 of 5 jaar te gaan rijden? Dit is een normale periode om gebruik te maken van een auto. Door de looptijd van de persoonlijke lening op de gebruiksduur af te stemmen, kom je niet voor verrassingen te staan. 

2. De kosten per maand

Zorg ervoor dat je vooraf goed weet wat de kosten per maand zijn van de BMW die je op het oog hebt. Je betaalt maandelijks een combinatie van rente en aflossing. 
De hoogte van de rente en aflossing per maand (het maandbedrag) hangt af van het bedrag dat je wilt lenen. De hoogte van het maandbedrag kun je beïnvloeden via de looptijd. Wil je de autolening sneller terugbetalen of heb je liever een lager bedrag per maand? Met een kortere of een langere looptijd stem je de financiering af op je eigen voorkeuren.
Tip: twijfel je tussen een kortere looptijd of een lager bedrag per maand? Vraag het onze specialisten, die helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.  

3. Vervroegd extra aflossen

Houd je maandelijks onverwacht geld over of heb je een meevaller? We begrijpen dat je de autofinanciering dan misschien sneller wilt aflossen. Bij ons mag je onbeperkt vervroegd aflossen. Boetevrij, dus daarvoor hoef je geen extra kosten te maken. Je hebt op die manier meer vrijheid, terwijl je tegelijkertijd profiteert van volledige duidelijkheid over de hele looptijd. 

 

BMW financieren: persoonlijke lening bij Findio

Wil je een BMW financieren? De persoonlijke lening is daarvoor heel geschikt. Je hebt maximale duidelijkheid over de looptijd en de kosten per maand. Zo voorkom je vervelende verrassingen. Op onze site kun je vooraf berekenen wat de nieuwe of gebruikte BMW je per maand gaat kosten. 
Ben je benieuwd of een lening binnen jouw budget past? Je kunt online berekenen hoeveel je kunt lenen. Ontdek op die manier of je een mooie nieuwe 1-serie of 3-serie kunt rijden. En wat de kosten zijn van een 5-serie, een BMW X1 of een BMW X3 ten opzichte van het bedrag dat je maximaal kunt lenen. Stuk voor stuk mooie en populaire modellen. We helpen je bij Findio graag om jouw BMW te financieren, zodat je de auto kunt kopen die rijden geweldig maakt.