Disclaimer

Ford financieren

Ford financieren? Een heerlijke auto met veel liefhebbers, voor de verschillende populaire modellen. Droom je van een nieuwe Fiesta, een Ecosport of wellicht de populaire Focus? Met een lening voor de auto die je graag wilt rijden kun je snel instappen en betaal je een vast laag bedrag per maand.

Toe aan een nieuwe Kuga, Puma of een van de (jong)gebruikte modellen van Ford, maar wil je daar liever niet je spaargeld voor inzetten? Wij helpen je te berekenen wat je kunt lenen, zodat je de auto kunt financieren. Netjes binnen het budget dat je beschikbaar hebt en natuurlijk op basis van de scherpe rente die we berekenen.

Ontdek de verschillende modellen. We leggen je uit hoe het werkt als je de Ford wilt financieren en geven je daarvoor bovendien een paar handige tips mee. Zodat de autolening voor jou geen geheimen heeft en je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

 

Nieuwe of gebruikte Ford financieren

Op zoek naar een nieuwe Ford of benieuwd naar de (jong)gebruikte modellen? Ontdek de modellen van heel compact voor in de stad tot aan de ruimere auto’s waarmee je met het hele gezin op vakantie kunt:

 • Compacte Ford Fiesta
  Wegrijden in een lekker compacte Ford Fiesta? Een van de populaire modellen van het merk, die al generaties-lang meegaat. Ideaal voor in de drukke stad en bovendien comfortabel genoeg om langere ritten mee te maken. Een fijne allrounder, die je zowel zakelijk als privé overal brengt waar je graag naartoe wilt. 
 • Zuinige Ford Ecosport
  Wil je vooral zuinig rijden in de Ford waarvoor je een financiering afsluit? Dan is de Ecosport een interessante keuze. Een fijne en ruime auto, waarmee je toch niet te vaak aan de pomp staat. Ideaal voor jou, je partner en het hele gezin, uiteraard inclusief comfortabele extra’s en met state-of-the-art technologieën.
 • Populaire Ford Focus
  Benieuwd naar dit populaire model, waarmee je net wat meer ruimte hebt en natuurlijk extra comfort ervaart? De Focus van Ford heeft alles waar je naar zoekt. En met een financiering of lening komt ook dit model ineens binnen handbereik, zowel nieuw als (jong)gebruikt bij een autobedrijf. 
 • Nieuwe Ford Kuga
  Ga je voor een groter model waarin jullie met z’n allen op vakantie kunnen? Neem alles mee waar je niet zonder kunt en zorg er ook zakelijk voor dat je goed voor de dag kunt komen. De Ford Kuga biedt het allemaal. Een populaire keuze met een Ford financiering, om er zo snel mogelijk in weg te rijden.

 

Financiering voor een Ford: hoe werkt dat?

Benieuwd hoe het werkt als je een financiering voor een Ford zoekt? We leggen het je uit aan de hand van een paar duidelijke stappen:

1. Ford financiering berekenen

De lening voor de Ford die je graag wilt rijden kun je gewoon online berekenen. Aan de hand van je inkomen en op basis van het bedrag dat je nodig hebt. Zodat je meteen een inschatting krijgt van de mogelijkheden en het maandbedrag dat je daarvoor betaalt. Als belangrijke indicatie, waarmee je meteen kunt zien of je binnenkort weg kunt rijden in de nieuwe of gebruikte Ford.

2. Autofinanciering voor je Ford aanvragen

Blijkt het mogelijk om een Ford te financieren en wil je daar graag gebruik van maken? Je kunt de autofinanciering online aanvragen, waarna wij er voor je mee aan de slag gaan. Je ontvangt van ons een e-mail, met daarin het voorstel dat we je kunnen doen.

Blij met het aanbod om een lening af te sluiten voor jouw Ford? We vragen je om een aantal belangrijke gegevens en documenten, aan de hand waarvan we het voor je in orde kunnen maken.

3. Geld op je rekening

Zodra we de gegevens en documenten van je hebben ontvangen gaan we er mee aan de slag. Op die manier zorgen we ervoor dat het geld snel op je rekening staat. Zodat jij de Ford van je dromen kunt kopen, bij de dealer of een autobedrijf. Met de volledige vrijheid, omdat jij bepaalt hoe je het geld uitgeeft en welke extra opties je kiest.

Tip: nog niet helemaal zeker of je de Ford wilt financieren? Je hebt altijd 30 dagen bedenktijd. Daarmee zorgen we er bij Findio graag voor dat je er gewoon op terug kunt komen, zonder dat we daar ingewikkelde vragen over stellen.

 

Tips voor jouw Ford lening

Is het even geleden dat je een autolening aanvroeg of heb je dat zelfs nog niet eerder gedaan? Geen probleem, we zetten een paar tips voor je op een rij om jouw Ford te financieren:

 • Let op de looptijd
 • De kosten per maand
 • Vervroegd extra aflossen

 

1. Let op de looptijd

Je hebt misschien de neiging om meteen naar de kosten te kijken, maar ook de looptijd is heel belangrijk. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je nog voor de lening voor de Ford blijft betalen, terwijl jij alweer kijkt naar een ander model om te gaan rijden.

We helpen je de looptijd af te stemmen op de jaren dat je plezier zal hebben van de nieuwe Ford. Zodat je voor die tijd van de financiering af bent, waardoor je alle vrijheid hebt om rond te kijken en een nieuw model uit te gaan zoeken.

2. De kosten per maand

Daarnaast zijn de kosten per maand natuurlijk wel degelijk heel belangrijk. Op basis van de scherpe rente die we berekenen en aan de hand van de looptijd voor jouw Ford financiering.

We rekenen voor je uit welke bedragen je zal betalen, waardoor je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Voor de volledige looptijd die we met je afspreken, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Tip: twijfel je tussen een korte looptijd of een lager bedrag per maand? Vraag het onze specialisten, dan leggen we je er graag meer over uit. Op die manier helpen we je bij Findio graag een goede keuze te maken.

3. Vervroegd extra aflossen

Heb je een meevaller en wil je vervroegd een extra aflossing doen? Of merk je iedere maand dat je eigenlijk meer zou kunnen betalen voor de Ford die je rijdt? Geen probleem, geef het ons aan en doe een extra aflossing. Boetevrij en zonder zorgen, omdat jij de touwtjes in handen hebt. Je bepaalt zelf wat je extra wilt aflossen of wanneer je de persoonlijke lening zelfs in één keer helemaal terugbetaalt.

 

Ford financieren: persoonlijke lening bij Findio

Wil je jouw Ford financieren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Met onze persoonlijke lening heb je de volledige vrijheid en bereken je eenvoudig of je het bedrag dat je nodig hebt kunt lenen.

Op die manier zorgen we ervoor dat jij goed bent voorbereid. Met een helder beeld van de mogelijkheden en natuurlijk met antwoord op je belangrijke vragen. Als je een leuke Ford Fiesta, een Ecosport of een Focus op het oog hebt. Nieuw of (jong)gebruikt, als de auto waar je van droomt en waar je het liefst zo snel mogelijk in weg zou rijden. Waar we je graag bij helpen, met een financiering voor de auto die je graag wilt kopen.