Disclaimer

Kia financieren

Kia financieren? Je kunt online jouw autolening berekenen. Voor de Kia waar je van droomt of die je al langere tijd op het oog hebt. Om er vlot in weg te rijden, zonder dat je daar meteen een groot bedrag voor hoeft uit te geven. Of waar je jouw spaargeld zelfs helemaal niet voor hoeft aan te spreken. Dankzij een financiering voor de Kia die je graag wilt rijden, waarmee je de kosten spreidt over de periode dat je er gebruik van maakt.

Uiteraard bepaal je zelf welk model je graag wilt rijden. Je kunt de autolening gebruiken voor een nieuwe of gebruikte auto. Lekker klein en compact voor in de stad, met meer ruimte aan boord of als je zoekt naar een duurzame keuze die klaar is voor de toekomst. Dankzij de verschillende modellen waar je bij Kia uit kiest. Goed van kwaliteit, altijd met een zeer uitgebreide garantie en bovendien met een design waarmee je voor de dag kunt komen.

 

Nieuwe of gebruikte Kia financieren

We helpen je bij Findio graag om een nieuwe of gebruikte Kia te financieren. Daarbij heb je de keuze uit alle modellen, dus ook de auto waar jij al langere tijd naar kijkt.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een:

 • Compacte Kia Picanto
  Een fijne en compacte auto, waarmee je zowel in de stad als daarbuiten makkelijk uit de voeten kan. Altijd eenvoudig te parkeren en tegelijkertijd toch lekker comfortabel. Om zo in weg te rijden en een paar vrienden mee te nemen. Het maakt het een fijne Kia, waarvoor je online jouw financiering kunt berekenen en kunt aanvragen.
 • Complete Kia Rio
  Zoek je naar een meer complete auto, inclusief een aantal fijne extra’s en opties? De Rio is dan misschien wat voor jou. Als fijne gezinsauto, die nog steeds lekker compact is en zich daardoor eenvoudig laat rijden. Een auto die niet misstaat op de oprit en die natuurlijk beschikbaar is in tal van mooie kleuren. 
 • Ruime Kia Ceed
  Geef jezelf de ruimte in de Kia Ceed. Beschikbaar in diverse uitvoeringen, dus ook als je op zoek bent naar een grotere stationwagon. Om alles in mee te nemen en om zelfs met z’n allen lekker op vakantie te gaan. Omdat je nooit meer ruimte tekort komt, als je ervoor kiest om deze Kia te financieren.
 • Duurzame Kia Niro
 • Ga je voor een meer duurzame toekomst, maar heb je daar nu het geld (nog) niet voor? Geen probleem, wij helpen je met de financiering die je ervoor nodig hebt. Uiteraard met onze scherpe rente, zodat jij een hybride of zelfs volledig elektrische Niro kunt rijden. De beste manier om veel minder of zelfs helemaal niet meer te tanken.

 

Financiering voor een Kia: hoe werkt dat?

Op zoek naar een financiering voor jouw Kia, maar weet je niet precies hoe dat werkt? We leggen het je bij Findio graag uit. Zodat je goed weet waar je aan toe bent en je niet voor verrassingen komt te staan.

Je kunt in 3 stappen online jouw autolening aanvragen:

 

1. Kia financiering berekenen

Je kunt online berekenen wat het kost om de Kia te financieren of wat je nodig hebt als aanvulling op je spaargeld of de inruilwaarde. Hoe je er ook gebruik van wilt maken, we laten je online precies zien wat er mogelijk is. Daarbij houden we natuurlijk rekening me jouw inkomen, waardoor je niet meer leent dan verstandig is.

Tip: gebruik de online berekening om na te gaan wat je maximaal kunt lenen. En kijk goed naar de kosten per maand, om er zeker van te zijn dat dit past binnen het budget dat je beschikbaar hebt. Zo kies je voor een verantwoorde autolening voor de Kia die je graag wilt rijden.

2. Autofinanciering voor je Kia aanvragen

Kun je het geld lenen en past dit netjes binnen budget? Je kunt online jouw autofinanciering voor de Kia aanvragen. We gaan er bij Findio meteen voor je mee aan de slag. Je ontvangt van ons een e-mail, waarin we je een aanbod doen en om een aantal belangrijke gegevens en documenten vragen.

Lukt het om die gegevens en documenten snel bij ons aan te leveren? Dan kunnen we er meteen weer voor je mee aan de slag, om de autolening in orde te maken. Op die manier kan de Kia financiering snel rond zijn, zodat je vlot in de auto weg kunt rijden.

3. Geld op je rekening

Zodra we alle gegevens en documenten van je hebben ontvangen maken we het in orde. We maken het bedrag dat je wilt lenen naar je over, zodat je het geld snel op je rekening hebt staan. Op dat moment kun je er de Kia mee kopen waarin je graag wilt rijden.

 

Tips voor jouw Kia lening

Is het alweer even geleden dat je een autofinanciering gebruikte of heb je dat nog niet eerder gedaan? We kunnen ons voorstellen dat er veel op je afkomt. Daarom geven we je graag een paar handige tips, zodat je goed let op wat er belangrijk is:

 • Let op de looptijd
 • De kosten per maand
 • Vervroegd extra aflossen

 

1. Let op de looptijd

Je wilt natuurlijk niet voor de Kia blijven betalen als je daar al geen gebruik meer van maakt. Daarom helpen we je de looptijd af te stemmen op de periode dat je auto graag wilt rijden. Dus wil je daar 4 jaar gebruik van maken? Dan voorkomen we dat de looptijd langer is dan dat.

Op die manier betaal je alleen tijdens het gebruik van de auto. En heb je daarna de vrijheid om de auto toch langer te blijven rijden als de Kia eigenlijk heel goed bevalt. Of om die in te ruilen en weer naar een nieuwe auto te kijken, bijvoorbeeld met een meer zuinige motor of andere moderne technieken.

2. De kosten per maand

Je wilt vooraf natuurlijk goed weten wat je gaat betalen. We laten je zien wat de kosten per maand zullen zijn. Inclusief de rente en ook inclusief de aflossing, voor het total bedrag per maand dat je zal betalen om de nieuwe of gebruikte Kia te kunnen rijden.

We voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan, zodat je in plaats daarvan precies weet waar je aan toe bent. Voor de eerste maand, de maand die daarop volgt en tot en met de laatste in de looptijd die we met je afspreken.

3. Vervroegd extra aflossen

Wil je vervroegd extra aflossen, bijvoorbeeld omdat je een meevaller hebt gehad? Of merk je dat de kosten per maand wel meevallen en je wel iets meer zou kunnen aflossen? Je bent altijd flexibel en kunt altijd boetevrij extra aflossen.

 

Kia financieren: persoonlijke lening bij Findio

Wil je een Kia financieren? Met onze persoonlijke lening heb je ontzettend veel vrijheid. Bovendien weet je zeker dat je een verantwoord bedrag leent, waarmee je zeker weet dat je de auto op een fijne manier zal rijden. Bereken online hoeveel je kunt lenen, zodat je binnenkort weg kunt rijden in een mooie nieuwe Kia.