Disclaimer

Mercedes financieren

Wil jij een nieuwe Mercedes financieren? Bij Findio helpen we je graag. Zie jij jezelf al rijden in een mooi, stoer model, een duurzame elektrische auto of een van de andere nieuwe modellen waarin je het ultieme comfort ervaart?

Mercedes geldt als een van de beste Duitse merken. Begrijpelijk dat je deze auto’s ontzettend veel tegenkomt. Wil jij ook zo’n fijne auto rijden? We leggen je graag uit hoe je die bij Findio kunt financieren.

Mercedes financieren: mogelijkheden bij Findio

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om geld te lenen voor een nieuwe Mercedes? Dat kan bij Findio op 3 manieren:

* Wij zijn hierbij uitgegaan van het laagste rentetarief. Dit tarief kan wijzigen en is afhankelijk van je persoonlijke situatie, het gekozen product en het kredietbedrag. Aan de hierboven genoemde tarieven kun je geen rechten ontlenen.

 

Hoe werkt een financiering voor een Mercedes?

Heb je nog nooit een financiering voor een auto afgesloten of is dat alweer even geleden? We leggen je graag uit hoe het werkt als je geld wilt lenen voor een Mercedes:

 • Kies de financiering die het beste bij je past.
 • Bereken online wat de financiering kost.
 • Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vervolgens beoordelen wij jouw aanvraag. Keuren we die goed? Dan zorgt Findio ervoor dat je de beschikking krijgt over het geld, zodat je jouw nieuwe Mercedes kunt ophalen.

 

Zakelijk of privé financieren

Je kunt jouw Mercedes zowel zakelijk als privé financieren.

  1. Zakelijk: Financial Lease

  Werk je als zelfstandig ondernemer en wil je een nieuwe Mercedes rijden? Dan kun je kiezen voor Financial Lease. Sluit je die af voor een elektrische Mercedes EQC of een EQA? Dan profiteer je van onze extra scherpe rentes.

  Wil je meer weten over Financial Lease en hoe dat werkt? Bel ons dan op telefoonnummer (020) 312 53 99.

  2. Privé financieren

  Wil je de Mercedes privé gaan rijden? Je kunt de auto financieren met een persoonlijke lening mét of zonder pand:

  2.1 Persoonlijke lening

  Met een persoonlijke lening ben je meteen eigenaar van jouw nieuwe Mercedes. We berekenen vooraf wat je per maand gaat betalen, hoe lang de financiering loopt en wanneer je het volledige bedrag hebt terugbetaald. De rente, de maandtermijn en de looptijd staan vast, dus je komt nooit voor verrassingen te staan. Bovendien kun je altijd boetevrij extra aflossen als dat je beter uitkomt.

  2.2 Online berekenen

  Wil je precies weten wat de autofinanciering voor een Mercedes kost? Je kunt online berekenen hoeveel je kunt lenen én wat de kosten zijn. Varieer eventueel met de looptijd, dan zie je wat dit doet met het maandbedrag.

  2.3 Autofinanciering aanvragen

  Tevreden met het maandbedrag en kun je niet wachten om weg te rijden in jouw nieuwe Mercedes? Je kunt de financiering online aanvragen. Wij gaan er bij Findio daarna zo snel mogelijk mee aan de slag. 

  2.4 Geld op je rekening

  Nadat we de documenten voor de aanvraag van je hebben ontvangen, gaan we er meteen mee aan de slag. Na goedkeuring ontvang jij het geld op je rekening, zodat je je nieuwe Mercedes kunt aanschaffen.

  3. Persoonlijke lening met pand

  Kies je liever voor een persoonlijke lening met pand? Dan is de Mercedes het onderpand voor de lening. Het is daardoor mogelijk om gebruik te maken van een slottermijn. Dat betekent dat je dit deel van de financiering pas op de einddatum daarvan terugbetaalt. Het voordeel is dat je de financiering afsluit voor een lager bedrag per maand. Hier staat tegenover dat de totale rente die je betaalt wel wat hoger is, omdat je rente betaalt over het totale bedrag dat je leent.

   

  Geld lenen voor een Mercedes: voor alle modellen

  Wil je geld lenen voor een Mercedes? Je kunt alle modellen financieren: de elektrische EQC of EQA, een A-klasse, B-klasse, C-klasse of een van de andere modellen. Vraag online jouw financiering aan. Dan kun je binnenkort hopelijk genieten van het ultieme comfort van een auto waarin je gezien mag worden.