Disclaimer

Nissan financieren

Nissan financieren? We helpen je bij Findio een passende financiering aan te vragen. Om de auto van je dromen te rijden, voor een splinternieuw model of als je een interessante occasion hebt gezien waar na de inruil nog een bedrag bij moet. Wat de reden of situatie ook is, wij zorgen er met een lening voor de Nissan die je graag wilt rijden voor dat dit niet lang meer hoeft te duren.

Je bepaalt natuurlijk zelf op welke manier je de financiering voor de Nissan gebruikt. Ga je daar een nieuwe auto van kopen bij de dealer of ga je juist naar een autobedrijf met gebruikte modellen? Je kunt zelfs een auto kopen bij een particulier, waarmee jij bepaalt welk model en welk type je gaat rijden. Voor het woon-werkverkeer of als extra auto voor de deur, net als wanneer je daarmee af en toe naar familie en vrienden wilt rijden.

Ontdek bijvoorbeeld de Micra, de Qashqai en de Leaf, als drie totaal verschillende auto’s van het merk. Stuk voor stuk fijne modellen om mee te rijden. Die je kunt financiering met de lening die je online kunt berekenen. Zodat je vooraf in ieder geval goed weet wat je kunt verwachten en waar je aan toe bent.

 

Nieuwe of gebruikte Nissan financieren

Ga je voor een heel nieuwe Nissan of juist voor een gebruikt model? Je hebt de keuze uit zowel de compacte als de grotere en zelfs elektrische auto’s van het merk. Omdat je zelf bepaalt hoe je het bedrag dat je met de financiering leent wilt gebruiken. Bijvoorbeeld voor een:

 • Compacte Nissan Micra
  Een heel fijne en compacte keuze, die tegelijkertijd voor zit met hightech technologie. Dat merk je bijvoorbeeld aan het navigatiesysteem en aan de mogelijkheden om een vaste snelheid te blijven regelen of het klimaat op de gewenste temperatuur in te stellen. Een verrassend complete auto, waarmee je in de stad in ieder geval zeker weet dat je makkelijk een plekje zal vinden.
 • Stoere Nissan Qashqai
  Ga je voor een groter model van Nissan? De Qashqai is al meerdere generaties lang een populaire keuze. Als ultieme crossover, waarin je hoger zit zonder het contact met de weg kwijt te raken. Als fijne auto voor het hele gezin, waarmee jullie zowel op vakantie kunnen als de dagelijkse ritten naar de supermarkt kunnen maken. 
 • Elektrische Nissan Leaf
  Zoek je een duurzaam model dat klaar is voor de toekomst? Dan is de Nissan Leaf wellicht een interessante keuze. Als 100% elektrische auto, waarmee je natuurlijk kunt rekenen op de meest state-of-the-art technologie. Een mooie auto om te zien, waar je de komende jaren heerlijk mee kunt rijden en dat zonder dat je steeds hoeft te tanken.

 

Financiering voor een Nissan: hoe werkt dat?

Enthousiast over een Nissan financiering, maar weet je niet precies hoe dat bij Findio werkt? We leggen het je uit, aan de hand van 3 duidelijke stappen:

1. Nissan financiering berekenen

Je kunt online de financiering of lening voor jouw Nissan berekenen. Welk model je graag wilt rijden maakt niet uit, als je maar weet om welk bedrag het gaat. En wil je berekenen wat je maximaal kunt lenen? Dan is het jouw inkomen dat het meest belangrijk is. Aan de hand waarvan we je graag laten zien wat er maximaal mogelijk is.

Zo kies je voor een verantwoorde financiering voor de Nissan die je graag wilt rijden. Op basis van je budget en aan de hand van wat je nodig hebt. Zodat de kosten per maand niet te hoog oplopen en je zeker weet dat je de vaste bedragen per maand goed kunt betalen. Om de kosten te spreiden, zodat je meteen in de auto kunt wegrijden zonder daar eerst lang voor te sparen.

2. Autofinanciering voor je Nissan aanvragen

Weet je welk bedrag je nodig hebt en kun je dat lenen op basis van jouw inkomen? Je kunt online de autofinanciering die je nodig hebt aanvragen. We ontvangen je aanvraag en sturen je een e-mail, met daarin het scherpe aanbod dat we je kunnen doen.

Past dat binnen jouw budget en ga je akkoord met onze scherpe rente? Je kunt de autofinanciering aanvragen door de gevraagde gegevens en belangrijke documenten naar ons op te sturen. Daarna gaan we er voor je mee aan de slag.

3. Geld op je rekening

We maken het bij Findio voor je in orde. Op die manier zorgen we ervoor dat het geld binnenkort op je rekening staat, zodat je daarmee de nieuwe of (jong)gebruikte Nissan kunt gaan kopen. Je kunt dat doen waar je wilt, omdat het jouw geld is en je daarmee kunt betalen waar dat nodig is.

 

Tips voor jouw Nissan lening

Heb je niet eerder een financiering voor een Nissan afgesloten of is je vorige autolening alweer even geleden? Dat kunnen we ons voorstellen, net als dat de precieze kennis dan een beetje is weggezakt. We brengen je er daarom graag weer even van op de hoogte, aan de hand van 3 duidelijke tips:

 • Let op de looptijd
 • De kosten per maand
 • Vervroegd extra aflossen

1. Let op de looptijd

De looptijd van de financiering voor jouw Nissan bepaalt over welke termijn je de kosten uit kunt spreiden. Je betaalt een vast bedrag per maand, tijdens de volledige looptijd van de overeenkomst. Wij helpen je ervoor te zorgen dat dit niet langer is dan de periode waarin je in de auto wilt rijden.

Ben je bijvoorbeeld van plan om de auto 4 jaar te rijden? Als je ervoor zorgt dat de looptijd niet langer is dan dat blijf je er niet onnodig lang voor betalen. In plaats daarvan loopt de looptijd op tijd af. Je hebt daarna weer de vrijheid om naar een andere auto te kijken, ook als dat geen Nissan meer is.

2. De kosten per maand

Tegelijkertijd wil je per maand natuurlijk niet te veel betalen. Voor een autofinanciering met een scherpe rente, waarnaast je ook de maandelijkse aflossingen betaalt. We berekenen bij Findio vooraf wat de kosten per maand zullen zijn, zowel voor de eerste, de tweede als alle volgende maanden tot en met de laatste. Dat betekent dat je precies weet waar je aan toe bent, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

3. Vervroegd extra aflossen

Wil je vervroegd extra aflossen, bijvoorbeeld omdat je een meevaller hebt gehad? Of merk je dat de Nissan je in de maand minder kost dan je had verwacht? In die gevallen kun je vervroegd extra aflossen, zonder dat je daar een boete voor betaalt. En sterker nog, je hebt de volledige flexibiliteit. Zodat jij bepaalt wat je eventueel extra per maand wilt aflossen. Of niet natuurlijk, als je de maandlasten liever laag houdt.

 

Nissan financieren: persoonlijke lening bij Findio

Wil je een Nissan financieren? Met onze persoonlijke lening heb je ontzettend veel vrijheid. Bovendien weet je zeker dat je een verantwoord bedrag leent, waarmee je zeker weet dat je de auto op een fijne manier zal rijden. Bereken online hoeveel je kunt lenen, zodat je binnenkort weg kunt rijden in een mooie nieuwe Nissan.