Disclaimer

Opel financieren

Opel financieren? Opel is een populair merk, dat je kunt kopen met een persoonlijke lening van Findio. Met Findio rijd je een nieuwe of gebruikte Opel, waarmee je op een geweldige manier voor de dag kunt komen.

Gebruik onze persoonlijke lening om de auto te financieren. Je betaalt dan een vast bedrag per maand en omdat de looptijd van tevoren vaststaat, kom je niet voor verrassingen te staan. Nadat je leningaanvraag is goedgekeurd, ontvang je het geld in één keer op je rekening. Zo kun je de Opel kopen waar je van droomt. 

Zoek je een compacte Opel met fijne extra’s, een ruimer model om iedereen een zitplaats te bieden of wil je vooral zakelijk representatief rijden? Wij laten je zien welke mogelijkheden je hebt om een Opel te financieren. Met een persoonlijke lening, waarvoor je bij ons natuurlijk een lage rente betaalt.  

 

Nieuwe of gebruikte Opel financieren

Wil je een nieuwe of gebruikte Opel kopen, maar heb je daar op dit moment niet genoeg spaargeld voor? Wij voorkomen dat je er jaren voor moet sparen. Met een lening van Findio financier je  de auto die je zoekt.

 • Compacte Opel Corsa
  Een van de populairste compacte auto’s, die al generaties lang meegaat. Met luxe opties en fijne extra’s. Of als voordelige occasion. Helemaal volgens jouw wensen en natuurlijk precies in de kleur waar je naar op zoek bent. We helpen je jouw Corsa te financieren, met een persoonlijke lening voor een scherpe rente. 
   
 • Degelijke Opel Astra
  Financier de Opel Astra als 5-deurs of als ruime Sports Tourer, waarmee je iedereen plek kunt bieden. En die voldoende ruimte biedt om je (vakantie)spullen mee te nemen. Een populaire auto, die je kunt financieren met onze persoonlijke lening. 
   
 • Luxe Opel Insignia
  Een mooie luxe auto, waarmee je goed voor de dag komt. Populair bij zakelijke rijders en prachtig om te zien bij jou op de oprit. De Opel Insignia combineert het luxe design van een premiumklasse met de Duitse degelijkheid die je van Opel kent. 
 • Elektrische Ampera-E
  De stap maken naar elektrisch rijden en daarvoor op zoek naar een autofinanciering? Gebruik onze persoonlijke lening voor een Opel Ampera-E of de nieuwe Corsa-E. Elektrische modellen die je voordelig kunt opladen in plaats van duur vol tanken. 
  ​​​​​​​
 • Hoge Opel Crossland X
  Zin om wat hoger te zitten in een auto die iedere uitdaging de baas is? Dan is de Opel Crossland X een interessante keuze. Nieuw of gebruikt, je financiert ’m met onze persoonlijke lening. Een Opel die je online kunt financieren, waarna je er straks veel fijne kilometers in kunt maken. Wil je een ander model Opel financieren? Je kunt onze persoonlijke lening gebruiken voor iedere auto die je wilt kopen. Bekijk nieuwe en gebruikte modellen, zodat je een goede keuze kunt maken.

Tip: heb je zelf een mooi bedrag gespaard, maar wil je niet alles aan een auto uitgeven? Gebruik onze autolening voor een deel van het aanschafbedrag. Jij bepaalt hoeveel je van je spaargeld gebruikt en welk bedrag je leent, zodat je de auto bij de dealer in één keer kunt afrekenen. 


Opel financieren: hoe werkt dat?

Geld lenen voor een Opel: benieuwd hoe dat werkt? We leggen het je in drie duidelijke stappen uit:

1. Opel financiering berekenen

 Jouw autofinanciering kun je gewoon online berekenen, bijvoorbeeld voor een Opel die je op het oog hebt. Bereken aan de hand van het bedrag dat je wilt lenen wat de maandelijkse kosten zijn voor rente en aflossing. Zonder verrassingen achteraf, omdat je vooraf precies weet welk maandbedrag je betaalt en wat de totale kosten zijn. 

2. Autofinanciering voor een opel aanvragen

 Tevreden met de berekening en wil je graag een officieel voorstel van ons ontvangen? Je kunt online jouw aanvraag doen om de Opel te financieren. Je ontvangt ons aanbod per e-mail. Daarin leggen we precies uit hoe het werkt en welk bedrag je per maand betaalt. Neem ons voorstel op je gemak door.

3. Geld op je rekening

 Ga je akkoord met ons aanbod? Dan vragen we je om een aantal  belangrijke documenten, die we nodig hebben om te beoordelen of wij jou het geld mogen lenen. Zorg ervoor dat je deze documenten correct en tijdig bij ons aanlevert. Als je aanvraag akkoord is, storten we het geld op je rekening. Daarna kun je jouw Opel financieren. 

Tip: zeker weten dat je een goede keuze maakt? Je hebt altijd 30 dagen bedenktijd. Wil je de Opel toch niet financieren? Geen probleem, je kunt binnen 30 dagen nog van de lening af. Ook als je ons daar geen reden voor wilt geven. 

 

Tips voor jouw autolening

Bij Findio helpen we je graag om een goede autolening af te sluiten. Wil je jouw Opel financieren? Met de volgende tips voorkom je vervelende verrassingen:

1. Let op de looptijd

 Niets is zo belangrijk als de looptijd van een autofinanciering. Je wilt voorkomen dat je nog voor de financiering betaalt, terwijl je de auto niet meer hebt. Denk daarom vooraf na over de periode dat je de Opel ongeveer wilt gaan rijden.
Normaal gesproken rijden mensen zo’n 4 tot 5 jaar in hun auto. Zorg ervoor dat de looptijd van de financiering voor de auto niet langer is. Dan weet je zeker dat je de lening hebt afbetaald op het moment dat je op zoek gaat naar een nieuw model. 

2. Let op de kosten per maand

 Wij laten je precies zien wat de kosten per maand worden. Wil je een luxe en grote Opel Insignia financieren of gaat het je om een kleinere Astra of Corsa? Bereken online eenvoudig de kosten. Let op de rente en de aflossing die je betaalt, samen vormen die het maandbedrag. Bovendien laten we je de totale kosten over de hele looptijd zien, zodat je goed weet waar je aan toe bent. 

3. Vervroegd extra aflossen

Wil je vervroegd extra aflossen, bijvoorbeeld na een financiële meevaller of als jouw inkomen stijgt? Onze persoonlijke lening mag je altijd en onbeperkt vervroegd aflossen. Zonder boete of andere bijkomende kosten, dus niets om je zorgen over te maken. 

 

Opel financieren: persoonlijke lening bij Findio

Wil je een Opel financieren? Onze persoonlijke lening  is daarvoor heel geschikt. Je kunt goedkoop geld lenen, dankzij onze lage rente. We laten je vooraf zien wat de kosten per maand zijn. En dankzij de vaste looptijd weet je zeker dat je de financiering op tijd hebt terugbetaald. In ieder geval voordat je op zoek gaat naar een nieuwer model, als je een aantal jaren in je mooie Opel hebt gereden. 

Benieuwd of het een Corsa, Astra, Insignia of een van de andere modellen wordt? Je kunt online berekenen hoeveel je kunt lenen. Handig, bijvoorbeeld als je benieuwd bent naar wat er mogelijk is met jouw inkomen. We laten het je bij Findio online zien, zodat je zeker weet dat je een realistische aanvraag bij ons doet. Dit noemen we verantwoord geld lenen. Bereken online jouw mogelijkheden, dan helpen we je graag om jouw Opel te financieren.