Disclaimer

Polestar financieren

Wil jij je nieuwe Polestar financieren? Bij Findio helpen we je graag, zodat jij kunt bijdragen aan een beter milieu. Het merk Polestar laat zien waar de elektrische toekomst van auto’s naartoe gaat. De luxe, sportieve en daardoor opvallende auto’s verschijnen steeds vaker in het straatbeeld. Dus wil jij ook rijden in zo’n Polestar en daar geld voor lenen? Findio zoekt graag voor je uit wat er mogelijk is.

Polestar financieren: de mogelijkheden bij Findio

Wil je jouw Polestar financieren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Findio? Er zijn verschillende manieren:

* Wij zijn hierbij uitgegaan van het laagste rentetarief. Dit tarief kan wijzigen en is afhankelijk van je persoonlijke situatie, het gekozen product en het kredietbedrag. Aan de hierboven genoemde tarieven kun je geen rechten ontlenen.

 

Financiering voor een Polestar: hoe werkt dat?

Heb je niet eerder geld geleend voor een auto of is dat alweer even geleden? We leggen je graag uit hoe het financieren van een Polestar precies werkt:

 • Jij kiest de financiering die het beste bij jou past.
 • Jij berekent online wat een financiering kost en vraagt vrijblijvend een offerte aan.
 • Findio beoordeelt jouw aanvraag.

Jij kunt je nieuwe Polestar ophalen zodra Findio je financieringsaanvraag heeft goedgekeurd.

 

Verschillende manieren om de Polestar te financieren

Er zijn verschillende mogelijkheden om de Polestar te financieren.

  1. Financial lease

  Ben je zelfstandig ondernemer en wil je de Polestar zakelijk rijden? Dan kun je kiezen voor Financial Lease. Ga je voor de Polestar 2 en wil je volledig elektrisch rijden? Dan bieden wij al een rente aan vanaf 3,8%.*

  Bekijk hier meer informatie over Financial Lease. Heb je vragen over een Financial Lease-aanvraag? Bel ons dan op (020) 312 53 99.

  *Wij zijn hierbij uitgegaan van het laagste rentetarief. Dit tarief kan wijzigen en is afhankelijk van het gekozen product en het kredietbedrag. Aan de genoemde tarieven kun je geen rechten ontlenen.

  2. Polestar financieren voor privégebruik 

  Wil je de Polestar financieren voor privégebruik? Dan kun je kiezen voor een persoonlijke lening met of zonder pand.

  2.1 Persoonlijke lening zonder pand 

  Bij een persoonlijke lening zonder pand ben je direct eigenaar van de auto. Ook kun je boetevrij aflossen. Met een persoonlijke lening houden we het zo overzichtelijk mogelijk voor je. We laten je zien wat je per maand moet betalen, hoe lang de financiering loopt en wanneer je het volledige bedrag weer hebt terugbetaald. De maandtermijn, de rente en de looptijd staan vast. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan. Wij bieden een persoonlijke lening aan met een rente vanaf 3,6%.*

  En twijfel je over hoeveel je kunt lenen? Of wil je weten of de Polestar-financiering haalbaar is? Je berekent het gewoon online. Lekker duidelijk.

  * Wij zijn hierbij uitgegaan van het laagste rentetarief. Dit tarief kan wijzigen en is afhankelijk van je persoonlijke situatie, het gekozen product en het kredietbedrag. Aan de hierboven genoemde tarieven kun je geen rechten ontlenen.

  2.2 Online berekenen

  Je kunt gewoon online berekenen wat het kost om jouw Polestar te financieren met een persoonlijke lening. Wil je een deel van de aankoop zelf betalen? Of wil je weten welke invloed de looptijd heeft op het maandbedrag? Je berekent het eenvoudig online, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

  2.3 Autofinanciering aanvragen

  Tevreden met het maandbedrag en wil je het liefst zo snel mogelijk wegrijden in je nieuwe Polestar? Je kunt de autofinanciering gewoon online bij ons aanvragen. We gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. Vervolgens ontvang je van ons een geheel vrijblijvende offerte. Ook vertellen we je welke documenten wij van je nodig hebben om je aanvraag te kunnen beoordelen.

  2.4 Geld op je rekening

  Zodra wij de documenten hebben ontvangen gaan wij deze beoordelen. Bij goedkeuring maken wij het geld direct naar je over. Vervolgens kun jij jouw nieuwe elektrische of hybride auto aanschaffen, waarna je zelf kunt ervaren hoe geweldig dat rijdt. Heb je vragen over het financieren van een Polestar? Dan staan onze medewerkers natuurlijk voor je klaar. Je kunt ons bereiken op 0800 – 346 346 0.

  3. Persoonlijke lening met pand

  Kies je voor een persoonlijke lening met pand? Dan is de auto het onderpand voor de lening. Je hebt hierbij ook de mogelijkheid om te kiezen voor een slottermijn. Dit houdt in dat je een deel van de lening pas terugbetaalt op de einddatum van de financiering. Het voordeel hiervan is dat je een lager bedrag per maand aan ons betaalt. Je betaalt natuurlijk wel iedere maand rente over het hele bedrag dat je leent. Je betaalt dus in totaal meer rente als je een slottermijn afspreekt.

  Bekijk hier meer informatie over de persoonlijke lening met pand. Heb je vragen? Bel ons dan op (020) 312 53 99.

   

  Nieuwe Polestar financieren: voor alle modellen

  Je wilt geld lenen voor een Polestar. Dat kan voor beide modellen:

  • Polestar 1 Wil je rijden met een elektrische performance hybride? De auto combineert een compromisloos design met tal van technische innovaties. Dankzij 609pk en 1000 Nm koppel ben je bij het stoplicht voortaan altijd als eerste weg.
  • Polestar 2 Volledig elektrisch en tegelijkertijd bijzonder praktisch als 5-deurs fastback. Een prachtige auto om te zien, waarin het gelukkig nooit meer de vraag is of je ‘het stoplicht haalt’. Bovendien zit er altijd een co-piloot naast je, dankzij de uitgebreide veiligheidssystemen.

  De Polestar-modellen combineren technologische innovatie met een bijzonder geslaagd ontwerp. Het zijn auto’s waar velen heel enthousiast van worden. Bovendien sprinten de auto’s in een paar seconden naar honderd kilometer per uur en bieden ze de praktische ruimte waarnaar je op zoek bent. Kortom: de Polestar 1 en 2 zijn auto’s waar je enthousiast van wordt!