Disclaimer

Skoda financieren

Skoda financieren en daarvoor jouw autolening berekenen? Bij Findio helpen we je een financiering af te sluiten voor de auto die je graag wilt rijden. Een mooi nieuw model in je favoriete kleur, een degelijke auto die je van A naar B brengt of het ideale model om goed voor de dag te komen. Waar je ook naar op zoek bent, wij zorgen ervoor dat je een financiering kunt samenstellen voor de Skoda waar je graag in wilt rijden.

Ga je de auto die je voor de deur hebt staan inruilen en wil je voor het verschil graag een financiering afsluiten? Of betaal je een deel uit eigen middelen? Zelfs als je de Skoda volledig wilt financieren kunnen we je daar goed mee helpen. Aan de hand van een online berekening, waarmee je zelf ontdekt wat er mogelijk is en wat daarvan de kosten per maand zullen zijn.

Zoek je bijvoorbeeld naar een Fabia, een Octavia, Karoq of een Kodiaq? Stuk voor stuk populaire modellen van Skoda. Voor een splinternieuwe auto of een (jong)gebruikt model, dat je vindt bij een autobedrijf. Waar je ook naar op zoek bent, bij Findio zorgen we er graag voor dat je binnenkort rijdt in de auto waar je van droomt of die je hard nodig hebt.

 

Nieuwe of gebruikte Skoda: voor alle modellen

Ga je voor een nieuw model bij de dealer of liever voor een occasion? We laten je graag zien wat er mogelijk is, aan de hand van een aantal van de modellen. Populair om hun scherpe prijs en de goede kwaliteit, waardoor je bij Skoda eigenlijk altijd zeker weet dat je een goede keuze maakt: 
 

 • Compacte Skoda Fabia
  Zoek je een compacte auto die toch op een heel complete manier in elkaar zit? Dan is de Fabia van Skoda een goede keuze. Waarvoor je een financiering kunt berekenen, bijvoorbeeld bovenop de inruilwaarde van je huidige auto. Zodat je een flinke stap voorwaarts kan maken, naar een moderne auto met natuurlijk een aantal handige hulpmiddelen en leuke extra’s. 
 • Luxe Skoda Octavia
  Ga je graag voor een beetje meer luxe, zonder dat dit de kosten van de auto heel erg op laat lopen? De Octavia combineert het beste van twee werelden, in een auto waarmee je geweldig voor de dag kunt komen. En die je natuurlijk bij Findio kunt financieren, zodat je de kosten voor het gebruik kunt spreiden over de periode dat je daadwerkelijk in de auto rijdt. 
 • Stoere Skoda Karoq
  De Karoq van Skoda is een SUV met karakter. Een stoere auto om te zien, die tegelijkertijd op een best sportieve wijze is getekend. Als fijne auto om met het hele gezin mee te rijden, terwijl je er ook zakelijk geen slecht figuur mee slaat. Een auto die het midden houdt tussen vele gezichten, zodat je er eigenlijk altijd een heel fijne keuze aan hebt. 
 • Ruime Skoda Kodiaq
  De stoerste en grootste keuze op dit gebied is de Kodiaq. Een Skoda met een stoere look, die ondertussen plaats biedt aan maar liefst 7 personen. Waardoor jullie er zonder problemen allemaal mee op vakantie kunnen.

 

En zoek je naar een ander model van Skoda of heb je een (jong)gebruikte auto op het oog die je graag wilt financieren? We helpen je de financiering rond te krijgen, zodat je er binnenkort heerlijk ontspannen in weg kunt rijden. Voor een vast bedrag per maand, waardoor je vooraf steeds goed weet waar je aan toe bent.

 

Financiering voor een Skoda: hoe werkt dat?

Een financiering voor een Skoda: benieuwd hoe dat werkt? We leggen het je graag uit, aan de hand van de 3 stappen die we daar bij Findio voor gebruiken:

1. Skoda financiering berekenen

De bal ligt bij jou, omdat je online de financiering voor jouw Skoda kunt berekenen. Aan de hand van het inkomen dat je verdient, bijvoorbeeld om na te gaan hoeveel je kunt lenen. Zodat je niet voor verrassingen komt te staan en om op een verantwoorde manier een lening voor de auto af te sluiten.

En weet je andersom al wat je nodig hebt en ben je vooral benieuwd wat de kosten per maand zullen zijn? We laten je zien welke scherpe rente je betaalt en hoe hoog het maandbedrag precies zal zijn.

2. Autofinanciering voor je Skoda aanvragen

Past de autolening voor de Skoda die je graag wilt rijden binnen budget? Je kunt online de financiering aanvragen. Geef ons aan wat je graag wilt lenen, zodat we daarvoor een persoonlijk aanbod kunnen opstellen. Je ontvangt dat via e-mail, waarna we graag van je horen of het aansluit bij je wensen.

Zodra je akkoord gaat vragen we je een aantal gegevens en belangrijke documenten naar ons op te sturen. Daarmee gaan we aan de slag om het in orde te maken, zodat jij binnenkort de Skoda van je dromen kunt gaan kopen.

3. Geld op je rekening

Nadat we alles van je hebben ontvangen maken we de financiering in orde. Zodra dat is gebeurd ontvang jij het geld op je rekening. Je hebt op dat moment de mogelijkheid om de auto te gaan kopen. Bij de dealer of op een ander adres, afhankelijk van de Skoda die je hebt gezien en waar je graag in wilt rijden.

 

Tips voor jouw Skoda lening

Is het een tijd geleden dat je een autofinanciering afsloot of doe je dat voor deze Skoda voor de eerste keer? We begrijpen dat je misschien niet precies weet waar je allemaal op moet letten. Daarom zetten we het graag overzichtelijk voor je op een rij:

 • Let op de looptijd
 • De kosten per maand
 • Vervroegd extra aflossen


1. Let op de looptijd

Kijk in ieder geval goed naar de looptijd, zelfs voordat je op de kosten let. Zorg ervoor dat je niet langer voor de auto blijft betalen, dan dat je van plan bent om erin te gaan rijden.

Wil je de Skoda die je hebt uitgekozen bijvoorbeeld 4 jaar gaan rijden? Met een looptijd korter dan die 4 jaar voorkom je dat je daarvoor blijft betalen terwijl je de auto al niet meer voor de deur hebt staan. En is de looptijd eenmaal voorbij? Dan kun je natuurlijk besluiten om er langer in door te blijven rijden.

2. De kosten per maand

Daarna komen de kosten per maand aan bod. We berekenen het totale maandbedrag, op gebouwd uit de rente en aflossing. Kijk goed naar je budget per maand, om er zeker van te zijn dat je de financiering voor de Skoda kunt betalen.

3. Vervroegd extra aflossen

Wil je tussentijds vervroegd aflossen, bijvoorbeeld na een financiële meevaller? Of merk je dat je maandelijks meer overhoudt dan je had gedacht? Wanneer je vervroegd extra wilt aflossen is dat bij Findio nooit een probleem. Het kan altijd boetevrij en zonder andere bijkomende kosten.

 

Skoda financieren: persoonlijke lening bij Findio

Wil je een skoda financieren? Met onze persoonlijke lening heb je ontzettend veel vrijheid. Bovendien weet je zeker dat je een verantwoord bedrag leent, waarmee je zeker weet dat je de auto op een fijne manier zal rijden. Bereken online hoeveel je kunt lenen, zodat je binnenkort weg kunt rijden in een mooie nieuwe Skoda.