Disclaimer

Suzuki financieren

Suzuki financieren? De beste manier om de kosten te spreiden, als jij je al weg ziet rijden in zo’n leuke Swift, een stoere Vitara of een populaire Ignis. Stuk voor stuk fijne auto’s, waarmee Suzuki laat zien nog altijd goed te weten waar de Nederlandse automobilist van houdt. In een auto die van allerlei gemakken is voorzien, terwijl je die voor een scherp bedrag per maand kunt rijden. Ook inclusief de opties en extra’s, om het je aan boord lekker comfortabel te maken.  

Je hebt de keuze uit tal van modellen van Suzuki. Waarvoor je de financiering van Findio kunt gebruiken, waarmee je de auto’s eenvoudig binnen handbereik brengt. Om er binnenkort in weg te rijden, ook als je daarvoor niet (al) je eigen middelen wilt gebruiken. Omdat je ook wat geld achter de hand wilt houden of om er zeker van te zijn dat je onbezorgd kunt tanken als je de fijne kilometers gaat maken.

En heb je een andere auto ingeruild, dus zoek je voor de rest een lening? Hoe jij de Suzuki ook wilt financieren, we helpen je er graag bij. Als je een nieuwe auto wilt kopen of als je op zoek bent naar een (jong)gebruikt model. Van Suzuki en van de andere merken, waar we je bij Findio graag mee helpen. Uiteraard met een financiering die je op een verantwoorde manier kunt betalen, om je daarover geen zorgen te hoeven maken.

 

Nieuwe of gebruikte Suzuki financieren

Een nieuwe of gebruikte Suzuki financieren? Dat is mogelijk voor alle modellen. Je hebt de keuze uit kleinere en compacte modellen, net als uit de grotere auto’s van het merk die je kunt financieren. Zodat je de lening kunt gebruiken voor de auto die je graag wilt rijden, ook als je daarmee met het hele gezin op vakantie wilt. Ontdek bijvoorbeeld de mogelijkheden voor de:

 • Compacte Celerio
  De kleinste auto van Suzuki, waarmee je er eenvoudig voor zorgt dat je in de stad altijd een parkeerplaats hebt. Om je auto zelfs op de moeilijkst bereikbare plekken goed kwijt te kunnen, terwijl je er natuurlijk ook een paar vrienden in kunt uitnodigen. Ideaal als auto om te financieren, omdat je er dankzij het lage bedrag per maand bovendien niet veel voor hoeft te betalen. En dankzij de extra’s en opties ervaar je toch een fijn comfort, zodat het je nergens aan zal ontbreken.
 • Populaire Swift
  De Swift van Suzuki is waarschijnlijk de auto die je het best kent. Als populairste model van het merk, al jarenlang. Het is een compacte auto waarin je toch voldoende ruimte hebt, ook als je een paar vrienden of heel het gezin mee wilt nemen. Als comfortabele keuze waarin je niets tekort komt, waarmee je zeker weet dat je een fijne auto financiert. Beschikbaar als nieuwe auto en met ruime keuze uit occasions, waardoor je ook een (jong)gebruikt model kunt kiezen.
 • Stoere Vitara
  Op zoek naar een stoerder model van Suzuki om te financieren? Dan is de Vitara een goede keuze. Iets hoger op de poten en bovendien ontzettend ruim. Met ruimte om iedereen comfortabel mee te nemen. En met een stoer voorkomen, dankzij de donkere bovenzijde ten opzichte van de lakkleur voor de rest van de auto. Om indruk mee te maken, zonder de kosten voor de financiering aan de andere kant te hoog op te laten lopen.

 

Financiering voor een Suzuki: hoe werkt dat?

Gebruik maken van een Suzuki met financiering en benieuwd hoe dat precies werkt? We leggen het je uit, bijvoorbeeld als je nog niet eerder een autolening afsloot of als dat alweer een tijdje geleden is.

1. Suzuki financiering berekenen

Je kunt gewoon online berekenen wat de Suzuki financiering zal kosten. Of hoeveel je maximaal kunt lenen, waarmee we er bij Findio graag voor zorgen dat je niet meer leent dan wat in jouw geval verantwoord is. Om werkelijk onbezorgde kilometers te kunnen maken, zonder dat je in hoeft te zitten over de kosten per maand.

Andersom kun je online berekenen wat het per maand zal kosten om een nieuwe Celerio, Swift, Vitara of een van de andere modellen van Suzuki te rijden. Zodat je goed weet waar je aan toe bent, zonder kleine lettertjes en zonder vervelende verrassingen over bijvoorbeeld de rente die je betaalt.

2. Autofinanciering voor je Suzuki aanvragen

Je kunt online de autofinanciering voor de Suzuki aanvragen. Als het je duidelijk is welke auto je wilt gaan rijden en dat je het geld daarvoor op een verantwoorde manier kunt lenen. Geef ons online aan welke auto je op het oog hebt en welk bedrag je daarvoor wilt lenen.

We sturen je een voorstel toe voor de financiering. Waarin je precies kunt zien wat de kosten per maand zullen zijn. Voor de eerste en de tweede maand, tot en met de laagste in de looptijd. Zodat je gedurende de hele overeenkomst precies weet waar je aan toe bent.

3. Geld op je rekening

We vragen je een aantal belangrijke gegevens en documenten op te sturen. Daarmee controleren we je aanvraag en zorgen we er bovendien voor dat je het geld op een verantwoorde manier kunt lenen.

Zodra alles in orde is gaan we ermee aan de slag en maken we het bedrag zo snel mogelijk naar je over. Dat betekent dat jij een afspraak kunt gaan maken om de Suzuki te kopen, waarna je in de nieuwe auto weg kunt rijden.

 

Tips voor jouw Suzuki lening

We delen bovendien een paar handige tips met je, zodat je goed weet waar je op moet letten als je kiest voor een autofinanciering voor een Suzuki:

 • Let op de looptijd
 • De kosten per maand
 • Vervroegd extra aflossen


1. Let op de looptijd

De looptijd bepaalt hoe lang je voor de auto blijft betalen. Om de kosten te spreiden, over de periode waarin je de auto wilt gaan gebruiken. We voorkomen daarmee dat je blijft betalen, terwijl jij misschien alweer uitkijkt naar een ander model.

Ben je van plan om de auto bijvoorbeeld 4 jaar te gaan rijden. We voorkomen dat je er langer dan die periode voor blijft betalen. Om de kosten te spreiden, en je bovendien de vrijheid te bieden om na de looptijd weer uit te kijken naar een nieuwe Suzuki of een ander merk.

2. De kosten per maand

We vinden het bij Findio heel belangrijk dat je op een verantwoorde manier geld leent. Daarom letten we goed op de kosten per maand, ten opzichte van het inkomen dat je verdient. Op die manier ervaar je de werkelijke vrijheid in de nieuwe auto, zonder je zorgen te maken over de kosten.

Je weet op die manier zeker dat je de kosten kunt blijven betalen, ook als je een keer een tegenvaller hebt. Zodat je met trots in de nieuwe Suzuki kunt stappen, zonder je druk te hoeven maken over de kosten die je daarvoor betaalt.

3. Vervroegd extra aflossen

En blijkt het financieel allemaal mee te vallen, waardoor je de kosten per maand makkelijker kunt betalen dan gedacht? Net als wanneer je een financiële meevaller hebt kun je gewoon boetevrij vervroegd aflossen. Zodat jij zelf bepaalt hoe snel je het geleende bedrag terugbetaalt.

 

Suzuki financieren: persoonlijke lening bij Findio

Wil je een Suzuki financieren? Met onze persoonlijke lening heb je ontzettend veel vrijheid. Bovendien weet je zeker dat je een verantwoord bedrag leent, waarmee je zeker weet dat je de auto op een fijne manier zal rijden. Bereken online hoeveel je kunt lenen, zodat je binnenkort weg kunt rijden in een mooie nieuwe Suzuki.