Disclaimer

Volkswagen financieren

Volkswagen financieren? Een degelijke Duitse auto, waarvoor je bij Findio een persoonlijke lening kunt afsluiten. Ideaal voor een nieuwe of een gebruikte auto, om in weg te rijden zonder daar eerst jaren voor te sparen.

Je kunt online jouw auto financieren. Bij Findio helpen we je een nieuwe of gebruikte Volkswagen te kopen, of een ander merk waar je van droomt.  

Nieuwe of gebruikte Volkswagen: voor alle modellen

Heb je een specifiek model op het oog of ben je juist benieuwd naar wat er mogelijk is? Je kunt de autofinanciering gebruiken voor iedere auto van Volkswagen:

• Zuinige Volkswagen Up!
Zuinig rijden in een auto die je makkelijk kunt parkeren? Geschikt voor de kleinste plekjes en toch heerlijk comfortabel. Een fijne auto met de bekende betrouwbaarheid van Volkswagen. Je  kunt ’m financieren met onze persoonlijke lening. 
• Praktische Volkswagen Polo
Een praktische keuze die tegelijkertijd heel zuinig rijdt. Een auto vol innovatie, die zowel nieuw als tweedehands beschikbaar is. Je kunt ’m financieren met een persoonlijke lening, bijvoorbeeld om representatief voor de dag te komen bij afspraken. 
• Veelzijdige Volkswagen T-Cross
Een enorm veelzijdige auto, die tegelijkertijd goed betaalbaar is. Met voldoende ruimte en hoger dan gemiddeld, voor een stoere verschijning.  Bij Findio helpen we je graag om je Volkswagen te financieren. 
• Populaire Volkswagen Golf
De populairste keuze bij Volkswagen. Eigenlijk heeft dit model geen toelichting nodig. De belangrijke benchmark in z’n segment, waar andere automerken jaloers naar blijven kijken om hun eigen modellen te ontwikkelen. 
• Innovatieve Volkswagen Tiguan

De luxe en innovatieve auto binnen het aanbod van Volkswagen. Een complete auto waarmee je werkelijk overal kunt komen. En met iedereen, omdat er aan boord altijd voldoende plaats is. Uitstekend te financieren met een lening van Findio.

Wil je een ander model Volkswagen financieren of wil je een speciale uitvoering? Jij bepaalt zelf welke auto je koopt van het bedrag dat je leent. Zodra we je leningaanvraag hebben goedgekeurd, ontvang je het bedrag op je rekening. Daarna kun je je nieuwe of gebruikte auto kopen. 

 

Volkswagen financieren: hoe werkt dat?

Je wilt geld lenen voor een Volkswagen: hoe werkt dat? We leggen het je uit in 3 duidelijke stappen:

  • Online berekenen
  • Autofinanciering aanvragen
  • Geld op je rekening

 

1. Volkswagen financiering berekenen

 Bereken online wat je kunt lenen en wat daarvan de kosten per maand zullen zijn. Je betaalt rente en aflossing, die optellen tot een vast maandbedrag. Dit zijn de maandelijkse kosten om de Volkswagen te financieren. Bereken welk model binnen jouw budget past of ontdek aan de hand van jouw droomauto wat daarvan de kosten per maand zullen zijn. 

2. Autofinanciering Volkswagen aanvragen

 Tevreden over het aanbod? Vraag online jouw autofinanciering aan, bijvoorbeeld voor de Volkswagen waar je van droomt. Je ontvangt van ons een e-mail met daarin een overzicht van de kosten en de looptijd. Stel ons je vragen als je die nog hebt of geef aan dat het aanbod akkoord is. 

3. Geld op je rekening

 Nadat je akkoord bent gegaan, vragen we je de benodigde documenten correct en tijdig aan te leveren. We kunnen je aanvraag aan de hand daarvan beoordelen. Is je aanvraag goedgekeurd, dan maken we het bedrag aan je over.

Tip: twijfel je over het financieren van jouw Volkswagen? Je hebt altijd 30 dagen bedenktijd.

 

Tips voor jouw Volkswagen lening

Zeker weten dat je de autolening op een goede manier afsluit? Met een paar handige tips voorkom je vervelende verrassingen:

  • Let op de looptijd
  • De kosten per maand
  • Vervroegd extra aflossen

 

1. Let op de looptijd

 Heel belangrijk als je een Volkswagen wilt financieren: de looptijd van de lening. Hoe lang loopt de lening en past dit bij de periode waarin je de auto wilt gebruiken? Veel mensen rijden hun auto zo’n 4 tot 5 jaar of zelfs nog iets langer. Door daar de looptijd op af te stemmen voorkom je dat je blijft betalen als je de auto niet meer hebt.

2. De kosten per maand

 Bereken online eenvoudig wat het kost om een Volkswagen te financieren. Het maandbedrag bestaat uit rente en aflossing. Bij Findio voorkomen we onverwachte kosten. Je weet precies waar je aan toe bent. 

3. Vervroegd extra aflossen

 Heb je een meevaller of neemt je inkomen toe? We begrijpen dat je de autolening voor jouw Volkswagen dan misschien sneller wilt aflossen. Bij ons is dat geen probleem, omdat we daarvoor nooit een boete berekenen. Je kunt onbeperkt boetevrij vervroegd aflossen.

Tip: heb je nog vragen over het financieren van de Volkswagen die je graag wilt rijden? Vraag het onze specialisten. Die leggen je graag uit hoe het werkt. 

 

Volkswagen financieren: persoonlijke lening bij Findio

Een Volkswagen financieren en daarvoor gebruik maken van een persoonlijke lening? Je weet vooraf precies waar je aan toe bent, dankzij het vaste maandbedrag en de overzichtelijke looptijd.

Tip: wil je de lening sneller terugbetalen of betaal je liever een laag bedrag per maand? Je hebt zelf invloed op de manier waarop je de auto financiert. Wij zorgen ervoor dat de lening past in jouw budget en dat je niet meer voor de auto betaalt als je er niet meer in rijdt. We stemmen de looptijd van de lening immers op de gebruiksduur van de auto af.

Benieuwd welke Volkswagen je kunt financieren? Bereken online hoeveel je kunt lenen. Ontdek op die manier of het een Up! of een Polo wordt, of dat je budget hebt voor een Golf, een T-Cross of misschien een Tiguan. En droom je van een ander model waarvan je de kosten al weet? Check online wat er mogelijk is en hoe we je daar bij Findio mee kunnen helpen. Wij zorgen ervoor dat je de Volkswagen kunt financieren die je graag wilt rijden tegen een scherpe rente.