Let op! Geld lenen kost geld

Veelgestelde vragen - Ik ben nieuw bij Findio

Wanneer wordt de lening uitbetaald?

Zodra de aanvraag definitief is goedgekeurd (dat wil zeggen: na een positieve beoordeling van de documenten die je ons hebt gestuurd), wordt de lening uitbetaald. Hierbij wordt de betalingsopdracht gevolgd.

Bij een Persoonlijke Lening met onderpand wordt het geld doorgaans op je eigen rekening gestort, zodat je daarmee zelf de auto kan aankopen.

Bij Huurkoop of Financial Lease wordt het geld direct naar de leverancier van de auto overgeboekt.

We vragen altijd een definitieve factuur van de aankoop van de auto op, met jouw gegevens, de gegevens van de auto, en de gegevens van de leverancier er op.

Wanneer schrijven jullie voor het eerst geld van mijn rekening af?
We schrijven precies één maand nadat de lening is uitbetaald het afgesproken bedrag van je rekening af. Vervolgens wordt dit maandelijks op of rond deze dag gedaan. Deze vaste dag kan je aan laten passen. Stuur hiervoor een e-mail naar ser[email protected]dio.nl.
Melden jullie mijn lening bij Bureau Krediet Registratie?
Findio meldt je lening bij de Stichting Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. We melden hoeveel je geleend hebt, inclusief rente. BKR verwerkt je gegevens in het Centraal Krediet Informatiesysteem. Dat doen ze om jou en de aangesloten bedrijven te beschermen.

Meer informatie over het Centraal Krediet Informatiesysteem vind je bij BKR.
Waar vind ik mijn productvoorwaarden?