Geld lenen kost geld

Veelgestelde vragen - Ik ben nieuw bij Findio

Wanneer krijg ik mijn geld?

Zodra de aanvraag definitief is goedgekeurd (dat wil zeggen: na een positieve beoordeling van de documenten die je ons hebt gestuurd), stort Findio het bedrag op je rekening.

Wanneer schrijven jullie voor het eerst geld van mijn rekening?

Als je een Doorlopend Krediet hebt, schrijven we in de maand die volgt op de maand waarin het contract is ingegaan voor de eerste keer het afgesproken bedrag van je rekening. Op welke dag we precies afschrijven, hangt af van wat je met ons hebt afgesproken. Dit kan zijn op de 18e, de 25e of voorlaatste werkdag van de maand.

Heb je een Persoonlijke Lening? Dan schrijven we precies één maand nadat je het geld hebt ontvangen het afgesproken bedrag van je rekening af.

Melden jullie mijn lening bij Bureau Krediet Registratie?

Findio meldt je lening bij de Stichting Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. We melden bij een Doorlopend Krediet hoeveel je maximaal mag opnemen. En bij een Persoonlijke Lening melden we hoeveel je geleend hebt, inclusief rente. BKR verwerkt je gegevens in het Centraal Krediet Informatiesysteem. Dat doen ze om jou en de aangesloten bedrijven te beschermen.

Meer informatie over BKR vind je op www.bkr.nl.

Waar vind ik mijn productvoorwaarden?
Bij de ontvangst van het contract heb je de productvoorwaarden ontvangen. De laatste versie van de productvoorwaarden vind je bij de beschrijvingen van onze producten.