Geld lenen kost geld

Veelgestelde vragen - Lening aanpassen

Ik heb een Doorlopend Krediet en wil graag meer lenen. Hoe doe ik dat? Ik heb een Persoonlijke Lening en wil de hoogte van het bedrag dat ik leen veranderen. Hoe doe ik dat? Hoe kan ik een lening oversluiten die ik bij een andere bank heb?
Heb je één of meerdere leningen lopen die je wilt samenvoegen? Sta je weleens rood of heb je een creditcardschuld? Geef in 5 stappen je gegevens door om deze leningen samen te voegen tot één lening met een scherpe rente. Ons systeem checkt direct of je in aanmerking komt voor een lening. Zo ja, dan ontvang je ons vrijblijvende aanbod per e-mail.
Waarom moet ik opnieuw documenten aanleveren als ik meer wil lenen?
Als je meer wilt lenen, vragen wij om recente informatie, zodat wij kunnen beoordelen of het verantwoord is om je een nieuwe lening met een hoger bedrag aan te bieden. Zo kom je niet voor onverantwoord hoge kosten te staan.
Ik heb een Doorlopend Krediet en dit wil ik stoppen. Hoe doe ik dat?

Wil je je lening beëindigen? Dat kan. Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Als je de lening wilt beëindigen en je hebt nog een openstaand saldo, neem dan contact op met Customer Care op telefoonnummer 0800 346 346 0, zodat wij voor jou een inlossaldo kunnen berekenen. Wij kunnen de lening alleen beëindigen als je het uitstaand saldo hebt terugbetaald. Wij geven de beëindiging van de lening door aan het BKR.

Ik heb een contract getekend voor een krediet. Kan ik er nog vanaf?
Binnen 30 dagen na ondertekening van je contract kun je dit nog herroepen. Stuur daarvoor een e-mail naar [email protected] of een brief. Zorg ervoor dat je bericht ook echt binnen 30 dagen bij ons is. Daarna stort je zo snel mogelijk het geld dat je van ons geleend hebt terug. Ook stort je de rente over de periode dat het geld op jouw rekening stond, terug op onze rekening. Let op: dit moet binnen 14 dagen nadat je ons een bericht hebt gestuurd.